PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Oprava, servis: -elektrospotřebiče. Převíjení: -elektromotory.

Dodávky a servis: Stroje pro recyklační technologie -kovový odpad -kabely -elektronický odpad

AgroBrik Prodej: - automatické kotle na tuhá paliva a biomasu - dřevěnou a stébelnatou biomasu - kusové palivové dřevo, brikety, pelety, štěpku, hobliny, piliny, obilí... - briketovací lisy na výrobu briket ze slámy a sena - drtiče a rozdružovače balíku stébelnin - technologie pro briketování a peletování zemědělské biomasy

Kovovýroba: - zakázková výroba (kusová i sériová) - soustružení, frézování, vrtání, broušení - povrchové úpravy (zinek, tvrdochrom, černění, nikl)

Vstřikovací čerpadla: -diagnostika, montáž, opravy, seřizování.

Autorizovaný prodej a servis STIHL: -motorové pily -elektrické pily -křovinořezy -rozbrušovačky -příslušenství -postřikovače -vrtací zařízení -nůžky na živý plot -tlakové čističe -řetězy -ucelený zahradní program VIKING -drtiče zahradního odpadu -motorové a elektrické sekačky. -příslušenství a náhradní díly ...

Služby: -provoz stomatologické laboratoře. Výroba, opravy: -fixní i snímac zubní náhrady z klasických materiálů.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -bytový textil -ložní soupravy -polštáře, peřiny, přehozy, přikrývky -povlečení -dětské soupravy -dětská křesílka -sedáky na židle -sedáky s opěrkou -textilní metráž. Kovovýroba: -certifikace ISO 9001:2000 -kovoobrábění -dělení materiálu na CNC pásových pilách -měření přesných profilů součástí ...

Výroba a prodej: -plastové folie -stavebnictví, brašnářství, nábytkový, automobilový průmysl -maximální šířka 1050 mm, tloušťka od 0, 4-5 mm -hydroizolace Recyklování plastů, recyklace. -tvaru průmyslového odpadu. Prodej regranulátů: -PE, PP, PS ABS, PVC. Poradenská a konsultační činnost Rotomoulding(rotační tváření).

Půjčovna a prodej šlapacích člunů, šlapadel, lodí.

Půjčovna, půjčování, pronájem: - malá a střední stavební mechanizace: - vibrační desky a válce, pěchy - elektrocentrály. Prodej, pronájem: - silniční panely - stavební stroje, nástroje a zařízení, BOSCH, WACKER, HILTI.

Výroba: -plastové polotovary -rotační spékání (sudy, barely) -extruze -hydroizolační folie -plastové desky -vytlačování lehčených desek a pásů -vakuové tváření -rotační spékání -vyfukování -štípání -sekání a mletí PE.

Distribuce jedlých olejů. Výroba technických maziv, separačních kapalin a čisticích prostředků Sběr, likvidace, recyklace: -použité potravinářské oleje a tuky (se zajištěním svozu a nádob).

Velkoobchod, výroba: -masivní nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -ložnice -kuchyňské linky -matrace -sedací soupravy -jídelní nábytek -konferenční, televizní stoly -kancelářské židle -zakázková výroba

Vývoj, výroba, servis, oprava: -kabiny pro vysokozdvižné vozíky.

Výroba: - fólie, sáčky, pytle, rolopytle - LDPE tašky s průhmatem a s páskovým držadlem - LDPE fólie s protiskluzovou úpravou-Rapaten - HDPE fólie s celoplošnou perforaci-Varsaten - LDPE, LLDPE a HDPE regranulátu Výýkup: - odpadní folie.

Prodej a servis laboratorní a zdravotnické techniky, keramických pecí, laboratorních pecí, sušáren, sterilizároru, biologických termostatu, destilačních přístrojů a topných hnízd, Spekolů, kyvet a nástavců. Výměny regulací u tepelných zařízení. Vystavení odborných technických posudků. Kalibrace teplot a kalibrace Spekolů.

Stomatologické potřeby a zařízení.

Konstrukce a výroba: - vstřikovací formy Výroba: - nástroje a dílce - kovoobrábění Výroba: - konstrukce a výroba vstřikovacích forem - formy pro vstřikování plastů - formy pro tlakové lití - formy na termoplasty - formy lisovací, na plasty - formy ocelové - výroba nástrojů a dílců - výroba grafitových ...

Výkup, prodej, opravy, repase a leasing polygrafických strojů a zařízení dle dispozic zákazníka: -použité ofsetové stroje zn. POLLY, HEIDELBERG, ROLAND, ADAST a strojů dokončujícíh zpracování tisku -tiskové stroje -řezačky papíru POLAR, SEYPA, ADAST včetně instalace programovatelných řídících systémů BCP6, B&R a THINKCUT u ...

Výroba: - elektromotory - kovoobráběcí stroje (pásové a kotoučové brusky, leštičky, sloupové vrtačky).

Montáže: - potrubní a plynové rozvody - ocelové konstrukce - elektro, měření a regulace včetně řídicích systémů. Výroba: - ocelové komponenty potrubních rozvodů - tlaková zařízení nerezových aparátů. Kovoobrábění.

Výroba zařízení pro dopravu, třídění, skladování sypkých a kusových materiálů. Strojírenská zakázková výroba. Konstrukční činnost. Kovoobrábění.

Nabízíme: - obrábění na CNC stroji - vyvrtávání (a frézování) na CNC horizontální vyvrtávačce: rozměry obrobku až do 2, 5 m x 1, 3 m x 1, 3 m, hmotnost obrobku až 1, 5 tuny- svařování metodami MIG, TIG, MAG - laserové výpalky a svařence - ohýbání plechových dílců - povrchové úpravy KTL, pozinkování, ...