CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Kovoobrábění a velkoobchod kovových součástek.

Řemesla, služby -třískové obrábění na CNC strojích s víceosým řízením. Strojní vybavení: -DAEWOO Lynx 210B, Lynx 220, Lynx 220LM -VMC50 -PUMA 240, 220MS -HAAS Super Mini Mill, VF-2 Super Speed.

Zpracování a povrchové úpravy: - nerezových materiálů - nerezových dílů do stavebnictví, domácností, obchodů, nemocnic a průmyslových objektů. - kombinace nerezu se sklem, dřevem, kamenem. Zakázková výroba - kompaktní celky, atypické výrobky. Sídlo: - Braunerova 563/7, Praha 8 18000.

Služby - intelingentní elektroinstalce - montáž, servis měření a regulace.

Společnost AMBIS GROUP s.r.o. poskytuje služby v oblasti obalového materiálu, hygieny, elektra, železářství, kovovýroby a další.

Prodej nástrojů na dřevoobrábění: - pilové kotouče - roztřískovače - frézy s otvorem - stopkové frézy - vrtáky - nože a výměnné destičky - upínací systémy.

Prodej, servis: - hardware - počítače. Poskytovatel připojení k internetu. Internet pro domácnost. Webdesign.

Dodávka: - dávkovače pro prádelny a myčky nádobí - automatické i mechanické dávkovací systémy - směšovače s vodou

Výroba, práce: - CNC obrábění kovů a plastů - CNC frézování - zajišťujeme sériovou i zakázkovou výrobu převážně menších dílů ze slitin hliníku

Prodej nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -ložnice -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky. Služby: -doprava rozvoz zboží -montáž -prodej na splátky.

Prodej: -nábytek kancelářský, bytový -ložnice, postele -obývací pokoje, sedací soupravy -dětské pokoje -židle, jídelní stoly -kuchyně -koupelnový nábytek.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky.

Povrchové úpravy kovů: - kabinové tryskání, otryskávání ocelových výrobků: - ocelovou drtí - plastovou drtí - drceným sklem - balotinování - dekorativní způsob zpracování povrchu kovů granulátem

Stavební firma, výstavba: - komerční, obytné, průmyslové budovy - rodinné domy - rekonstrukce, revitalizace. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje - montážní plošiny - jeřáby. Práce: - výškové - zámečnické.

Požární ochrana a bezpečnost práce. Zabýváme se komplexní poradenskou činností v požární ochraně (PO), bezpečnosti práce (BOZP), krizovým a havarijním plánováním. Naše působnost:celá ČR

Poskytujeme našim zákazníkům profesionální služby v oblasti elektrotechniky. V současné době se specializujeme na projektování a komplexní dodávky silnoproudých a slaboproudých systémů na klíč. Naše služby zahrnují projekční činnost, silnoproudé a slaboproudé systémy, řídící systémy, informační a komunikační systémy, datové sítě LAN a WAN, ...

Prodej, servis, montáž: -chladící technika -průmyslový chladící nábytek -vitríny, boxy -veškerý prosklený nábytek -pivní program -čističky vzduchu. Servis: -záruční -pozáruční. Prodej: -náhradní díly k chladničkám -elektrospotřebiče ZELMER. Montáž: -klimatizace.

Společnost MILKAS GROUP s.r.o. je stavební firma, zajišťuje stavební práce, kovovýrobu. Nákladní doprava.

Svářečské a zámečnické práce - výroba a montáž: schody, mříže, zábradlí i atypické výrobky.

Společnost DK machinery a.s. dodává na český a slovenský trh laserová řezací centra Mitsubishi a tvářecí a obráběcí stroje renomovaných výrobců. V našem portfoliu naleznete technologie pro zpracování plechu a technologie pro třískové obrábění. Zajišťujeme kompletní dodávky těchto technologií.

Zámečnické, svářečské a montážní práce. Výroba: - z ocelové konstrukce pro průmyslové i stavební účely - plošiny - plotové systémy - zábradlí - stříšky - schody.