PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba, prodej, oprava, servis: - vysokozdvižné vozíky - manipulační technika.

- nákup a prodej použitých obráběcích, tvářecích i jiných strojů a zařízení pro dílenské provozy - odborné demontáže a montáže - lehké, střední i generální opravy - repase brusek - www.strojmotiv.cz - zajištění smluvního transportu strojů a zařízení - komisní prodej strojů - zajištění finančního leasingu pro nákup strojů (nad ...

Bezpečnost práce: - výkon funkce bezpečnostního technika - školení v oblasti bezpečnosti práce - kontroly pracovišť - zhodnocení rizik - poradenská činnost Hasičské služby: - posouzení požárního nebezpečí - požární ochrana

datum zániku: 16.10.2012. Výkup, prodej, bazar: -kovoobráběcí stroje. -nábytek.

Českomoravská komora odborových svazů. Dům odborových služeb (MSDU). Regionální právní poradenství 495523811 (pracovně-právní vztahy, vyřizování stížností). Nezávislý odborový svaz potravinářského průmyslu 495521153. Odborový svaz státních orgánů a organizací 495523267. Odborový svaz Stavba ČR** - oblastní ...

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - software, hardware - notebooky, počítače - pokladní systémy - spotřební materiál - webhosting - webdesign, výroba internetových prezentací.

Prodej zboží na leasing, maloobchod, opravy, oprava, servis: -zahradní technika, techniky -motorové postřikovače -pily, pila -sekačky, sekačka -křovinořezy. Zboží od firem STIHL, HUSQVARNA, SOLO.

Prodej, výroba: - ruční nářadí na broušení, leštění.

Oprava, servis, montáž: - měřící, kontrolní, navigační přístroje (stroje) a zařízení - měřidla výdejních čerpacích stojanů.

Oprava: - chladničky a mrazničky - chladící a mrazící zařízení. Výroba: - chladicí, větrací a klimatizační zařízení.

Kovovýroba. Vývoj, konstrukce, výroba: -jednoúčelové stroje. -pásové, vážící dopravníky. -štípací lisy ke štípání betonových bloků.

datum zániku: 30.4.2013. - vývoj software na zakázku - dodávky hardware a software - dodávky a instalace komunikačních řešení - implementace podnikových informačních systémů - dohledové centrum - helpdesk - outsoursing

Maloobchod, prodej, instalace, oprava, servis: - výpočetní technika - software. - připojení k internetu.

Pronájem a provozování stavebních zdvihadel Zajišťujeme dopravu, montáž, demontáž a servis námi zapůjčených strojů a zařízení po celé ČR.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářská technika HEWLET PACKARD. Služby: -instalace software, školení, vývoj.

Prodej: - komponenty výpočetní techniky - sestavy PC - výpočetní a kancelářská technika. Servis: - výpočetní technika - hardware. Služby: - projekty a realizace sítí - software na zakázku - výstavba www stránek - virtuální obchody.

Prodej: - čerpadla - armatury, tlakové nádoby.

Chladírenský servis: - servis, montáž a opravy průmyslového a zemědělského chlazení - prodej a servis domácích chladniček a mrazniček - rychlý servis - montáž a opravy elektroinstalace (průmyslová, elektroinstalace v občanské bytové výstavbě i hromosvody) - výroba odvíjecích zařízení pro elektrické kabely.

Drobná dřevovýroba, pila: -sušené řezivo -pořez dřeva, řezivo truhlářské -sušené nábytkářské přířezy (smrk, bor, topol, buk, dub, jasan) -palety-atypické, obaly -krovy, vazby na střechy, pergoly, ploty -zábrany k výkopovým pracím -sněhové zábrany.

Maloobchod, prodej: -elektrocentrály -svařovací zdroje -plazmové řezačky -vysokotlaké myčky -brusky -vzduchové nářadí -rozvody tlakového vzduchu.

Prodej, maloobchod: -svářečky - svářecí transformátory -svářecí usměrňovače -v ochranné atmosféře -invertory -bodovačky -odporové bodovačky -stacionární bodovačky -svařovací drát CO2 - výrazné slevy pro odběratele s většími nebo pravidelnými odběry -svařovací elektrody -elektrocentrály PRAMAC LIFTER benzínové, naftové, svařovací, ...

Prodej, maloobchod: -elektrocentrály -svařovací zdroje -plazmové řezačky -vysokotlaké myčky -brusky -vzduchové nářadí -rozvody tlakového vzduchu.

ukončená živnost: 17.12.2009 Kovovýroba Práce: -zámečnické (zámečnictví).

Výroba, kovovýroba: - ocelová lana - pevnostní řetězy