CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Montáž různých technologických celků, hlavně z oblasti ekologie- peletárny

Kamenná prodejna, sídlo Praha. Poskytování: -software -poradenství v oblasti hardware a software. Eshop: -počítače -bluetooth zařízení -čtečky čárových kódů -datová média -digitální foto a video -igitální vysílání -doplňky k PC -grafické karty -GSM -kabely pro PC -mechaniky -monitory -MP3 -Multimedia -navigační ...

Jeřáby Demag Vysočina. Autojeřáb Demag AC70, slevy až 40%, nosnost 37t, výška 60m, dosah 40m.

Oprava: -vodní čerpadla -domácí vodárny -ponorná čerpadla -kalová čerpadla -komerční vodní čerpadla(typ SVA, V-1-D, V-1-K, CVX, AL 32 a podobně).

Prodej, servis, repase, oprava: - manipulační technika - vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky, plošinové vozíky - opravy většího rozsahu na specializované dílně - repase vysokozdvižných vozíků dle požadavků zákazníka. Servis značek Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Desta, HC, Fiat, Balkancar, Huster, Caterpillar. Dodávka, prodej: - náhradní ...

Prodej, montáž: -ELC -bezpečnostní elektronika -telekomunikace -montáž, servis -strukturovaná kabeláž pro PC net.

Internetový obchod, eshop, prodej: - LED svítidla - stropní, závěsná, nástěnná, zápustná, venkovní, posuvné bodovky - vypínače a zásuvky - retro vypínače a zásuvky, páčkové, minimalistické - zahradní nádrže na dešťovou vodu, kompostéry a pěstování rostlin - příštřešky pro popelnice.

Společnost PREVENT MORAVA s.r.o. se zabývá požární ochranou PO, bezpečností práce BOZP, poskytuje školení a zpracování dokumentace v oblasti PO a BOZP. Revize: - hasicí přístroje - hydranty - protipožární nátěry - zdvihací zařízení - stavební stroje.

Prodej: -náhradní díly na traktory a zemědělské stroje -ložiska -klínové řemeny -spojovací materiál -olejové a vzduchové filtry -pneumatiky -žárovky -akumulátory VARTA.

Výroba, prodej: - zemědělská technika - dopravní technika - návěsy a přívěsy - přepravníky zvířat - dopravní systémy - rozmetadla.

Montáž a servis: -chladící a dojící technika. Maloobchod: -náhradní díly.

Komplexní stavební práce Vám zajistí firma Jaroslav Tůma. Provádíme výstavbu rodinných domů, hrubé stavby, rekonstrukce domů, bytů a také koupelen. Dále se zaměřujeme na provádění zednických, truhlářských, zámečnických a malířských prací. Naleznete nás na adrese Pražská 82, Mukařov. Stavební činnost, práce, výstavba: - novostavby - rodinné ...

Komplexní dodávky: -zařízení pro nápojový průmysl -universální myčka láhví -vstřikovací stroje -etiketovací a balicí stroje -změkčovací filtry a filtry na víno. Pobočka: -566531225 Tišnovská 366, Velká Bíteš.

Dalibor Řečinský zajišťuje veškeré zdvíhací zařízení a vázací prostředky pro manipulaci s břemeny; ocelová lana, textilní úvazky, vysokopevnostní řetězové úvazky

Prodej: -výpočetní technika -sítě, telekomunikace, elektronika, multimédia.

Maloobchod: -dodávky gastrotechnologie pro hotely, restaurace, rychlá občerstvení, pivnice, bary, školní jídelny, podnikové jídelny, vývařovny, výrobny, kavárny, pizzerie, nápojových technologií pro pitný režim, bufety, sportovní stadiony, steak restauranty, herny, coffee breaky.

Služby: -opravy šicích strojů -pozáruční servis. Maloobchod: -šicí stroje -značky Bernina, Pfaff, Bobin, Husquarna-Wiking.

Prodej nové i použité: -malotraktory -náhradní díly pro zahradní traktory Vykoupení: -ojeté travní traktory.

Prodej, servis, leasing: -osobní a užitkové vozy CITROEN. Záruční a pozáruční servis. Služby: -auto opravy pro osobní i užitkové automobily -karosařské pro osobní i užitkové automobily -na rovnací stolici. Měření: -emise -emise dieselových motorů. Pneuservis. Prodej: -náhradní ...

Umělecké kovářství, výroba, dodávka, montáž, návrh: - ozdobné mříže - vrata - krbové nářadí - oplocení, brány - restaurování. Řemeslnické práce: - kovářské.

Konstrukce, výroba, prodej a servis lékarénské techniky. Dodáváme zařízení k individuální přípravě léčiv, nábytkové doplňky pro lékárny, laboratoře a další zdravotnická zařízení. prodej forem na čípky, strojků na plnění tobolek, rámečků pro strojky, nakladače tobolek, infralampy, dusátka pro strojky a další.

Opravy čerpadel tlakové kanalizace, repase čerpadel tlakové kanalizace AQK, zemní práce.

Práce: -truhlářské -stolářské. Zakázková výroba, montáže: -z masivu a dýhy: -bytový a kancelářský nábytek -nábytková dvířka -kuchyně, kuchyňské linky -schody, podlahy. Sídlo: - Lípa 155.

Práce: -zámečnické, zámečník. Strojní zámečnictví. Výroba: -zámky a kování.

Vladimír Manďák se zaměřuje zámečnické a servisní práce, nástrojářství a svařování.