PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Brusiva, lepidla, laky pro zpracování dřeva. Velkoobchod, maloobchod, zásilkový prodej, poradenství. Výhradní dovozce firmy BMA Milano: -brusné papíry, plátna a aplikace: -brusné papíry PHE, KGF, KGS, CSA, CAD, RBT atd. -brusná plátna RKK, RKX tuhé, RJF polotuhé, RFF měkké (flexibilní) -grafitové plátno -brusná rouna: -SBA ...

Služba: -o dtah aut - odtahová služba Silniční služba ÚAMK Prodej: - náhradní díly

Svářečské práce Zámečnické práce

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně -kancelářský nábytek -bytový nábytek -vestavěné skříně -komody -kompletní ložnice.

Oprava, servis: -chladničky, mrazničky -chladicí zařízení potravin -výrobníky ledu -chladicí vitríny -výčepní zařízení. Montáže: -klimatizace.

Provozovna: -Černovické nábřeží 16, 618 00, Brno. Servis, oprava: -motorová vozidla, stavební stroje, autojeřáby a zvedací zařízení. Měření emisí a zajištění STK. Prodej: -náhradní díly TATRA, LIAZ, AVIA Certifikace ISO 9001:2001. Zámečnictví: -zakázková výroba.

Prodej, aplikace: - fólie na okna, na budovy - ochrana proti vloupání, tepelná a světelná ochrana - autofólie - bezpečnostní, ochrana proti světlu, tepelná a světelná ochrana - folie na karosérie - dekorační fólie.

Truhlářské práce Výroba - nábytek Výroba - dveře Výroba - schodiště (truhlářské práce)

Výroba - luxusní papírové tašky a krabičky

Služby: -vyvolávání filmů standardní zpracování fotografií z filmů -standardní zpracování fotografií digitálních -profesionální optimalizace fotografií -designování a grafické řešení fotografií -reprezentativní svatební a tématická alba a publikace -on-line objednávky digitálních fotografií -digitalizace ...

Pokládka a povrchové antistatické úpravy - lité podlahybroušení, frézování a tryskání - povrchy podlah Broušení - podkladní betony - povrchy žulových schodů a podlah

Doprava - nákladní vnitrostátní Opravy - lesnické stroje Zámečnické práce Opravy - zemědělské stroje

Revize - zdvihací zařízení Lektor,školitel - zdvihací zařízení

Prodáváme: - průmyslové ventilátory - ventilátory do potrubí - ventilátory do koupelen - vzduchovody, flexi trubky, větrací mřížky a revizní dvířka.

Dodávka - lepené laťovkové desky Výroba - lepené laťovkové desky Výroba a dodávka - dřevostavby v difúzně otevřeném i uzavřeném systému (hrubá stavba, včetně základové desky, na klíč)výroba, montáž - vše kolem staveb ze dřeva - pergoly - garážová stání - altány - prodejní stánky - ...

zánik poslední živnosti: 18.12.2013 Stroje pro výrobu a balení nápojů, nápojové stroje.

Průmyslová těsnění všeho druhu, ložiska, gufera, manžety, řemeny, opravy a repasování hydraulických a pneumatických válců.Speciální zakázková kovovýroba, polyuretanování a výroba z forem.Výroba speciálních produktů dle předlohy nebo dodané výkresové dokumentace.

Návrhy, prodej, montáž, servis: - solární zařízení pro ohřev TUV, bazénů a přitápění - program zelená úsporám.

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Výroba: - elektronické odpuzovače (plašiče) škůdců a elektronické odstraňovače vodního kamene. Prodej, e-shop: - elektronika se zaměřením na měniče napětí, kamery a bezdrátové kamery, meteostanice atd.

Prodej, záruční a pozáruční servis, oprava: -šicí stroje značka JANOME, ZETINA, VERONICA. Prodej, maloobchod: -příslušenství a náhradní díly na šicí stroje. Oprava: -šicí stroje VERITAS, LUCZNIK, FAMULA, LADA, RUBINA, VIŠNJA (po dohodě možnost oprav i jiných značek).

Stolařství, stolařské práce. Návrh, výroba: -kuchyňská linka, kuchyně na zakázku -veškerý nábytek -kuchyňský nábytek židle, stůl -doplňky poličky, zásuvky, dekorace -vybavení kanceláře, obývací pokoj, postele, ložnice.

Povrchové úpravy kovů - omílání a odhrotování kovových dílců z nerezu, železa, ze slitin

Dodávka - ekologická zařízení Dodávka - čističky vzduchu