PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava Obrábění

Mříže Nátěry fasád, oken, střech a podlah Malířské práce - malování bytů a nebytových prostor - fládrování Elektroinstalační práce Topenářské práce Zábradlí - ploty Montáž - sádrokartony Obkladačské práce Ocelové konstrukce Rekonstrukce domů, bytových jednotek - půdní vestavby

Maloobchod, prodej: -potřeby pro šití a vyšívání -textilní galanterie -nitě, jehly, vlna -šicí a vyšívací stroje -žehlící technika -pletací stroje.

Maloobchod, prodej: -železářské nářadí -spotřební zboží -realitní činnost

Prodej: - výpočetní technika. Správa sítí, záloha dat.

Služby-řemeslo: -umělecké kovářství a zámečnictví -restaurování památek a pasířské práce.

Služby-řemeslo: -zámečnictví -nástrojařství -kovoobrábění.

Výroba, prodej: -elektrorozvaděče -kovovýroba oceloplechových komponentů -dvířka HUP, skříně OCEP.

Prodej, servis, opravy, leasing: -sekačky, pily, křovinořezy.

Zámečnictví, kovovýroba: -pásové dopravníky -lomené dopravníky -venkovní, vnitřní zábradlí -podlahové vpustě -domovní mříže -skříňky na uzávěry vody, plynu -brány.

Prodej: -dojící technika -chovatelské potřeby.

Výroba: -papírové obaly, kartonové obaly.

Prodej a výroby technologie dojení značky AGROMILK. Dojírny Doplňkové vybavení dojíren Technologie dojení Automatické systémy řízení stáda.

Dodávka, montáž: -bezpečnostní systémy -kamerové systémy -provoz pultů centrální ochrany -počítačové a datové sítě -revize elektrických zařízení.

Pronájem pracovních plošin - potřebujete půjčit pracovní plošinu na automobilovém podvozku? Firma Štěpánek z Pacova, okres Pelhřimov provádí provoz a půjčování pracovních plošin. Využití montážní plošiny: - opravy a údržba veřejného osvětlení apod… - prořez a údržba zeleně - montáže, demontáže, polepy reklamních panelů - čištění, mytí oken ...

Velkoobchod, maloobchod: -úplný sortiment elektro pro domácnost -pračky -mrazáky -sporáky -myčky nádobí -elektronika -drobné kuchyňské přístroje -svítidla -elektroinstalační materiál. Služby: -vlastní parkoviště -rozvoz zboží zdarma -zapojení na místě -odvoz starých spotřebičů.

Výroba, prodej: -kamenické stroje -stroje pro přesné opracování kamene -pily -brusky -stoly.

Prodej, servis: -stroje a zařízení pro gastronomii -malé šokery a šokovací stoly FRIULINOX -elektrické sporáky -plynové sporáky -elektrické grilovací desky -elektrické fritézy -elektrické pánve -elektrické vodní lázně -elektrické kotle -plynové kotle -pracovní stoly -změkčovače vody, odsolovače -myčky -mycí linky ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

-Přípravné práce pro stavby Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

-Kopírovací práce -Zprostředkování obchodu -Specializovaný maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a ...

-Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poskytování technických služeb -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a svařování kovů a ...