CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zajištění a dodávka technologie vodohospodářských staveb: - čistírny odpadních vod - úpravny vod - tlakové stanice, čerpací stanice - poradenství - technicko obchodní spolupráce - projekce staveb Výroba, dodávka, montáž: - technologické zařízení. Práce: - komplexní zkoušky a uvedení do provozu technologických zařízení - inženýrská ...

Společnost GalvanKo s.r.o. se zaměřuje na chromování, zinkování a povrchové úpravy zinkoslitin. Také se specializujeme na broušení, leštění a chromování auto-moto dílů a veteránů. Poskytujeme tyto služby: - dekorativní a tvrdé chromování - závěsové zinkování - povrchové úpravy zinkoslitin - broušení, leštění a chromování auto-moto dílů a ...

Výroba, zpracování, činnost: -strojní a třískové obrábění na jedno a vícevřetenových soustružnických automatech a dokončovacích strojích -vyrábíme rotační dílce ve větších i menších sériích, válcování závitů v délkách od 5 do 100mm, drážkování šroubů a vrtání otvorů do průměru 40mm.

Firma Nábytek pohodlí z Humpolce působí na českém trhu již od roku 2006. Zabývá se prodejem nábytku na míru a veškerého vybavení do interiéru od předsíní, obývacích pokojů, sedacích souprav, kuchyní až po dětské pokoje, ložnice, pracovny i kanceláře od předních českých výrobců.

Naše společnost TEDOS Mikulov s.r.o. sídlící v okresu Břeclav se dlouhá léta věnuje správě a údržbě nemovitostí včetně poskytování veřejných oprav komunikací, chodníků, parkovišť, laviček, veřejného osvětlení atd. Služby společnosti Tedos Mikulov, s.r.o.: správa a údržba nemovitostí bytový a nebytový fond města poskytování technických ...

Oprava, servis: -turbíny -energetická zařízení Výroba: -náhradní díly pro energetiku

Podnikání v obchodu s lékařskými nástroji. V katalogu naleznete výrobky pro: - kardio a vascular - endoskopii a gynekologii - chirurgii - mikro a neuro chirurgii - ORL a oční - pedikůru a dermatologii - urologii a rektum.

Společnost Petr Lábr nabízí instalatérské, topenářské a zámečnické práce. Provádím instalatérské a topenářské práce či opravy kotlů a bojlerů. Poskytuji zámečnické práce, svařování a kovoobrábění. Hydraulika, opravy hydraulických zařízení, hydraulické agregáty, opravy kovoobráběcích strojů. Vyrábím kroucené okrasné profily.

Jsme lídrem v poskytování řešení pro balení a distribuci zboží. Našim zákazníkům nabízíme nejlepší řešení v oblasti balení a prezentace zboží. Prostřednictvím obalů na míru, individuálních konceptů POP/POS prezentací z vlnité lepenky a s využitím nejmodernějších technologií digitálního tisku vyvíjíme ta nejlepší řešení pro Vaše výrobky. ...

Lir - Mont s.r.o. se zaměřuje na dodávku regálových a skladovacích systémů a na prodej a pronájem lodních a skladových kontejnerů.

Představujeme Vám společnost A care a.s. z Prahy, která poskytuje špičkové služby jako prodej, distribuce a servis sledování výzkumu, nejmodernější medicínské postupy a objevy. Jsme významnou společností mezi zdravotnickými firmami nejen oblasti intervenční kardiologie, neuroradiologie a intervenční radiologie, ale i v jiných odvětvích ...

Firma RD NOBLES se sídlem v Chotěšově v okrese Plzeň - jih se zabývá výstavbou rodinných domů na klíč dle požadavku zákazníka, a to nejen v Plzeňském kraji, ale i po celé České republice. Svým zákazníkům nabízíme kvalitní zděné domy na klíč, které stavíme výhradně z kvalitních a ověřených materiálů. Zaměřujeme se především na nízkoenergetické ...

Vacu CZ s.r.o. se zaměřuje na výrobu, údržbu a servis přístrojů VACUSHAPE pro tvarování postavy.

RS klima s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, prodej a montáž vzduchotechnických zařízení a klimatizací.

Práce: - zemní a výkopové. Prodej, dovoz: - písek - štěrk. Pronájem: - kontejnery (odvoz suti).

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - dětské zboží - kojenecké, dětské potřeby, autosedačky, chodítka, kočárky, hopsadla, hračky, pleny, kosmetika, výživa - dům, zahrada - bazény, dílna, domácnost, topení - nábytek - bytový, koupelnový, zahradní, kancelářský - elektronika - chytrá domácnost, mobily, GPS, foto, kancelářská technika ...

Společnost BIOTTER PHARMA s.r.o. má na svém eshopu k prodeji zdravotnické přístroje a přípravky z dermokosmetiky.

Internetový obchod, on-line prodej kancelářské, obchodní techniky: - tiskárny, scannery - plotry, projektory - spotřební materiál - tonery, cartridge, barvící pásky, válce - papíry - kancelářské, velkoformátové, barevné, fotopapíry, etikety, fólie, papírové kotoučky.

Umělecké kovářství - kovárna. Výroba, prodej, eshop umělecko řemeslné zpracování kovů: -kovové, železné: -kovové sochy -svícny -schodiště -balkony -oplocení -brány, branky -interiérové doplňky -plastiky -restaurátorské práce.

Maloobchodní prodej, internetový obchod (ONLINE OBCHOD): -výpočetní technika -počítačové sestavy, komponenty -repasovaná výpočetní technika.

Služby: -servis bílé techniky -značky: WHIRLPOOL, LG, HAIER, ARISTON - INDESIT, THOMSON, EUROTECH, ARDO, ELECCTROLUX, AEG, ZANUSSI -prodej spotřebičů WHIRLPOOL.

Strojírenská výroba a montáž dílců pro automobilový průmysl: - tělesa a kotevní destičky pro Common Rail - řazení Transit a Galaxy - díly pro řídící systémy - odlučovače oleje - hliníkové díly

Dodávka, výroba, montáž, revize, opravy: -chladicí a mrazicí technologie -klimatizací.

Zdeněk Daněk se zaměřuje na chladící a mrazící zařízení pro mrazírny, obchody a to jak v České republice, tak i pro Slovensko. Další činností je výroba nábytku pro prodejny.