CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Naše rodinná firma PLOTY mont s.r.o. navazuje na dlouholetou tradici firmy Ploty-Zámečnictví Petr Gregor, který se montáží plotů a zámečnictvím zabývá už od roku 1994. Nyní je pro Vás jeho jméno zárukou kvalitně odvedené práce. Záleží nám na spokojenosti zákazníků a proto se snažíme nejenom postavit „ploty na míru“, ale také zákazníkovi ...

Prodej a servis výpočetní techniky. Webdesign.

E-shop: - prodej krabic, košů, koupelnových doplňků, úložných boxů,

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace - solární systémy, tepelná čerpadla, klimatizace - montáž kotlů - kotlíková dotace

Ladislav Březka se zaměřuje na zámečnictví a kovářství, výrobu bran a branek, přístřešků, schodišť, mříží a plotů.

Strojírenství, strojírenská výroba: -kovovýroba, kovoobrábění -obrábění a kompletace dílů, díly pro traktory, zemědělskou techniku, nákladní vozidla -CNC obrábění litiny, hliníku, kovů -elektroerosivní obrábění -tváření dílů z plechu -přesné vrtání -povrchová ochrana lakováním -vakuové pokovení (Al, Ag, Au) -měření CNC 3D -omračovací ...

Maloobchod, prodej: -prodej a servis profi a hobby výrobků pro zahradu, dům a dílnu -nabídka elektrospotřebičů pro domácnost. Bílá technika: -pračky -chladničky -mrazáky -myčky -sporáky -odsavače par (digestoře) -vestavné spotřebiče. Audio-video-TV: -audiosystémy -domácí kina -DVD přehrávače -DVD rekordéry -televizory ...

Prodej a servis: - dřevoobráběcí stroje AGAZZANI, CASOLIN, GREDA, GRIGGIO, HOLZMANN, HOMAG, OMC, WEBER, Brusa di garboli, MESA, ISVE vakuové sušárny - náhradní díly, ND na dřevoobráběcí stroje - pásové, zkracovací, vertikální formátovací pily, pila - čtyřstranky, čtyřstranka - linka, linky na výrobu spárovky - lisy - spodní, ...

Oficiální distributor několika renomovaných značek traktorů a příslušenství pro Českou republiku, se zaměřením na komunální a lesnické služby.

Lisovna nových hmot, s.r.o. se zaměřuje na výrobu plastových obalů.

Luboš Šimka se zaměřuje na zkoušky, revize, opravy a montáž zdvihacích a elektrických zařízení

Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

Revize hasících přístrojů - revize požární vody, hydrantů - revize a montáž požárních ucpávek - revize, opravy, montáž požárních dveří a uzávěrů - poskytování kompletních služeb BOZP a PO - poradenská a konzultační činnost v BOZP a PO - revize a kontroly požárních klapek aj.

Čištění a odmašťování dílů. Svařování a povrchové úpravy svárů. Omílání. Kontrola kvality dílů.

Výstavba: - průmyslové stavby - výrobní haly. Instalace, sestavení strojů. Lisy na tváření, lisování kovů.

Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, zemědělské stroje: - traktory, pícní technika, nakladače, manipulační technika, polní technika, mulčovače. Zemědělské služby: - sklizeň sena a slámy - zpracování půdy - setí - hnojení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - ložiska, autoložiska, řetězy, řemeny, gufera, segerovy pojistky - mazací tuky a oleje, mazací technika, nářadí, autodíly.

PC home servis - opravy počítačů a výpočetní techniky - záchrana dat, zálohování.

KOTTECH - zámečnictví s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a opravy zemědělských strojů, výrobu ocelových konstrukcí, přístřešků pro průmyslové haly a na vybavení pastvin a stájí.

Výroba vzduchotechnických zařízení (včetně atypických tvarových dílů, nerezových digestoří, filtrů), projekční a realizační činnost v oblasti výstavby vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, výstavba energetických zařízení (průmyslové pece, průmyslové horkovzdušné systémy)

Práce: - zámečnické - drobná údržba bytů a domů - údržba zahrad - hodinový manžel.

Zámečnictví, nástrojářství Kovářství, podkovářství

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Prodej: - počítače, použité počítače z Francie - výpočetní technika. Služby: - správa systémů školních jídelen a firem - online IT - kybernetická bezpečnost

Truhlářské práce. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek do interiérů restaurací - vestavěné skříně.