PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dříve firma DAR-TEL spol.s r.o. Výroba, instalace, opravy: elektronická telekomunikační zařízení. Montáž, údržba, servis: telekomunikační zařízení. Práce: -elektrikářské (elektroinstalace): slaboproudé rozvody -výškové: montážní plošina AVIA MP13 (13 metrů) -kompresorem -hydraulická ruka LIAZ 100 -zemní (JCB 3CX, UNC 060): bagrování, ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob -Poskytování technických služeb -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Opravy a údržba ...

Poradenské služby, projekty, montáž a servis: -ústřední vytápění -solární systém -vzduchotechniky. Prodej: -klimatizační, větrací a rekuperační jednotky různých firem -kompletní sortiment ventilátorů -systémy podlahového vytápění -trubkové a deskové izolace -deskové tepelné výměníky -termostatické ventily -expanzní nádoby ...

Maloobchod, prodej: -ruční nářadí pilky kladívka nůžky kleště lampy opalovací benzínové pájecí kotoučové pily -nástroje -materiál brusný leštící -spojovací součásti (materiál) hřebíky vruty nýty samořezné šrouby -potřeby obuvnické styropor obolit čalounické popruhy nýty hřebíky ...

Výroba: - elektromotory, - generátory, - transformátory.

Prodej: -použitých pletacích strojů, formovacích, řetízkovacích, šicích, počesávacích a dalších strojů a náhradních dílů na výrobu ponožek a jiných pletenin.

Zámečnická výroba: -vrata -mříže -stožáry -poklopy -jímky -zábradlí -schodiště -mosazná a měděná písmena -regály -ocelové konstrukce. Práce: -výškové -statické zabezpečení budov. Drobný prodej, maloobchod: -hutní materiál. Autodoprava: -zajištění nákladní automobilové dopravy RENAULT 15 tun, nosnost 9 tun. ...

Odstraňování, likvidace: -odpad všechny druhy včetně nebezpečných. Poradenství: -odpad legislativa -zpracování provozní řády. Provozování: -kompostárny odstraňování -biologicky rozložitelné látky. Prodej, pronájem, rozvoz: -nádoby (kontejnery, popelnice). Čerpání, odvoz: -odpad septiky žumpy.

Prodej, instalace: -výpočetní technika -upgrade starších počítačů.

Kovářství. Práce: - kovářské - zámečnické.

Zámečnictví. Výroba na zakázku: - ocelové konstrukce - vrata, branky - schodiště - zábradlí.

Výroba: -nábytek z laminodesek: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -kuchyně -sektorové sestavy -psací stoly -zhotovení nábytku na zakázku.

Zámečnictví. Kovářství.

Oprava, servis: - zemědělské stroje

Maloobchod s farmaceutickými přípravky. Nabízíme zdravotnické potřeby včetně jejich oprav a poradenství. Výroba a opravy invalidních vozíků.

Práce: -kovoobráběčské.

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -dřevozpracující stroje -výrobní linky na technologie lisování plošných materiálů především na bázi dřeva jako dveří, překližek, laťovek a parket.

Klempířské a zámečnické práce

Prodej, dodávka: -zdravotnický materiál -pomůcky pro chůzi -invalidní vozíky -speciální lůžka, zvedáky -teploměry -tlakoměry.

Dodávka - polyetylenové obaly - sáčky - pytle na míru

Prodej, servis, opravy: - výpočetní technika - kancelářská technika - spotřební materiál pro tiskárny, kopírky.

Dodávky, instalace, servis: - počítače - notebooky - servery - počítačové sítě. Správa serverů ae síťovými opracčními systémy. Budování virtuálních privátních sítí. Webhosting, webmail. Návrh, instalace, správa, údržba: - kamerové systémy. Poradenství v oblasti informačních technologií.

Výroba dřevěných palet, obalové materiály ze dřeva, atypické palety.