PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních ...

Obchodní dům Korunka.cz byl založen v roce 2000 jako jeden z prvních skutečně profesionálně vedených elektronických obchodů v ČR.

Kovovýroba: -kovoobrábění na soustružnických automatech -výpočty a výroba křivek pro všechny typy strojů-revolverové i dlouhotočné. Výroba: -drobné dílce do průměru 22 mm -kusová výroba velkých soustružených a frézovaných součástí.

Kovovýroba, výroba, dodávka: - rozváděče pro stejnosměrné i střídavé napětí - rozváděče pro řízení strojů a technologií ve strojírenství, energetice a chemickém průmyslu. Dodávka: - typ rozváděčových skříní "Univerzál", jejichž konstrukce umožňuje velké množství atypických aplikací - přístrojové rozváděče pro automatizaci a řízení - ...

Kovovýroba. Zámečnictví, výroba speciálních ocelových konstrukcí.

Prodej: - kopírovací stroje CANON - repasované kopírovací stroje.

Hydraulická zdvihací technika. Sídlo: Pod Strání 295/18, 594 01, Velké Meziříčí

Výroba: - chladiče - tepelné výměníky. Chlazení elektronických součástek zejména pro trakční vozidla.

Revize, opravy a prodej: -hasící přístroje -požární vodovody, hydranty. Prodej: -věcné prostředky požární ochrany. Prodej: tabulky bezpečnostní a výstražní. Funkce technika PO. Dodáváme: -požární dveře -klapky -světlíky -zařízení pro odvod kouře a tepla. Provádíme ochrany stavebních konstrukcí.

Výroba a prodej zemědělské a lesnické techniky.

Český výrobce a dodavatel prosvětlovacích a zateplovacích konstrukcí ze skla a lehkých kovů. Vyrábíme a montujeme: - hliníková okna a dveře, - zimní zahrady z hliníkových profilů, - světlíky, - schodiště a zábradlí, - ploty a brány, - mříže, - regály, - vrata, - ocelové konstrukce. Provádíme: - rekonstrukce fasád z ...

Prodej: -počítače ATLAS. DAMELLO, spol.s r.o. v likvidaci

Výroba kovových konstrukcí. Hydraulické prvky a agregáty: - axiální pístové hydrogenerátory a hydromotory na tlak 35 MPa - hydraulické filtry nízkotlaké, středotlaké a vysokotlaké - filtrační prvky - letecké hydraulické prvky na tlak 21 MPa - vysokotlaké hydraulické agregáty na tlak 70 MPa - hydraulické nářadí pro vysokotlaké ...

Montáž - okenní fólie bezpečnostní, protisluneční. Zasklívání lodžií a balkonů. Dodávka a montáž - plastová okna. Klempířské práce. Zámečnické práce.

Dodávka - zateplovací systémy Výroba - schodiště Kompletní stavební činnost Dodávka - okapy Prodej - střešní krytiny Dodávka - střešní okna

Výroba a opravy elektrických strojů a přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí a výroba elektrického vybavení

Truhlářství: -kuchyně -okna dřevěná, dveře vchodové, interiové dřevěné -schodiště, zábradlí -dřevěné obaly -dárkové pro potraviny, cukrovinky, sýry -přepravní obaly na víno -nástroje dřevo – kovo -krabičky pro šperky – zlato.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování technických služeb

- Inženýrská činnost, zajištění - projekční činnost - stavební činnost - výroba ocelových konstrukcí - komínové ochozy - anténní nosiče - instalace technologií - instalace technologie - obchodní činnost - obchodování s instalačním materiálem.

Zásilkový obchod: -fotoaparáty -projektory -tiskárny.

Výkup, nákup, prodej: -použité zemědělské stroje - převažuje značka MANITOU ve všech kategoriích pohonu a výkonu a v nejrůznějších provedeních: -teleskopické nakladače -pluhy, kombinátory, plošiny. Prodej, půjčovna, servis: -čistící technika KRÄNZLE, SOTECO, WAP. Průmyslová zóna Nedakonice.

Výroba, prodej: - kartonáž - obaly z dvouvrstvé a pětivrstvé lepenky - krabičky, krabice - klopové kartony - cívky - tvarové výseky - papírové palety.

Nabídka služeb v oblasti spedice, zasílatelství a mezinárodní i vnitrostátní kamionové dopravy. Prodej olejů a náhradních dílů pro nákladní vozy.