PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Velkoobchod, dodávka, montáž: - izolace tepelné, zvukové - chladírny, mrazírny - sádrokarton Knauf, Thermatex, Owa, Donn - podhledy, příčky, zateplovací fasády - půdní vestavby, střešní nadstavby včetně osvětlovacích těles (svítidel). Přestavba bytových jader. Rodinné domky na klíč. Dodávka a montáž: - chladící boxy pro patologie.

zánik poslední živnosti: 28.5.2012. Testování, zkoušení a kalibrace měřidel

Truhlářství - výroba nábytku: (lamino, masiv, dýha) -atypická výroba -kancelářský -sektorový -banky -restaurace -muzea -velvyslanectví -hotely -točitá a segmentová schodiště. Oprava: -nábytek -okna -dveře. Návrhy interiérů architekty na klíč: -vnitřní zařízení kanceláří a společenských budov, nemocnic.

Natěračské práce Malířské práce Tesařské práce Inženýrská činnost Sádrokartonářské práce Podlahářské práce Výstavba - průmyslové stavbydoplnění výrobních provozů Stavba - rodinné domy na klíčrekonstrukce Zámečnické práce v interiérech

Projekce, dodávka, montáž, servis: - vybavení pro gastro provozy - gastronomické vybavení pro pro hotely, restaurace, bary, jídelny.

Technologie pro úpravu vod: -úprava vody -mobilní úpravna vody - UMUV -elektronická úpravna vody - MEUV -tlakové filtry -automatické síťové filtry -flokulační komory -in-line turbomísiče -dozrávací komory - dekantéry -statické směšovače -dávkovací čerpadla -ozonizátory -armatury -čerpadla -carbonsilic -filtrační ...

datum zániku: 28.12.2012 Velkoobchod, prodej, distribuce: -komponenty pro datové sítě a telekomunikace -značkové aktivní a pasivní komponenty pro počítačové sítě -metalické i optické kabelážní systémy firmy TYCO ELECTRONICS/AMP -aktivní prvky firem IMC Networks a NETGEAR -profesionální systém identifikace kabelů a vodičů firmy ...

Podnikatel ukončil činnost 07/2008. Velkoobchod: -čerpadla -potrubí, trubky, tvarovky -PVC odpadní systém -hadice -nářadí, nástroje -upevňovací technika -kulové ventily -vodoměry -požární zařízení -materiál voda, topení, plyn -kotle -ohřívače vody -krbová kamna -radiátory -CU trubky -sanita (vany, sprchové kouty, sanitární ...

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -veškerý topenářský materiál. Velkoobchod: -čerpadla -potrubí, trubky, tvarovky -PVC odpadní systém -hadice -úprava vody -nářadí, nástroje Podnikatel ukončil činnost 07/2008.

- Broušení nožů, nůžek a jednoduchých nástrojů - Zámečnictví Podnikatel ukončil činnost 12/2008.

Nabízíme: -elektromateriál -elektrické nářadí -měřící přístroje -elektronika -montážní komplety a různé doplňky pro elektrikáře.

Firma ukončila činnost. Viz firma Ardagh Metal Packaging Czech Republic s.r.o. IČO 29296803. Prodej: -kanystr 10l, 4l, 5l, 3l.

Podnikatel ukončil činnost. Viz firma Ardagh Metal Packaging Czech Republic s.r.o. IČO:29296803

Oprava, servis: -sekačky - značka MF 70, MF 73, TERRA, VARI. Podnikatel ukončil činnost 05/2013.

Prodej a servis: - elektrické ruční nářadí BOSCH-METABO-Makita - zahradni technika STIHL, SOLO, STIGA - vodováhy a měřidla firmy STABILA, SOLA Servis: - motorové přístroje (motorové pily, křovinořezy, zahradní technika). - broušení řetězů motorových pil pilových kotoučů Půjčovna elektronářadí a zahradní techniky.

zánik poslední živnosti: 6.1.2012. Prodej, oprava: -elektromotory SIEMENS -CU lakovaný drát průměr 0.040-4000 mm -kuličková ložiska -materiál pro opravu a výrobu elektromotorů a čerpadel.

Podnikatel ukončil činnost 06/2009. Velkokuchyňská zařízení pro nemocnice a ostatní gastronomické provozy.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Výroba, prodej: - krmné směsi - zemědělské komodity - agrochemikálie. Prodej zemědělských strojů. Autodoprava.

Truhlářství - truhlářské práce Výroba: - nábytek z masivu, z přírodního dřeva - postele, ložnice, - dětský studentský i kancelářský nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky na míru - obklad a renovace schodů - matrace, rošty

Prodej: - výpočetní, kancelářská a komunikační technika. Podnikatel ukončil činnost 06/2008.

Stavba: - zahradní domky - pergoly. Stolařství. Výroba: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - věstavěné skříně - dětský nábytek - atypický nábytek na míru. Pokládání plovoucí podlahy.

Činnost: - rekonstrukce bytových jader - koupelny na klíč - rekonstrukce stoupaček panelových domů - strojní čištění kanalizací, kamerová prohlídka, havarijní služba - zamrazování topných systémů. Montážní práce: - elektroinstalatérské - zámečnické - topenářské - instalatérské - zednické - pokládka dlažby - havarijní ...