PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Poskytování technických služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Velkoobchod a ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, ...

Zámečnictví, nástrojářství Nákup a prodej zbraní a střeliva -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Montáž a servis - EZS - kamerové systémy Montáž a servis - EPS Montáž a servis - vratové pohony Montáž - antény - satelity Servis - antény - satelity

E-shop se zbožím za bezkonkurenční ceny. Prodáváme mobily, hodinky, elektroniku, dětské hračky, LED trička, špionážní techniku, tablety, auto příslušenství, iPhone doplňky, PC komponenty, brýle. Pošta na vše zdarma.

Prodej, montáž, servis chladícího zařízení: -průmyslové a domácí chlazení -chladírny, mrazírny -klimatizace -vybavení obchodů, motelů, restaurací -mrazničky, ledničky, chladničky.

Služby: -autoopravna -stavba a opravy lodí kromě sportovních.

Garážová technika V & Š Prodej, servis: -vybavení autoservisů -vybavení pneuservisů -vyvažovačky -zvedací zařízení -paltest -geometrie.

Prodej, servis: -kopírovací stroje -tiskáry -kancelářská a výpočetní technika -spotřební materiál. Nabídka připojení k internetu. Výroba klíčů a autoklíčů. Prodej: -mobilní telefony a příslušenství.

Vodoinstalatérství, topenářství Opravy silničních vozidel -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Výroba: -kovoobrábění -strojní výroba.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Truhlářství, podlahářství

Výroba: -nábytek -vestavěné skříně -kuchyň.

Svatební salon. Půjčovna, prodej: -svatební a společenské šaty od velikosti 34-62 -svatební šaty značky MADORA, ROMANTICA, SAN PATRICK -šaty pro družičky. Doplňkový sortiment-prodej: -dámské spodní prádlo -luxusní svatební prádlo -bižuterie -svatební a společenská obuv -pánské košile, kravaty a pánské obleky. Služby-zajištění: ...

Práce, montáž: -žaluzie vertikální, horizontální -silikonové těsnění do oken, dveří -lamelové dveře -zateplení bytových dveří (čalounění, odhlučnění).

Práce: -truhlářství -stavebně truhlářské výroby. Výroba: -eurooken, vnitřní, venkovní dveře, vrata -dřevěné schodiště. Výroba: -nábytek z masivu a lamina.

Prodej: -stavební chemie -polyuretanové pěny -přípravky do omítek -tmely -fasádní materiály -barvy, nátěry.

Dodávka - videotechnika Dodávka - fototechnika Vývoj a tvorba - katalogy na CD a DVD Dodávka - notebooky - monitory - tiskárny Tvorba - www stránky - portály Instalace software - odvirování PC - konzultace - poradenství Správa - počítačové sítě

Fotoatelier. -expresní fotografie digital, analogové -reklamní fotografie.

Lisování - plastické hmoty Výroba - brusné systémy EKOFLEXprodej - brusivo

Práce, výroba: -turhlářské -nábytek, skříně -kuchyně, kuchyň -stavební truhlářství -interiérové, exteriérové dveře -dřevěnné schodiště -postele, stůl, židle, obýváková stěna -zakázkové výroba.

Truhlářství. Výroba: -nábytek z masivu -stavební truhlářství -eurookna, dveře (vchodové, vnitřní), schodiště, schody aj. -další zakázková výroba.

Prodej, montáž, projekty a servis: -solárních systémů -tepelných čerpadel -kolektorů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -všechny druhy ložisek (ložiska) a příslušenství firem ZVL, ZKL -upínací pouzdra a matice -ložiskové domečky -gufera -ložiska ZKL, ZVL, SKF, FAG.