PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Montáž - žaluzie Úklidové práce Kompletní služby ve stavebních oborech

Prodej řezaných a hrnkových květin. Aranžování suchých i umělých květin. Vazba svatebních a smutečních kytic. Prodej bižuterie, svíček, proutěného zboží, obrázků, éterických olejů, dárkových předmětů a keramiky

Návrhy a realizace - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Návrhy a realizace - požární signalizace Návrhy - optické kabeláže Realizace - optické kabeláže Tvorba - webové stránky

Přerušena živnost od 02.01.2015 do 31.12.2099

Kancelářská technika. Výpočetní technika Brno, instalace hotelového a restauračního softwaru.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.01.2012 do 31.12.2099 Zámečnické práce

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 20.04.2015 do 01.05.2025 Zámečnické práce, kovovýroba: - výroba plotů, bran, branek, vrat, zábradlí - sváření. - cnc obrábění.

přerušen od 01.01.2015 do 31.12.2025 Oprava, servis: -elektromotory -cívky -ruční nářadí.

do 31.12. 2017 Služby: -rychlý, kvalitní a cenově dostupný tisk -fotografie a reklamní grafika -materiál papír, sklo, látka, banner, malířské plátno Canvas, magnetky, dřevo, tapety. Výroba obalů z hladké i vlnité lepenky, plastu. WEBdesign, grafické práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, bazar, servis: - repasovaná výpočetní a kancelářská technika - použité počítače, PC, komponenty - použité monitory, tiskárny.

Provádění: - vodoinstalace. Zámečnictví.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 17.02.2015 do 31.12.2015 Zámečnické práce a průmyslové lakování výrobků mokrou cestou-, , mokré lakování, , Průmyslové lakování železných konstrukcí, konstrukce, součásti strojů a další. Průmyslové lakování následujících výrobků: -korby, kontejnery -karoserie vozů, vlečky, ...

- zdvihací zařízení pro mytí a údržbu fasád - řešení přístupů pro práce ve výškách a nad volnou hloubkou - ochrana osob proti pádům z výšky prostředky osobní ochrany

Kovovýroba, kovoobrábění: - frézování - soustružení - broušení ventilů, řetězových pil - svařování - povrchová úprava - lakování - renovace motocyklů - opravy stržených závitů. Strojní zámečnictví, zámečník.

Prodej: - bytový, kancelářský nábytek.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.04.2013 do 01.04.2024 Stolařství, truhlářství, výroba: - nábytek z laminovaných desek - školní nábytek - kancelářský nábytek. Prodej: - laminované dřevotřísky - včetně dopravy. Autodoprava: -LIAZ-valník+vlek.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.01.2015 do 31.12.2030 Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění: -soustružnické, soustružení - Su 40 -frézařské Výroba: -pila na kámen -stroje, zařízení, nástroje: -prototypy na zakázku.

Finanční poradenství, finanční poradce. Služby: - půjčky do 250 000, -. Půjčovna, pronájem: - čistící stroje. Služby: - úklidové - čištění koberců a čalounění.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.01.2011 do 31.12.2030 Opravy, servis: -chlazení.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.01.2009 do 01.01.2039 IT Outsourcing pro firmy, kanceláře a domácnosti, návrh, realizace a správa sítí, dodávky hardware i software, instalace operačních systémů i aplikací dle přání zákazníka, školení nebo doučování IT, tvorba www prezentací. Zpracování videomateiálů z domácích či ...

Oprava, servis: - závaží, měřidla.

Prodej - stříkací technika Prodej - barvy - laky - impregnační látky na dřevo Prodej - dřevo Prodej - technologie na sušení dřeva od 14.01.2015 do 31.12.2025

Datum zániku:30.03.2013 Práce: -zámečnické -kovoobrábění.

Maloobchod, prodej: -stavební systém Knauf. Montáž: -sádrokartonu v půdních prostorách -sádrokartonové podhledy, příčky -lamelové podhledy. Práce: -zámečnické drobné.

STOLAŘSKÉ a TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE. Návrh, výroba, prodej, doprava, montáž: -vybavení interiérů na klíč -nábytek: -koupelnový -kancelářský -kuchyňské linky -dětský, studentský -vestavěné skříně -předsíňové stěny, botníky. Prodej: -koberce -zdravotní matrace.