CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Radek Pátek se zaměřuje na opravy počítačů, notebooků, rekordéru, televizí a další elektroniky.

Stavební servis Studený s.r.o. se zaměřuje na bezpečnost práce, stavební dozor a na inženýrskou činnost.

HANZA SERVIS s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu, soustružení, obrábění, svařování, povrchové úpravy a zámečnické práce.

Hanks Technology s.r.o. se zaměřuje na technologie měření, regulaci, strojní výrobu a na měřící systémy pro kapalná média.

Jsme globálním lídrem trhu v oblasti průmyslové automatizace s pneumatickými a elektrickými systémy. Na vrchol nás přivedly inovativní produkty, vysoce produktivní řešení a nejvyšší kvalita výrobků a služeb. Jsme zodpovědný a spolehlivý partner pro naše zákazníky a nabízíme řešení na míru pro všechna průmyslová odvětví. Hlavní sídlo ...

ZADOMA security group s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis elektrického, mechanického zabezpečení, požárních dveří a detektorů.

Česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. se již od roku 1995 zabývá obchodní, poradenskou a servisní činností v oblasti kancelářské techniky se specializací na kopírovací přístroje a tiskárny. Jedná se tedy o prodej a pronájem kopírovacích strojů, tiskáren, multifunkčních zařízeních a barevných kopírek. Poradíme a dodáme firmám ideální ...

Společnost Green spot, s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti BOZP a ekologie, na revize tlakových nádob a zdvihacích zařízení, na kovovýrobu, montáže ochranných zábran a mnoho dalšího.

Servis a prodej výpočetní techniky: - servis výpočetní techniky, včetně opravy u zákazníka - dodávky, instalace a konfigurace výpočetní techniky dle požadavků zákazníka - dodávky SW, multilicence - administrace počítačových sítí

E-shop s přípravky pro péči o zahradu a trávník. Prodej robotických a vřetenových sekaček, zahradního nářadí a nářadí pro obrábění půdy. Instalace a servis závlahového systému, venkovního osvětlení, robotických sekaček. Údržby zahrad.

Prodej, sklad, velkoobchod, maloobchod: -autobaterie, příslušenství -autoelektro materiál -autochemie -autokosmetika -kompletni sortiment -gufera, manžety, O kroužky (pro strojírenství, automobily, zemědělské stroje, stavební stroje) -hadice, šroubení -klínové řemeny -technické plyny -ložiska -zařízení na údržbu, mazání a výměnu ...

Nákup a prodej: - zemědělské techniky, zemědělská technika. Dodávka: - náhradních dílů, náhradní díly.

Servis, regulace přímočinných regulátorů tepla: Nové regulátory MERTIK s dřívějším datem výroby -dodání do 3 dnů, záruka 24 měsíců -záruční servis -pozáruční servis-výměnným způsobem týž den, či oprava do 1 měsíce. Montáž: -instalace naší firmou Poradenství: -odborné posouzení zapojení regulátoru přímo na míru Vašim ...

Oficiální autorizovaný distributor olejů a maziv TOTAL v České republice. Prodáváme automobilové oleje, plastická maziva, průmyslová maziva, speciální kapaliny.

- infrastruktura pro dopravní systémy - vývoj nabíjecích a akumulačních systému - Engineering (robotizace a automatizace)

Prodej: - kvalitní a inovativní lékařské technologie.

ZATOMI Pv s.r.o. se zaměřuje na zateplování, nátěry a čištění fasád, klempířské a tesařské práce, opravy omítek a zídek.

Autodoprava, pronájem kontejnerů, kontejnerová doprava, zemní výkopové práce.

Výroba, prodej: -postupové nástroje včetně konstrukce -přípravky, náhradní díly, zakázková výroba -kovové výlisky -nástrojařské práce

Výroba: - kancelářský, hotelový nábytek.

Prodej strojů a zařízení pro recyklaci a třídění značky PRONAR pro Českou republiku a Slovensko. Prodej: - mobilní bubnové třídiče - mobilní pomaluběžné drtiče - mobilní pásové dopravníky

HD AGRI - LIGNUM s.r.o. se specializuje na dřevovýrobu, zejména na palety, dřevěné obaly, víka, rošty a další výrobky ze dřeva.

Výroba: - čerpadla - potrubní systémy pro záplavy, povodně, stavebnictví a ostatní odvětví.

Montáž, oprava, servis, revize, údržba: -zabezpečovací systémy EZS -solární systémy -tepelná čerpadla -osvětlení interiérů a exteriérů -systémy centrálního vysávání.