CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Autorizovaný prodejce, servis a půjčovna zahradní a lesní techniky v regionu Zlínský kraj, to je firma PATRICK s.r.o. Naše prodejna ve Zlíně má připraven celý sortiment techniky potřebné pro péči o trávník, zahradu, údržbu keřů a stromů. Akumulátorová zahradní a lesní technika: - traktory - travní benzinové sekačky - robotická sekačka ...

Zemědělské družstvo Kunžak se nachází v okrese Jindřichův Hradec a v současné době hospodaří na cca. 2200 ha zemědělské půdy. Zaměřujeme se především na pěstování konzumních a průmyslových brambor, ozimé řepky, kukuřice a obilí a současně také na vytváření zásob krmné základny pro naše potřeby. V rámci živočišné výroby se zabýváme chovem hovězího ...

Prodej, e-shop: - zahrazovací sloupky - reklamní stojany - venkovní vitríny - závěsné vitríny.

Haly Rossí s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, stavbu, montáž a demontáž ocelových hal a konstrukcí.

Společnost MOVANA, spol. s r.o. se zabývá výrobou užitkových nástaveb na nákladní automobily kategorie N1-N3 a výrobou přívěsů kategorie O2-O4. Vybavení těchto nástaveb je dle typu nástavby a požadavků zákazníka prováděno jako kompletní dodávka. Zajišťujeme montáže a servis hydraulických čel ZEPRO a DHOLLANDIA, dále pak montáže spacích nástaveb ...

Výroba: - nůžkové a pístové zvedací plošiny - výtahové kabiny a rámy - rošty pro trakční pohony lanových výtahů - vyrovnávací sklopné můstky montáž - výtahy. Zámečnické výrobky na zakázku.

Servis, prodej, poradenství, správa: - digitální fotoaparáty - výpočetní technika - IT poradenství - servis PC, upgrade, reinstalace - správa serverů a sítí LAN - aktualizace navigačních systémů - grafické práce - tvorba www - helpdesk pro firemní zákazníky.

Instalace, servis, výroba: - anténní rozvody - výpočetní technika - bezdrátové připojení k internetu - poskytování telekomunikačních služeb.

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnická výroba. Zpracování plastů Výroba: - z oceli, nerez materiálů, plastů - zvony ze žáruvzdorných materiálů - plastová víka pro odlévání keramiky - polotovary pro zahradnické nářadí Montáž: - topení, vodoinstalace.

Navrhujeme bezpečnostní systémy, které zajišťují ochranu majetku a osob. Poskytujeme služby fyzické ostrahy objektů, převozy cenin a osobní ochrany. Instalujeme a servisujeme poplachové zabezpečovací a tísňové systémy, kamerové systémy, protipožární a přístupové systémy. Provozujeme pult centralizované ochrany.

Výroba, prodej, montáž, servis, rekonstrukce: - čistírny odpadních vod (ČOV) - čerpací stanice - zařízení pro odvodňování kalů - septiky, jímky, plastové nádrže - enzymy pro odstraňování organ. usazenin - těsnění - těsnící systémy - těsnící zátky, manžety - kluzné objímky, vymezovací objímky, distanční prvky - těsnicí kroužky, plošné ...

Technika: -měřící, měření -regulační, regulace. Činnost: -MaR, řízení technologických procesů -projekce, programování a dodávky řídících systémů -komunikace, přenos dat -komplexní manoservis -dodávky předávacích stanic a plynových kotelen.

Projekční činnost: -kompresorové a vakuové stanice -dimenzování zdrojové části -návrh úpravy tlakového vzduchu -dispoziční řešení a potrubní rozvody -optimalizace stávající tlakovzdušné sítě -návrh automaticky řízené vzduchotechniky kompresorových stanic. Dodavatelská činnost: -kompresory šroubové - pístové, olejové - bezolejové, ...

Výroba -kuchyní, nábytku, vestavěných skříní, ložnic a dětských pokojů -kancelářský nábytek a vybavení ubytovacích a sportovních zařízení na míru.

PROMBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu papírových a lepenkových obalů a reklamních předmětů, puzzle, pexesa a hracích karet.

Společnost PROFI BAGR s.r.o. je dodavatelem náhradních dílů pro stavební a zemědělské stroje.

Výroba: - zakázková kovovýroba, přesné zpracování výrobků z plechu a profilů, primárně z nerezu, ale i oceli a hliníku - komplexní služby v oblasti strojírenské výroby - práce na CNC strojích (laser, ohraňovací lis) - robotické svařování - ohýbání plechů, ruční svařování nerezu a hliníku - povrchová úprava nerezu.

Společnost ILW STAVBY s.r.o. zajišťuje stavební práce, zámkovou dlažbu, stavbu plotů, údržbu komunikací, nákladní kontejnerovou dopravu a další činnosti. Disponujeme vlastním vozovým parkem, dílenským zázemím i dostatečnými skladovými prostorami. Tyto práce poskytujeme běžným občanům, ale i firmám či bytovým družstvům.

Společnost VOBOSYSTÉM s.r.o. prodává a servisuje zemědělské, komunální a stavební stroje. Naleznete u nás traktory, sklízecí mlátičky, nakladače, stroje na zpracování půdy, mulčovače, štěpkovače, sekačky nebo kolové nakladače JCB. Provozujeme také agrobazar a půjčovnu. Naše společnost je autorizovaným prodejce strojů firem DEWULF, KUBOTA, KRONE, ...

Výroba, prodej: -výrobky z plastických hmot -polyethylenové hadice -balících materiálů z polyethylenu: -pytle -sáčky -obaly plastové PVC, obalů -polyethylenových výrobků: -plachty, plachet -fólie, folie pro stavebnictví -trojrozměrné plastové kryty, plastových krytů -3D obaly -vložky do beden.

Kovoobrábění a velkoobchod kovových součástek.

Řemesla, služby -třískové obrábění na CNC strojích s víceosým řízením. Strojní vybavení: -DAEWOO Lynx 210B, Lynx 220, Lynx 220LM -VMC50 -PUMA 240, 220MS -HAAS Super Mini Mill, VF-2 Super Speed.

Zpracování a povrchové úpravy: - nerezových materiálů - nerezových dílů do stavebnictví, domácností, obchodů, nemocnic a průmyslových objektů. - kombinace nerezu se sklem, dřevem, kamenem. Zakázková výroba - kompaktní celky, atypické výrobky. Sídlo: - Braunerova 563/7, Praha 8 18000.