CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Party-fotobudka.cz je mobilní fotokoutek, který nesmí chybět na žádné oslavě, na firemní akci a párty. Fotokoutek nenuceně a efektivně pobaví všechny hosty, včetně těch nejmenších. Díky fotokoutku zažijete originální zábavu a odnesete si s sebou vzpomínku v podobě kreativních a bláznivých fotografií. Jedná se o mobilní fotoateliér s odbornou ...

Dodávka, pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC, linoleum - čistící zóny - plovoucí podlahy. Renovace schodišť. Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek. Montáž: - žaluzie, rolety, markýzy, sítě prtoi hmyzu. Sídlo firmy: - Staňkova 232/16, Ostrava - Výškovice.

Prodej: -detektory. Detekce a separace kovů. Rentgenové systémy. Export: -Slovensko, Rusko, Ukrajina. Zastoupení firmy THEMO GORING KERR a ERIEZ MAGNETICS EUROPE Ltd.

Prodej a servis: - zahradní technika - sekačky na trávu, zahradní traktory, sněhové frézy, drtiče větví - pracovní stroje. STIHL, STIGA, HONDA, HUSQUARNA, DOLMAR.

Společnost Třebíčská stavební provádí komplexní stavební práce v oblasti pozemního stavitelství - výstavba a rekonstrukce rodinných domů, ale i občanských, průmyslových, podnikatelských staveb. Dále zajistíme tyto služby - zemní práce, zateplování budov, výroba ocelových a Al. konstrukcí, výroba CNG a LPG stanic. Také se zaměřujeme na ...

Kovovýroba: - přepravní kontejnery - container pro odpady a jiné materiály - lisovací kontejnery - konjtejnery přípojné - kontejnery mulden - kontejnery Avia - kontejnery Abroll - kontejnery skladové - kontejnery pro využití v zemědělství, pro převoz obilí, chlévské mrvy ap. Výroba, kovovýroba, služby: - přepravní ...

Revize - požární klapky Servis - vzduchotechnická zařízení

Stavební firma KovoRekoStav s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá komplexní činností v oblasti staveb. V rámci našich služeb nabízíme veškeré rekonstrukce domů, bytů, bytových jader a také nebytových a komerčních prostor. Současně nabízíme také demoliční a bourací práce, zemní a výkopové práce, recyklace a odvoz sutě, likvidaci a odvoz odpadu, údržbu ...

Maloobchod, prodej: - papírnictví - školní potřeby - aktovky, tašky, batohy, pouzdra, penály - tužky, pera, sešity, obaly - kancelářské potřeby: - tiskopisy, psací potřeby, papíry - balící potřeby.

Obchodní oddělení Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -svařovací (svářecí) technika: -hořáky a spotřební díly pro řezání plazmou (plazmové řezání) a MIG/TIG svařování. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební díly pro řezání laserem (laserové řezání).

Kovovýroba, výroba, prodej: - vzorková prodejna-kovářské polotovary - kovářské práce - výrobky uměleckého kovářství - ploty, brány - mříže, - zábradlí, - krbové doplňky, - přístřešky - věšáky, svícny. Řemeslnické práce: - kovářské práce - zámečnické práce.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika: - repasované počítače, počítačové sestavy Barbone, E Link, Gigamax, Triline, HP, Dell, Fujitsu Siemens, IBM/Lenovo, Ace - sestavení počítačové sestavy na míru - repasované notebooky Asus, HP, Dell, IBM/Lenovo, Fujitsu Siemens, Acer, Son, Toshiba a Apple - programy pro vedení účetnictví. Oprava, ...

Opravy - zemědělské stroje Výroba - zemědělské stroje

E-shop: - elektrické nářadí - gola sady - svářecí technika - brusky - zahradní nářadí - zednické a malířské nářadí - spojovací materiál - čerpadla.

Servis - automobily Servis - zemědělské stroje

Prodej - zemědělské stroje

Stopr, s.r.o. se zaměřuje na lesnické služby, dřevařskou činnost, stavební práce, technickou činnost a poskytuje ubytování v apartmánech.

Autorizovaný zástupce firmy CHEM-TREND (KLÜBER CHEMIE), Bomix, OKS pro ČR a SR. Prodej, velkoobchod, distribuce, servis, poradenství: -prostředky čistící, separační, mazací, konzervační, antikorozní pro plastikářský průmysl pro vstřikovací a vytlačovací stroje.

Půjčovna: -obytné vozy - karavany -autopůjčovna. Nehodový servis. Servis dodávek. Autobazar. Dovoz automobilů na zakázku.

Výroba, strojírenská výroba, nástrojárna: - kovodělných výrobků - strojů a zařízení - vulkanizační a lisovací formy - střižné, vysekávací nástroje na plech - postupové nástroje.

Kovovýroba, zakázková výroba: -mříže -vrata, ocelové dveře (dveří) -brány -schodiště, schody -rozvodné skříně, rozvaděče -ocelové konstrukce -výrobky uměleckého kovářství. Řemeslnické práce: -zámečnické -svářečské. Protipožární uzávěry: ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Truhlářství, podlahářství -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Odvoz, likvidace odpadu a suti. Zemní a demoliční práce. Pronájem stavebních výtahů.

Prodej - náhradní díly na vozidla AGM, VARIANT, MAGMA, ALFICAR

Prodej palivového dřeva pro Odry a okolí. Kontejnerová doprava: - přistavení kontejneru - odvezení odpadu a suti, stavebních materiálů - dovoz štěrku, písku, hlíny - dovoz uhlí. Výkup dřeva.