PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Profesionální kutil. Hodinový manžel. Práce: -drobné opravy, instalace, montáže v domácnosti: -sestavení nábytku -zapojení spotřebičů apod.. Výroba: -z kovu - kovovýroba -ze dřeva - dřevovýroba.

Výroba elektronických vážících systémů a průmyslových tiskáren.

Prodej a servis čistící a úklidové techniky. Úklidové a čistící služby, půjčovna přístrojů. KRANZLE: -vysokotlaké čistící přístroje (tlaková čerpadla) -vysokotlaké horkovodní a parní čistící přístroje, stacionární -universální zametací stroje. COLUMBUS: -podlahové mycí automaty -vysavače a extraktory -vysavače s klepací ...

Obrábění Povrchová úprava a zušlechťování kovů

Kompletní servis v oblasti požární ochrany a BOZP: - hasicí přístroje - revize, servis, prodej a montáž, přenosných, pojízdných, automatických a stabilních hasicích zařízení - hydranty - revize, servis, prodej a montáž, vnitřních a venkovních hydrantů - protipožární klapky - revize, servis, prodej a montáž protipožárních klapek - ...

Výroba, prodej: -univerzální krycí plachty -přístřešky na automobily -plachty: -na stánky -na bazény -na transparenty -zakrývací (krycí) -pro zemědělství, stavebnictví Výroba, prodej, servis: -zahradní pavilony, altány, zahradní nábytek -přístřešky ke karavanům.

-Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Výroba a opravy čalounických výrobků -Výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a jiných nemotorových dopravních prostředků -Stavba a ...

Maloobchod, prodej, servis: -posilovací stroje a zařízení (autorizovaný prodejce firmy KETTLER) -stoly na stolní tenis KETTLER Návrhy, projekce, dodávka, montáže, servis: -bowlingové dráhy. Zámečnická výroba.

Výroba - schodiště - zábradlí - ocelové konstrukce

Nákup a prodej zboží: -šicí stroje JANOME -náhradní díly k šicím strojům -šicí jehly -žehlící technika -řezací technika a nože.

Dodávka, montáž: -zabezpečovací a identifikační systémy -přístupové a docházkové systémy -elektronická zabezpečovací signalizace -monitorovací zařízení. Elektroinstalační práce: -instalace veškerých slaboproudých a zařízení. Revize: -elektrické rozvody a zařízení -elektrospotřebiče.

Servis - autoklimatizace Servis - chladničky - mrazničky

Provádění zámečnických prací.

Pronájem montážní plošiny na automobilu v pracovní výšce do 22m.

Prodej, e-shop: - kancelářská technika - náplně do tiskáren - kopírovací stroje - laserové tonery a inkoustové cartridge. -kalkulačky CASIO, KARCE, SENCOR. - popisovač štítků CASIO. - skartovač - vazač - laminátory. - tabelační papír. - ostatní spotřební materiál.

Prodej - náhradní díly pro osobní a nákladní vozy, motocykly, multicary - náhradní díly na traktory.

Prodej, maloobchod: - regulační prvky - vzduchotechnické ovladače pro bazény, vany a sanitu - ruční a nášlapová vzduchová tlačítka - hladinový kapacitní snímač.

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Polepy karosérií Reklamní polepy karosérií E-shop - autofolie

Povrchové úpravy kovů - chromování, pískování, balotinování a leštění kovů

Provádíme: - opravy, přestavby všech druhů nákladních vozidel.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb

Zakázková výroba, kovovýroba, zámečnictví. Opravy, repase: -veškerých ocelových kovových výrobků. Lokalita firmy: Zlínský kraj.