CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Velkoobchod, distribuce: - prostředky zdravotnické techniky.

Adéla Dvořáková se zaměřuje na ruční mytí vozidel, leštění karoserie, voskování, čištění interiéru, renovaci světel a mnoho dalšího.

Adamec servis s.r.o. se zaměřuje na obrábění, výrobu ocelových konstrukcí a opravy stavebních strojů.

Jan Cihlář se zaměřuje na opravy silničních vozidel a zemědělských strojů, opravy brzd, výměnu olejů, diagnostiku, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

OKASO s.r.o. se zaměřuje na servis a realizace rekuperace, vzduchotechniky, klimatizace a na prodej digestoří, hadic, mřížek a příslušenství.

Výstavba, montáž: - zděné garáže - betonové garáže - plechové garáže - stánky, sklady, zahradní domky - garážová vrata. dveře, okna. Dodávka, montáž: - ocelové konstrukce. Pobočka: Jirská 855/19 70200 Ostrava Sklad: Areál hornického muzea OKD Pod Landekem 64 725 29, Ostrava-Petřkovice

Velkoobchod, maloobchod: - elektrospotřebiče - kotle - ohřívače vody - akumulační kamna - plynospotřebiče Služby: - zateplování objektů foukanou izolací. Návrh, montáž, servis: - klimatizace.

Čištění Petis zajišťuje profesionální čištění koberců a čalouněného nábytku.

Michal Mayer poskytuje práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - revize plynových spotřebičů, domovních plynovodů - rekonstrukce koupelen - montáž solárních systémů pro ohřev vody.

Naše firma Engines AP s.r.o. nabízí kompletní sortiment originálních náhradních dílů a příslušenství Mopar pro vozy Chrysler,  Jeep,  Dodge. Téměř veškerý nabízení sortiment dodáváme do 4 dnů od objednání. Samozřejmostí je pravidelné zásobování servisů po celé ČR a SR. Současně nabízíme také kompletní sortiment originálních olejů Mopar: - ...

Výstavba veletržních expozic, výstavba stánků, návrh a výroba interiéru do komerčních i bytových prostor. Montáž springlerů, suché stavby, sádrokartony, příčky, podhledy, rekonstrukce bytů, rekonstrukce bytových jader, výroba nábytku na míru. Přeprava osob na letiště Vídeň, Praha, Brno, dodávková přeprava osob.

Oprava, servis: -hydraulické agregáty, rozvaděče a zámky -čerpadla zubová, pístová -hydromotory -hydrostatické převodníky. Výroba, prodej: -čerpadla a kompresory.

Naše firma nabízí služby v oblasti tepelných čerpadel, topenářství a vodoinstalací včetně ZTI. Montujeme a servisujeme tepelná čerpadla vzduch/voda a země/voda od značky Vaillant v oblasti středních a východních Čech, v případě potřeby i po celé republice. Pro námi namontované zařízení značky Vaillant poskytujeme celoživotní servis. Dále ...

Projekce, dodávka, montáž, revize, opravy: Ústřední vytápění-kov, plast, měď: -podlahové topení-CUPROTHERM, UNIVERSA, TTI -výměníkové stanice, kotelny -horkovody, parovody -měření a regulace-výměníkové stanice, patky domů -měření páry a kondenzátu. Vodoinstalace, instalatér-kov, plast, měď: -hlavní ...

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - vše pro vaši střechu - klempířské prvky, okapový systém, střešní fólie a pásky, sněhové zábrany, pochůzné lávky a nášlapy, odvětrávání a prostrupy střechou, střešní doplňky, fotovoltaika, spojovací materiál, stavební chemie, nářadí, dřevosortiment. Doprava zdarma při objednávkách nad 5000 ...

Interní audity - audity ověřování systému jakosti Svářečský dozor, kontrola, certifikace, školení Sváření

Hodinový manžel - instalatérské práce - zámečnické práce - tesařské a stavební práce - úpravy interiérů - údržba zahrady - nákladní autodoprava.

Prodej - náhradní díly na zemědělské stroje

Autoservis, autoopravna - mechanická opravy - karosářské práce - autolakyrnické práce. Pneuservis. Zámečnické práce.

Prodej - autodíly - autodoplňky - autobaterie - autokosmetika - náhradní díly - ložiska - alternátory - těsnění - výfuky.

Zabýváme se výrobou a montáží samonosných posuvných bran, křídlových bran, branek a plotových výplní. Zakázková výroba menších ocelových konstrukcí.

Matějů s.r.o. se zaměřuje na prodej řeznických a gastronomických potřeb, koření, ocílek a úklidových prostředků.

Jan Vrátný se zaměřuje na kovovýrobu a zámečnické práce, jedná se například o ploty, zábradlí, brány a mnoho dalšího.

Prodej, montáž, oprava, servis ukazatele rychlosti.