PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Velkoobchod, maloobchod, prodej, papírnictví: - papír pro polygrafii - ofsetový, křídový, ekopřírodní - papír xerografický A4, A3, 80g, vhodný do tiskáren - inkjet, laser, jehličkových do kopírek a faxů - color copy - obálky - smršťovací folie - bublinkové folie - vlnitá dvoustranná lepenka - balicí papír a obalové prostředky - ...

-Velkoobchod a maloobchod od 31.10.2013 do 31.12.2023

Oprava, servis: - chladírenská technika - ledničky, chladničky, mrazničky.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 23.12.2013 do 31.12.2014 Výroba - elektromotory - generátory - transformátory

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník.

Práce: - klempířské - zámečnické - pokrývačské.

Přerušení provozování živnosti 01.09.2011 do 29.02.2012. Servis výtahů.

Prodej, servis výpočetní techniky.

Služby: -renovace cartridgí a tonerů pro tiskárny i kopírky. Prodej: -originální náplně -kancelářské a výpočetní techniky.

Výroba: - značkové vyvíječe páry.

Zastoupení firem, dodávajících zařízení pro tyto obory: Povrchové úpravy kovů a jiných materiálů: -firmy AGTOS GmbH a SLF GmbH Čištění vzduchu, likvidace pachů, textilní potrubí pro prostorovou ventilaci: -firma Bioclimatic GmbH Optické měření teplot: -firma Keller GmbH

přerušení: od: 9.7.2007 Prodej hasících přístrojů, opravy hasících přístrojů, revize hasících přístrojů, revize požárních vodovodů, poskytování služeb v oblasti BOZP a PO.

Výroba: -bazény -plastové nádrže, jímky -čistírny opadních vod.

od: 1.4.2010 Gastro bazar. Zprostředkování prodeje: -gastronomické a restaurační zařízení. Komisní prodej: -starší a repasované zařízení.

Výroba - brány - branky - vrata Opravy a rekonstrukce - zábradlí Výroba - ocelové konstrukce Opravy a rekonstrukce - světlíky Zámečnické práce od 02.05.2013 do 02.05.2023

přerušení: od: 28.5.2012. Zámečnictví.

1.1.2010 Malby, nátěry, tapetářské práce: -nové průmyslové i komerční objekty, bytové jednotky -renovace a rekonstrukce budov -běžné, protipožární, antikorozní a speciální nátěry -pronájem vysokozdvižných plošin.

Zakázková výroba veškerého nábytku -kuchyně - postele - vestavěné skříně - bytové doplňky - kancelářský nábytek - altány - ploty -zahradní doplňky Kuchyňské linky vyrábíme jak z lamina, tak z masivu. Kuchyň připravíme i na pozdější instalaci elektrických spotřebičů. Skříňové sklopné postele. Nábytek vyrobíme na míru přesně dle ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - paliva, maziva.

přerušení: od: 18.1.2008 Technické služby. Opravy, údržba veřejného osvětlení. Práce s vysokozdvižná plošina. Prodej zámečnické výrobky: -zámky, zámek -klíče, autoklíče -kování -vložky.

Zakázková výroba: - schody - mříže - brány - vrata - bytové doplňky z kovu ( nábytek ) - reklamní štíty - vývěsky - stavební zámečnictví - zakázková kovovýroba

Služby: -prodlužování vlasů -naplétání copánků -permanentní make-up -prodlužování nehtů, pedikúra -solárium, kolagenárium -rekvalifikační kurzy, školení. Prodej: -materiály na copánky -potřeby pro manikérky a nehtové designéry -solária.

Prodej, opravy: -domácí šicí stroje a overlocky

přerušení: od: 19.8.2013 Zámečnictví, nástrojářství.

přerušení: od: 22.6.2009. Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.