CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
TrunkBros s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku BIO brček pro restaurace, bary a hotely.

FARDAL s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a prodej venkovních pergol s pohyblivou střechou.

Zámečnictví & kovovýroba v Mikulově. Zaměřujeme se na výrobu z nerezové oceli -shodiště, zábradlí, bytové doplňky, kompletní sortiment pro vinaře do sklepa

Výroba, práce: -kovovýroba -nerez výroba -zámečnictví -zařízení pro masný průmysl

Firma ŽLUTÉ LASERY s.r.o. z Mikulova vyrábí a dodává řezací, svařovací a čistící lasery pro nejrůznější průmyslové provozy. Mimo jiné dodává automatické linky a postará se také o její instalaci na místě určení.

Prodej, pronájem, servis: -kancelářská technika. Autorizovaný dealer společnosti LANIER. Servis, prodej náhradních dílů pro kopírovací stroje značek.

Pobočka. Prodej, pronájem, servis, oprava - kancelářská technika - faxy, tiskárny, kopírky - spotřební materiál - skartovačky.

Prodej, pronájem, servis kancelářské techniky. -barevné digitální systémy -digitální systémy -tiskárny -faxy -multifunkční velkoformátové stroje -notebooky -faxy -malé multifunkční laserové zařízení, které může obsahovat kopírku, fax, tiskárnu a skener v jednom -psací stroje -skartovačky, skartovačka -řezačky, řezačka -vazby.

Specializujeme se na kuchyňské sestavy, ale vyrábíme na zakázku i jiný sortiment: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -předsíňové stěny. Doplňkový sortiment: -bílá technika. Dodáváme vestavné i volně stojící spotřebiče všech značek. Stoly: -vyrobíme Vám stůl na zakázku. Židle: -prodej ...

Poskytujeme služby v oblasti kovovýroby. Jak již bylo zmíněno, naše společnost se zaměřuje na práce v oboru kovovýroby. Věnujeme se zejména výrobě a montáži ocelových konstrukcí pro strojírenská technologická zařízení. Dále pak výrobě strojních zařízení a zařízní z nerezové oceli. Výrobní program zahrnuje i stavební konstrukce, svařované ...

Agrobazar Prodej, maloobchod, vlkoobchod: - použité zemědělské a manipulační techniky

Vyřešíme Váš problém s parkováním ve městě! Unikátní parkovací věže umožní zaparkovat až 16 vozů a přitom zaberou jen dvě parkovací místa. Vhodné pro jakékoliv použití. Zajistíme nejen dodávku, montáž, ale i servis.

Společnost se zabývá výrobou mopů, prodejem úklidových pomůcek, strojů a příslušné chemie. Prodej, velkoobchod: - úklidové mopy a vozíky, stěrky - škrabky, pytle, hadry - okenní programy firem PULEX, UNGER - vysavače, podlahové automaty - kobercové extraktory - čističe odpadů a sifonů - chemické přípravky - sanitární doplňky - ...

Firma Enprag s.r.o. na českém trhu působí již od roku 1995. Prodej kovového nábytku do dílny, kanceláře, ordinace a školy. Nábytek nabízíme od evropských výrobců - britská firma BISLEY, česká firma KOVONA, KOVOS, POLÁK.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkovatelská činnost Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

V našem internetovém obchodě zakoupíte nafukovací čluny, motorové čluny, pramice, veslice, kajaky, kanoe, přívěsy pro lodě, elektromotory, lodní motory a echoloty. Součástí našeho sortimentu jsou přípravky na čištění a údržbu lodí a lodní příslušenství – bojky, elektro doplňky, kotvení, oleje a vazelíny, těsnění, ventilace, vesla, pádla, ...

Klima Ostrava se zabývá dodávkou a montáži tepelných čerpadel a klimatizací.

Výroba: -ocelové konstrukce -zámečnická výroba -teleskopické tribuny do kulturních a sportovních zařízení -výroba průmyslových pecí.

Prodej: -zemědělské stroje -náhradní díly.

Expert elektro. Maloobchod, prodej: - elektronika: - televizory, video, hifi apod. - eletrospotřebiče: - pračky, lednice, mrazáky apod.

Prodej značkové spotřební elektroniky, elektrospotřebičů a výpočetní techniky: - vestavné spotřebiče - TV, audio, video - foto - kancelářská technika - počítače.

Velkoobchod: -xerografický papír -tabelační, faxový, balící papír -pauzovací papír -papír do plotrů -fotopapír -obálky, bloky, sešity, tiskopisy -mikroten, obaly z PVC -samolepící bločky, etikety -rychlovazače, pořadače, šanony -konferenční složky -spotřební materiál -tonery, cartridge, inkousty, pásky -datová média -diskety, CD, ...