PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
PROVÁDÍ: - obrábění a povrchová úprava kovů

Prodej průmyslových šicích a obuvnických strojů.

Výroba: -měřící přístroje -kontrolní přístroje -zkušební přístroje -navigační přístroje

Nábytek, prodej, dodávka: - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyně - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně na míru.

Specializovaný maloobchod, velkoobchod. Zrušeno s likvidací 07/2014.

Prodej: - zdravotnické, laboratorní techniky - sterilizačních, dezinfekčmích materiálů - zdravotnický nábytek.

Výroba, montáž, stavba: -ploty, oplocení -plotové systémy (BEKAERT, DIRRICK) -brány a branky -kování pro brány -mobilní panely -sloupky a příslušenství plotů -výběhy pro psy, kotce -pletivo, pletiva. Kovářská výroba: -strojní kovárna -kované mříže, brány, branky -krbové příslušenství -kovaný nábytek -zábradlí -ploty -zahradní ...

Prodej: - zdvihací zařízení, s důrazem na dodávky přístupových systémů pro mytí a údržbu fasád - řešení přístupů pro práce ve výškách a nad volnou hloubkou - ochranu osob proti pádům z výšky prostředky osobní ochrany BMU + další přístupové systémy: - návrh řešení a jeho začlenění do tendrové dokumentace - aktualizaci projektu ...

-zámečnické práce -strojírenská výroba -obráběcí práce -nástrojářské práce-výroba přípravků -lisařské práce -výroba a montáž regálových systémů -výroba a dodávka zahradního a domácího nábytku (nábytek) -výroba sportovního vybavení sportovišť -obchodní zastoupení Lanit Plast s.r.o.- výroba různých druhů desek -kovovýroba.

Výroba: - vzduchem chlazené benzínové motory - sekačky - generátory - tlakové myčky - sněhové frézy - zahradní technika - kultivátory, štěpkovače, drtiče, ofukovače listí, sekačky.

Poradenství, projekty, realizace: - systémy vyšší mechanické bezpečnosti - především komorové trezory se všemi stupni bezpečnosti na základě ČSN EN 1143-1 - pro bankovní a administrativní provozy - kompletní vybavení bankovní technikou - navrhování a výroba interiérů. Tvorba aplikace pro internet a intranet (informační systém ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - levné oděvy a nábytek - stylový holandský nábytek po renovaci

Protipožární zabezpečení staveb Výstavba - rodinné domy

Velkoobchod, prodej: - xerografický papír - tabelační papír - kancelářské potřeby - papírová hygiena - úklidová hygiena - reklamní předměty - tonery, cartrige.

Prodej - oleje CASTROL, VALVOLINE, BP, ORLEN OIL, MOBIL, SHELL, TOTAL E - shop - oleje CASTROL, VALVOLINE, BP, ORLEN OIL, MOBIL, SHELL, TOTAL.

MOTORTEC GATE, s.r.o. Prodej a servis: -vybavení autoservisů a pneuservisů, dieselových motorů a náhradních dílů -zastoupení značek Sicam, Stenhoj, Finkbeiner, Mondial Lift a Heshbon, motory VM, Ruggerini. Kompresory Schneider, Atmos, zkušebny Cartec, elektrocentrály WFM. -technologická zařízení pneuservisů, rychloservisů i náročných ...

Kompletní stavební činnost, dodávky na klíč: -novostavby i rekonstrukce -stavby průmyslové, občanské, bytové -výrobní a skladové haly -restaurace, bary, penziony, diskotéky -rodinné domy, půdní vestavby, nadstavby -sádrokartonové vestavby - KNAUF, RIGIPS, LAFARGE včetně podhledů -stavebně zámečnické práce, ocelové konstrukce, ...

Servis průmyslových strojů. Opravy, údržba a rekonstrukce průmyslových zařízení v oblasti: - ...

Výroba, dodávka, montáž, projekce, velkoobchod: - vzduchotechnika - vzduchotechnické potrubí - atypické, hranaté - izolované, kulaté - příslušenství - klapky, krycí mřížky, stříšky, filtrační komory, aj.

Maloobchod: -nakladač, nakladače -náhradní díly na nakladače.

v likvidaci Solární systémy - průmyslové rekuperace Podlahové topení Průmyslová výstavba Rodinná výstavba - stavby domů na klíč.

Nákup, prodej, servis: - řezačky - polygrafické stroje.

Výroba, e-shop: -obaly. -folie -papír.