PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
datum zániku: 16.6.2014 Zastoupení MOTOR Jirkov. Prodej AGRO: -malá zemědělská mechanizace VARI -motorové pily -křovinořezy -sekačky HUSQVARNA -malotraktory, jednoosý -závěsné nářadí -postřikovače ruční a motorové -náhradní díly. Prodej: -průmyslové vysavače WAP -vysokotlaké mycí a čistící stroje s ohřevem i bez ...

Prodej, opravy, servis: -motorové pily, pil*.

E-shop: -kvalitní levný nábytek -kuchyňské linky -kuchyně, stoly, židle -sedací soupravy, stěny, křesla -skříně, pohovky, ložnice -kancelářský nábytek, masiv, ratan atd.

Antonín Sedláček - KOVO: - zámečnictví. - kovoobrábění, stavební konstrukce. Kovovýroba pro sklenářství: - zakladač na tabulové sklo (ruční výsuvný) - stůl na sestavení šprosnových polí.

-Velkoobchod -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

zánik poslední živnosti: 16.2.2012. Prodej, servis: -kola (kolo, kol) -motorky, motorka -potřeby pro bikery -skiservis. Výroba, servis a opravy: -staré jízdní kola KOSTITŘES. Servis, půjčovna: -lyže Oprava: -lodě, lodní motory

Rizikové kácení stromů Výstavby - inženýrské stavby Výškové práce Výstavby - pozemní stavby Klempířské práce Montáž - čerpadla Repase - čerpadla Čištění - studny Poskytuje - poradensví v oboru zahradnictví

Prodej: - hnojiva - pesticidy pro zemědělství a pro zahrádkáře - nafta - oleje, maziva.

Bezpečnostní agentura: - bezpečnostní služby - napojení na PCO (pult centralizované ochrany) - ochranu osob a majetku prostřednictvím pultu centralizované ochrany (PCO) - odbornou analýzu bezpečnostních rizik - konzultační a poradenskou činnost - zpracování projektů slaboproudých zařízení včetně cenových kalkulací - dodávku a montáž ...

Prodej, servis: - počítače ELECTRA, komponenty - spotřební zboží. Služby: - přestavby sestav. - bazar a komisní prodej výpočetní techniky. Prodej: - příslušenství k mobilním telefonům - dobíjecí kupony. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Strojírenská výroba: - obrábění - přesná strojírenská výroba na klasických a CNC strojích.

Kovotlačitelství, veškerá výroba: -atypická svítidla, lustry -věžní báně (měď, CU) -poháry, kalichy sakrální i sportovní -svícny -autodíly na veterány -reflektory, puklice -doplňky interiérů.

Výroba, oprava, servis: -lékařské přístroje a nástroje -zdravotnické potřeby -vyhřívané podložky -sterilizátory, substerilizátory, operační stoly, ohřívače krve, ohřívače infuze Stihlereletronic.

Velkoobchod: - profesionální vlasová kosmetika značky SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, VITALITYS, REVLON PROFESSIONAL, WELLA, LOREAL PROFESSIONAL, INDOLA, MATUSCHKA, INTERNATIONAL, LONDA aj. - dovoz zboží do kadeřnictví. - nůžky SOLINGEN JAGUAR (e-mail:www.jaguar-solingen.cz).

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

Výkup a zprostředkování: -prodej vozidel AVIA, LIAZ, TATRA. Pneuservis. Stříkání spodku a dutin karoserií. Opravy: - vysokozdvižné vozíky možno i u zákazníka.

Zámečnictví, nástrojářství

Práce, sklenářství: - sklenářské, sklenářství - zasklívání, zasklení oken, dveří, skleníků - broušení hran a vrtání - izolační dvojskla - rámování obrazů - zrcadla - rámování - broušení a vrtání skla.

Prodej - domácí spotřebiče Opravy a kancelářské stroje

Kovovýroba, výroba - plotové systémy, výplně, sloupky - brány, branky - ocelové konstrukce - ocelové palety, kontejnery - kovový nábytek - podlahové rošty. - zakázková výroba O.K.

Montáž a servis chladírenských zařízení.