PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Klempířství - služby: -klempířství, pokrývačství. Výroba, montáž: -vzduchotechnika. Prodej: -klempířské prvky. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Řemeslo: - instalatér. Výroba: - měřicích, kontrolních, zkušebních, navigačních a jiných přístrojů a zařízení kromě zařízení pro řízení průmyslových procesů .

Maloobchod, prodej: -fotoaparáty. -dalekohledy. -fotopříslušenství. Služby: -výroba klasické, digitální fotografie. -fotografické služby: -školní skupiny. -svatební foto.

Oční optika. Maloobchod, prodej: -brýle. -kontaktní čočky.

Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Elektroinstalace. Stavební zámečnictví a stavebně truhlářské práce. Instalatérské práce. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Práce: -soustružení, frézování -zámečnická -povrchová úprava komaxitem, zinkování a chromování -soustružení kovů.

Projekce, výroba, prodej, komplexní dodávky, montáž, servis : - měřící a regulační technika - klimatizace, řízení vytápění, regulace odběru tepla Používané systémy : - Johnson Controls, GFR, Amit, Sauter, Etatherm, ZPA Ekoreg.... Výroba : - rozvaděče Výrobky jsou certifikovány ESČ (Elektrotechnickým zkušebním ústavem) Reference ...

Maloobchod, e-shop, servis, půjčovna: -zahradní technika a nářadí Makita, Narex, Protool, Jonsered, Vari -sekačky -zahradní traktory -křovinořezy -vrtačky -pily -brusky.

Výroba, montáž: - konstrukce ocelové, stavební a zámečnické - ocelová vrata.

Stavební činnost Obrábění Zámečnické práce

Prodej: -kompletní sortiment autogenní techniky -přenosné řezací stroje -svářecí poloautomaty Mig Mag -hořáky, regulátory, bezpečnostní zařízení -vozíky na tlakové láhve -svářečky -svářecí materiály, tavidla, obalové elektrody, trubičkové dráty -dráty pro plamen, pro metodu WIG, MIG/MAG, pro svařování pod tavidlem -sváření elektrických ...

Výroba, prodej, servis: -zařízení pro lakovny a lakýrníky -kompresory -stříkací pistole -bezvzduchové stříkání -práškovací pistole a kabiny -metalizační a otryskávací pistole -pneumatická bruska.

Výroba: -autogenní zařízení -redukční a uzavírací ventily -svářecí a pájecí soupravy -řezáky, řezací nástavce a stroje -svařovací hořáky a řezací nástavce -suché předlohy, redukční panely, -strojní hořáky, hořáky MIG/MAG/TIG, příslušenství pro svařování.

Výroba: -traktorové díly Zetor -náhradní díly na traktory -zámečnické práce, kovovýroba.

Vodoinstalatérství. Vodoinstalatérské práce: - rozvody vody, domovní odpady a kanalizace. Topenářství. Topenářské práce: - opravy a rekonstrukce ústředního vytápění. Zámečnictví.Nástrojářství.

Optika: -brýlové obrzby -brýlové čočky -pouzdra na brýle -sluneční brýle -lupy -dalekohledy -mikroskopy -barometry.

Optika: -brýlové obruby -brýlové čočky -pouzdra na brýle -sluneční brýle -lupy -dalekohledy -mikroskopy -barometry.

Optika: -brýlové obrzby -brýlové čočky -pouzdra na brýle -sluneční brýle -lupy -dalekohledy -mikroskopy -barometry.

Prodej, servis: -výpočetní technika -digitální a video zařízení. Služby: -DTP studio -grafika, tisk -soudní znalec HW + SW, kybernetiky

Maloobchod - prodej: - elektro - malé a velké domácí elektrospotřebiče - zahradní technika - sekačky zn. AL-KO - nářadí Poskytujeme: - rozvoz zboží - prodej na splátky - prodlouženou zárukou - pojištění proti nahodilému poškození zboží. e-shop: www.sity.cz

Výroba: -přesná zařízení pro obrábění materiálů -laserová řezací stroje

Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb

-Drobná výroba z kovu -nákup a prodej zboží [stavební materiál, ábytek, domácí potřeby, textil, obuv, hutní materiál, železářské zboží, elektronika]

Výroba ostatních kovodělných výrobků j. n. Výroba sportovních potřeb