PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Kompletní zakázky v oboru topenářské, plynařské a instalatérské práce - plyn, topení, voda. Prodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární panely, podlahové topení. Poskytujeme servis a revize.

Bazar - elektronika - zemědělská a zahradní technika - stavební technika. Zastavárna. Prodej, výkup - starožitnosti.

Zakázková kovovýroba podle přání zákazníka: -ocelové konstrukce -dveře ocelové, schody a zábradlí -výkladce, okna, světlíky -výrobní přípravky -ocelový nábytek pro obchody a sklady.

Bazar - potřeby pro včelařství ukrajinské krmítko, krmící podložka. Prodej - léčivá kosmetika z včelařství. Kovovýroba - odvíčkovací talíře a stoly - čeřící nádoby na med, vany na vysokokapacitní zpracování souší - nádoby na tavení vosku pro výrobu svíček - stojany pod úly - transportní klece na vozíky za OA - nakládací ...

Zámečnictví. Vodoinstalatérství Topenářství

Montáž - kompletní linky pro karoserie automobilů - svážecí roboty

Pozastavili činnost Práce: -truhlářské. Zakázková výroba-nábytek: -kuchyně RYJO -předsíňové stěny -skříně -dětské pokoje.

Výroba a prodej - skleněné manikůrové a pedikůrové pilníčky na nehty

Maloobchod, prodej: -svářecí technika -ruční, elektrická, penumatická nářadí -ochranné pomůcky -brusiva -nabíjecí, startovací technika.

Naše služby: - čištění a úklid - údržba komunikací - svoz odpadů - výroba paliva - zahradnictví - opravárenství od 04.05.2015 do 31.12.2099

Výroba, prodej: -balící stroje -značkovací a dávkovací stroje -dopravníky -kompletní linky.

Zámečnické práce - kovovýroba

Prodej a servis výpočetní techniky.

Značková kvalitní plastová a dřevěná okna. Prodej žaluzií a parapetů.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a ...

Cukrářství. Provozování autoškoly.

Velkoobchod - kompetní potřeby pro cukráře, pekaře, potravináře

Servis, opravy - televizory Servis - veškerá elektronika Servis, opravy - mobilní telefony Servis, opravy - nápojové a prodejní automaty Servis, opravy - notebooky - PC - monitoryrepasování - počítače

Servis - kopírky Servis - tiskárny - plotry - výpočetní technika

Naše společnost Vám nabízí služby v oblasti požární ochrany.V naší vybavené dílně provádíme periodické zkoušky hasicích přístrojů. Provádíme revize hydrantů a požárních klapek.

Realitní činnost Zámečnictví

Silniční motorová doprava: - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí.

Zámečnická výroba - mříže - vrata - interiéry - ploty - schody - zábradlí - práce s nerezem - schodiště