PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba, montáž a opravy - pergoly - zahradní domky Montáž, výroba a opravy - kuchyňské linky Montáž a opravy - vestavěné skříně Výroba - vestavěné skříně Výroba - podlahy Montáž, výroba a opravy - schodiště - ploty Montáž - podlahy

Provádíme veškeré zámečnické práce. Výroba a montáž: - vrata a brány s pohonem - zábradlí - schodiště - mříže.

DODÁVKA, MONTÁŽ: - parní kotelny - horkovodní kotelny - teplovodní kotelny - výměníkové stanice - strojovny vytápění a ohřevu TUV - vzduchotechnické jednotky - klimatizační jednotky - silové rozvody - rozvaděčová technika ( kotelny, výměníkové stanice, strojovny vytápění, vzduchotechnické a klimatizační jednotky )

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 24.04.2013 do 24.04.2023 E- shop - brusné a řezací kotouče - brusná keramická tělíska.

Jeřábnické práce strojem GROVE AT745

Obráběčství. Kompletní zajištění CNC obrábění.

Ukončení provozování dne:23.11.2009 Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -železářské zboží -potřeby pro truhláře -elektro nářadí.

Výroba, prodej: -obaly, krabice -kašírování -knihařské práce -vazby V1 až V8 -kalendáře, šanony -kašírování, perforace, děrování -grafické práce, sazba, skenování -digitální tisk Materiály: lepenka: -hladká, vlnitá (mikrovlna).

Opravy - pracovní stroje Zámečnické práce Veškeré opravy - traktory ZETOR

Prodej: -čistící, úklidové, vysokotlaké stroje, mycí automaty, průmyslové vysavače -stroje pro zpracování palivového dřeva -hydraulické štípače -řezací a štípací automaty -automaty pro výrobu třísek -drtiče dřevní hmoty -stolní okružní pily -lesní navijáky -lešení, montážní věže -malotraktory a příslušenství- ...

Prodej - navigace Prodej - HD kamery GOPRO Prodej - mobilní telefony Servis - mobilní telefony Prodej - elektronické cigarety

Prodej a montáž podlahových krytin, zárubní a dveří. Interiérové dveře, podlahy, renovace podlah. Podlahy - plovoucí podlahy, parkety, parketové vlisy, PVC, koberce. Renovace podlah a sportovních povrchů. Vyrovnávání podlah, broušení, frézování a úprava nivelačními hmotami. Interiérové dveře Sapeli, Kronodoor. Nábytek- kuchyně, vestavěné ...

Kovovýroba - brány Kovovýroba - ploty - zábradlí Svařování Zámečnické prácekovovýroba - ploty - brány - zábradlí

DODÁVKA: - dávkovače maziva ve strojírenství

Výroba - mříže - vrata - zábradlí - ploty a oplocení - ocelové konstrukce. Zámečnické práce na zakázkuvýroba - mříže - zábradlí - ploty a oplocení - ocelové konstrukce - rošty - vrata.

Výroba, prodej: - obalová kartonáž - kartony - krabice z hladké lepenky bez potisku - krabice z trojvrstvé vlnité lepenky bez potisku - mřížky a vložky z trojvrstvé vlnité epenky - skládačky nelakované, bez potisku.

Datum zániku: 29.04.2014 Povrchové úpravy kovů broušení, leštění

Návrh, a provoz městské parkovací systémy, parkoviště, parkovací domy. Dodávka parkovací automaty, závorové systémy. Komplexní systém služeb pro parkování do parkovacích prostor, na všechna místa ČR. ČSN EN ISO 9001:2001 Pobočky: Activ, s.r.o. Praha-Bubeneč - Korunovační (centrála) Břeclav - Národních hrdinů České Budějovice 6 - ...

Opravy, převíjení: -elektromotory

Servis - úklidové strojeprodej - náhradní díly na úklidové stroje sací motory, stírací lišty, pady, trakční baterie

Čištění: - koberce - čalouněný nábytek. Půjčování, pronájem: - čistící stroje KARCHER. Úklidová firma, úklid komerčních prostor.

Dřevovýroba, pila: -pořez kulatiny, dřeva -stolařské řezivo -stavební řezivo -vazby, pergoly. Výroba, prodej: -palety -palivové štípané dříví, dřevo.

SGS NONSTOP CALL-CENTRUM: -tel.:841100300 -e-mail:support@sledovaniaut.cz. Systém služby CarNet: -slouží k záznamu pohybu mobilních objektů - firemní, soukromá vozidla -palubní GSM/GPS jednotky nainstalované ve vozidle -v GPS* Centru se zaznamenává poloha, rychlost, nadmořská výška - data jsou uložena do doby, než dojde ...

Výroba, velkoobchod: -dřevěné brikety. -dřevostavby, altánky, zahradní domky. Pila: -truhlářská výroba -pořez řeziva. Prodej, výkup: -kulatina. Velkoobchod, maloobchod: -vánoční stromky http://www.stromky.com.