PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
přerušení: od: 1.1.2013. Dodávka - kompletní balící linky pro průmyslové zboží.

Internetový prodej zahradní techniky a elektronářadí od 31.12.2012 do 01.01.2040

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2020. Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství -bednářské, bednářství. Dřevovýroba, výroba: -dřevěný nábytek lamino, masiv: -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studenstké pokoje -kuchyně -předsíňové sestavy, předsíně -postele -police, poličky -stoly, ...

Prodej, servis: - zahradní a komunální technika STIGA, KUBOTA, SOLO, SECOGROUP, HITACHI, BRIGGS & STRATTON.

Přerušení provozování živnosti do 12.12.2013. Kovy: -úprava -sváření

Pozastavena činnost - přetransformováno do společnosti WERCO Zahradní, lesní, farmářská a komunální technika : - travní traktory - profesionální stroje pro údržbu zeleně - elektrické ruční nářadí - sekačky parkové a luční - řetězové pily - křovinořezy - mulčovače - drtiče - postřikovače - zahradní závlahy - ...

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2041. Naše firma nabízí full servis v oblasti výpočetní a komunikační techniky. Nabízíme tvorbou internetových stránek, internetových obchodů, grafick práce, prodej a servis hardware a software.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Výroba nábytku na zakázku. Provedení: - dýha - lamino - interiéry - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - šatny - kancelářský nábytek - ostatní ( zařízení do bytu ).

Zakládání a údržba parků. Dodávky: -okrasné zahrady na klíč. Zakládání a ošetřování: -travnaté sportovní plochy Pokládání: -travnaté koberce. Sanace: -staré, vzácné stromy. Řez a kácení stromů v extrémních podmínkách. Květinová výzdoba interiérů. Dodávka, montáž, servis, projekce a poradenství: -zavlažovací systémy RAIN ...

Nehtové produkty: - akrylový systém - lepidla na nehty - kosmetické kufry - gelové nehty - ozdoby na nehty - UV lampy na nehty.

Maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku z masivu. Maloobchod, prodej: -výrobky: -masivní dřevo-smrk -postele, prádelníky -botníky, psací stoly -stoličky, štokrlata, police -komody -samostatné nábytkové díly -vhodné k vybavení pro: -motely -penziony -chaty -byty -dětské pokoje.

Prodej: -sektorový nábytek -kuchyně (různé barvy a velikosti) -vestavěné spotřebiče výprodej -nábytek kancelářský -nábytek bytový -matrace kancelářské židle garnýže dřevěné, kovové Služby: Maloobchod, prodej: -kojenecké a dětské zboží, bytový textil, prádlo -dárkové předměty.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí, zámečnické výrobky, zakázková výroba, práce autojeřábem a montážní plošinou.

Autoopravna, autoservis: -osobní automobily. Zámečnictví.

Zámečnictví. Výroba přístřešků, požárních žebříků, schodů, zábradlí a kouřovodů, zámků a kování.

Výpočetní technika: - servis výpočetní techniky - profesionální renovace kazet, tonerů a pásek do tiskáren - připojení na Internet s možností tisku - vypalování Vašich dat na CD - revize a kontroly elektrických spotřebičů, elektrického ručního nářadí a pohyblivých přívodů ( Zákon 65/65 Sb.19 ) - značkové počítače a notebooky LEO, ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení -Ubytovací služby -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Obráběčství

Výroba - měřicí, kontrolní a navigační přístroje

Prodej, pronájem a servis zmrzlinových strojů.

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Nabídka veškeré zámečnické, montážní a instalatérské práce. Montáž stabilní hasicí zařízení.

Práce: - zámečnické - kovovýroba.