CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Služby - intelingentní elektroinstalce - montáž, servis měření a regulace.

Společnost AMBIS GROUP s.r.o. poskytuje služby v oblasti obalového materiálu, hygieny, elektra, železářství, kovovýroby a další.

Prodej nástrojů na dřevoobrábění: - pilové kotouče - roztřískovače - frézy s otvorem - stopkové frézy - vrtáky - nože a výměnné destičky - upínací systémy.

Prodej, servis: - hardware - počítače. Poskytovatel připojení k internetu. Internet pro domácnost. Webdesign.

Dodávka: - dávkovače pro prádelny a myčky nádobí - automatické i mechanické dávkovací systémy - směšovače s vodou

Výroba, práce: - CNC obrábění kovů a plastů - CNC frézování - zajišťujeme sériovou i zakázkovou výrobu převážně menších dílů ze slitin hliníku

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky. Služby: -doprava rozvoz zboží -montáž -prodej na splátky.

Prodej: -nábytek kancelářský, bytový -ložnice, postele -obývací pokoje, sedací soupravy -dětské pokoje -židle, jídelní stoly -kuchyně -koupelnový nábytek.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -ložnice -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Povrchové úpravy kovů: - kabinové tryskání, otryskávání ocelových výrobků: - ocelovou drtí - plastovou drtí - drceným sklem - balotinování - dekorativní způsob zpracování povrchu kovů granulátem

Stavební firma, výstavba: - komerční, obytné, průmyslové budovy - rodinné domy - rekonstrukce, revitalizace. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje - montážní plošiny - jeřáby. Práce: - výškové - zámečnické.

Požární ochrana a bezpečnost práce. Zabýváme se komplexní poradenskou činností v požární ochraně (PO), bezpečnosti práce (BOZP), krizovým a havarijním plánováním. Naše působnost:celá ČR

Poskytujeme našim zákazníkům profesionální služby v oblasti elektrotechniky. V současné době se specializujeme na projektování a komplexní dodávky silnoproudých a slaboproudých systémů na klíč. Naše služby zahrnují projekční činnost, silnoproudé a slaboproudé systémy, řídící systémy, informační a komunikační systémy, datové sítě LAN a WAN, ...

Prodej, servis, montáž: -chladící technika -průmyslový chladící nábytek -vitríny, boxy -veškerý prosklený nábytek -pivní program -čističky vzduchu. Servis: -záruční -pozáruční. Prodej: -náhradní díly k chladničkám -elektrospotřebiče ZELMER. Montáž: -klimatizace.

Společnost MILKAS GROUP s.r.o. je stavební firma, zajišťuje stavební práce, kovovýrobu. Nákladní doprava.

Svářečské a zámečnické práce - výroba a montáž: schody, mříže, zábradlí i atypické výrobky.

Společnost DK machinery a.s. dodává na český a slovenský trh laserová řezací centra Mitsubishi a tvářecí a obráběcí stroje renomovaných výrobců. V našem portfoliu naleznete technologie pro zpracování plechu a technologie pro třískové obrábění. Zajišťujeme kompletní dodávky těchto technologií.

Zámečnické, svářečské a montážní práce. Výroba: - z ocelové konstrukce pro průmyslové i stavební účely - plošiny - plotové systémy - zábradlí - stříšky - schody.

Potřebujete vyřešit vzduchotechniku a průmyslové chlazení od A do Z? Klimatizace a vzduchotechnika - 3K Air Mont je firma zabývající se projekcí, kompletními dodávkami, instalacemi a oživováním celků vzduchotechniky, včetně chlazení, topení a regulace. Návrhy a projekty vzduchotechnických zařízení provádíme především pro vlastní akce. ...

Prodej, e-shop: - stavebniny - zahradnické potřeby Řemesla: - umělecké kovářství - dokončovací práce z přírodního kamene

Společnost APLS spol s r.o. Zlín se specializuje na registrační-EET pokladny a pokladní systémy pro EET pro maloobchod, velkoobchod, eshop, restaurace i drobné živnostníky. Registrační pokladny od firmy ELCOM a pokladní systém značky WinApls a7 distribuujeme v České republice, převážně v regionu Zlínský kraj, Jihomoravský, Olomoucký kraj. Pro ...