CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Naše společnost Barman s.r.o. v Praze je stavěná na zkušenostech, které sbírá od roku 1997. Zrodil se skvělý nápad a v roce 2014 jsme založili svojí barmanskou školu. Společnost poskytuje služby internetového obchodu zaměřeného na prodej barmanských potřeb, různé druhy přípravy jak teplých tak studených nápojů, catering. Dále se zde dá najít ...

Společnost FIRVENA s.r.o. sídlí ve Frýdku-Místku. Specializují se na vývoj elektronických zařízení a jejich následnou výrobu. Z produktů nabízíme: - gateway (převodníky) určené pro převod komunikačních protokolů - I/O moduly pro připojení různých čidel/spínačů - snímače či indikátory pro zajištění dálkového dohledu.

Dodáváme: -zařízení pro povrchové úpravy -předúprava povrchu, odmašťovací linky a kataforézní lakovny. Zajišťujeme: -řezné a lisovací emulze WEDOLIT -obchod, servis pro plastové systémy + GF+, UF moduly MICRODYN-NADIR.

Placky na střechy zajišťují prodej, montáž a servis fotovoltaiky. tepelných čerpadel, sjednání dotací.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika -hardware, software -telekomunikační technika. -servis výpočetní techniky -videopráce Fotografické stužby.

TRING, spol.s r.o. Výroba a opravy: -lékařské přístroje a nástroje -zdravotnické potřeby.

Výroba, e-shop: - hračky - společenské hry - soubory her - puzzle - domino - šachy - hrací kostky - razítka - magnetky - létající talíře - figurky - stavebnice. Výroba: - papírové obaly - kartonové obaly, kartony.

Montáž satelitů. Prodej: -lednice, -pračky, -sporáky, -vysavače.

Maloobchod, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny, kopírky - software - mobilní telefony, digitální fotoaparáty Připojení k internetu

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba a montáž regulačních přístrojů na měření tepla.

Půjčovna, pronájem: - dodávkové vozidlo, dodávka - úklidový stroj Kärcher. Služby: - čištění interiéru vozidel.

Česká společnost Yolane Automotion s.r.o. je dodavatelem komplexního řešení průmyslové automatizace strojů, strojních celků a technologií pro všechna odvětví průmyslu. Naše společnost patří mezi české a evropské systémové integrátory. Sídlíme v Praze, naši provozovnu najdete ve Žďáru nad Sázavou. Průmyslová automatizace: - zajištění kompletní ...

Společnost BEST - TECHNICKÁ, s.r.o. z regionu Uherské Hradiště, působí v celé ČR v oblasti technického zařízení budov od r.2005. Zajistíme projekce a realizace dodávky TZB - průmyslové rekuperace, klimatizace, chlazení, vytápění, průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnické jednotky, ventilační systémy, sanita, tepelná čerpadla. Sídlo ...

Projekce, instalace, servis: - řízení, automatizace budov - technické zařízení budov, osvětlení.

Společnost Ing. Jitka Tomisová EKOTECHNIKA Ostrava provádí autorizované měření emisí znečišťujících látek, dále také měření doprovodných vzduchotechnických parametrů, spotřeby tlakového vzduchu a laboratorní rozbory. Poskytujeme ekologické služby a zabýváme se ekologizací provozů veškerých technologií a snižováním emisí.

Prodej, servis, rekonstrukce: - zemědělské postřikovače.

Výroba - obaly pro farmacii - plastové obaly - PET láhve - tabletkové dózy - dávkovače a odměrky.

Maloobchod, prodej, servis: - šicí stroje Prodej: - zbraně a střelivo - lovecké potřeby

Prodej: -demoliční a bourací stroje: - hydraulická kladiva, - hydraulické drtiče železobetonu, - drtiče - pulverizátory, - demoliční nůžky, - demoliční drapáky, - hutnící pěch, - vibrační beranidlo, - drtíčí lžíce, - hladinoměry.

Činnost: - oblast strojírenství - hydraulika - centrální mazání - slévárenství - pneumatika - elektrické, hydraulické a pneumatické pohony - senzory, měřící diagnostiku - elektrotechnika - průmyslová chladící technika.

Prodej stavebního materiálu, provádění zemních prací pomocí minibagru, pronájem kontajnerů, nákladní doprava, výkopové práce, pronájem průmyslového vysavače.

Pobočka. Velkoobchod, dodávka: - hydraulické a pneumatické stroje - zařízení do oblastí strojírenského, chemického, petrochemického, plastikářského, gumárenského, farmaceutického, kosmetického, potravinářského a papírenského průmyslu.

Prodej: -hydraulika -pneumatika -strojní části -armatura.