CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost PERFECT RAPTOR s.r.o. se zabývá výrobou a montáží zábradlí, svářecími pracemi a zakázkovou výrobou francouzských oken, sušáků atd.

Montáže, opláštění a nástřiky ocelových konstrukcí Stavební práce ve výšce pomocí horolezecké techniky Rizikové kácení stromů (postupným rozebráním)

Prodej, opravy, servis - pračky - myčky - ledničky - domácí elektronika - audio - video - elektro náhradní díly - vestavné spotřebiče

Výroba: -plničky kašovitých a tekutých hmot -dopravníky pásové, válečkové.

Výroba: -plničky kašovitých a tekutých hmot -dopravníky pásové, válečkové. Fakturační adresa firmy.

Prodej, servis, poradenství: -prodej veškeré výpočetní techniky - počítačů, notebooků, serveru, periferií, síťových prvků, softwaru, spotřebního materiálu atd. -záruční a pozáruční servis výpočetní techniky - mimo jiné jsme servisním střediskem PC Lynx, -návrh, řešení, realizace a správa počítačových sítí a systémů.

Kovářství. Podkovářství. Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů.

Plošiny Elpoš - profesionální řešení výškových prací. Provádíme: - pronájem montážních plošin - elektromontáže - elektromontážní práce - práce s montážními plošinami - zemní práce - přeprava materiálu - výškové práce - montáž hromosvodů, oprava komínů - kácení a prořezávání stromů - montáž velkoplošných bannerů - klempířské ...

činnost: - konstrukce lisovacích nástrojů pro plošné tváření plechových dílů

Naše firma se zabývá činností v oblasti zakázkové kovovýroby. Nabízíme výrobu ocelových konstrukcí, oplocení, pojezdových bran a vrat. Současně také vyrábíme ocelová schodiště, zábradlí a krby. Veškerou výrobu se snažíme přizpůsobit požadavkům našich zákazníků. V rámci nabízené činnosti také zajišťujeme servis ocelových konstrukcí. Působíme ...

Firma Si – Nek, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá převážně výrobou pásových dopravníků a lomených dopravníků včetně příslušenství. Dále se specializujeme na výrobu zámečnických prvků a potrubářskou činností. Dopravníky, které vyrábíme jsou určeny pro dopravu sypkých a kusových materiálů Současně nabízíme příslušenství k dopravníkům, shazovací a ...

Služby: -opravy motorů -ZETOR UŘ I, II, III, Crystal UŘ II, UŘ IV -PERKINS (bagr) -IFA E512, E514 -DEUTSCH -opravy bloků motorů -opravy hlav motorů

Realizace: -zimní zahrady -zastřešení bazénů -přístřešky -hliníkové, ocelové konstrukce. Zámečnické práce.

Společnost K & K - Řemesla s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem praporů, plastického písma, erbů, mincí, odznaků, plaket, suvenýrů, státních znaků a také volebních uren a plent. Sídlíme v obci Březolupy, okres Uherské hradiště. Výroba, prodej: - vyšívané prapory - hasičské prapory - vyšívané znaky měst a obcí - repliky historických praporů ...

Společnost KONY ZLÍN s.r.o. se sídlem v Březolupech v okrese Uherské Hradiště se již více než 20 let zabývá výrobou, opravami a prodejem strojních součástí se zaměřením na kardanové hřídele a klouby, hydraulické válce apod. Působíme především na českém a slovenském trhu. Výroba, prodej, oprava, servis: - kardanové hřídele a klouby pro nákladní ...

Výroba: -obaly pro (balení): -potraviny: -cukr -sladidla na bázi aspartamu -sušená smetana -sůl*, pepř -párátka. Výroba: - Částkov 132, 687 14 tel.: 606731118.

Výroba: -obaly pro (balení): -potraviny: -cukr -sladidla na bázi aspartamu -sušená smetana -sůl*, pepř -párátka. Výroba: - Částkov 132, 687 14 tel.: 606731118.

Lukáš Laube se zaměřuje na zámečnictví, výrobu, montáž a servis traktorových přívěsů a na zakázkovou výrobu plotů a ocelových konstrukcí.

Nabízím zámečnické práce, kovovýrobu, výrobu mříží, bran, branek, dveří, zastřešení, zádveří, plotů, zábradlí. Provádíme také rekonstrukce a opravy.

Zámečnictví, zámečník: - výroba - cylindrické klíče - mechanické zabezpečení dveří, vrat - montáž - bezpečnostní zámky. Brusičství, brusírna: - broušení - nože, nůžky, sekery, sekáče, kotouče křovinořezů, okružní pily. Klíčová služba.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské a obývací stěny - interiérové vybavení - bytové doplňky.

Zámečnictví Vaníček - David Vaníček provádí veškeré zámečnické práce. Vyrábíme a montujeme brány, vrata, schodiště, přístřešky i okrasné ploty. Sídlíme v obci Sudice, okres Opava. Zámečnictví, zámečnické práce: - svařování, svářečské práce (železo, litina, nerez, hliník, titan) - soustružení - frézování - broušení - vrtání - ...