CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost TTM Morava s.r.o. již od roku 1998 poskytuje kompletní servis údržby v oblastech stavebnictví, vytápění, solárních systémů, klimatizací a vzduchotechniky. Klade důraz na kvalitu poskytovaných služeb a maximální spokojenost zákazníka. Společnost TTM Morava s.r.o.zajišťuje projekční, rozpočtový i komplexně-dodavatelský servis v těchto ...

- kovovýroba - zámečnické práce - povrchové úpravy - svařování ocelových dílů

Dodavatel zařízení a materiálů pro sítotisk a tamponový tisk: -sítotiskové barvy VISPROX -sítotiskové textilní barvy UNION INK -kompletní servis pro tamponový tisk –barvy, klišé lihová a vodová, ocelová klišé, tiskařské tampony, příslušenství k tamponovému tisku -tampoprintové stroje KENT -poradenství, školení v technologii sítotisku, ...

Výroba a prodej: Výroba a servis všech typů razítek, vč.reliéfních, pečetidel z kovu i plastu. Průmyslové značení kovů, gravírování, řezání a značení reklamních předmětů, skla, glazovaného porcelánu, kovů, plastů, kamene, dřeva, psích známek, psacích potřeb, samolepících štítků, textilu.... laserem. Výroba přesných razníků pro ruční značení ...

Alpha Solar systems s.r.o. se zaměřuje na obnovitelné zdroje energie, fotovoltaiku a tepelné čerpadla.

Dodávka, montáže, instalace: - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnika - elektronické zabezpečení - kamerové systémy.

Prodej, servis, výroba: -lékařská technika (zdravotnícká technika) ARGUS Medical, Schölly, Vitalitec, TALLEY.

Společnost Kobe CNC s.r.o. poskytuje svým zákazníkům služby v oblasti kovovýroby. Zaměřujeme se zejména na obrábění kovů na CNC strojích. Realizujeme zakázky jak menších sérií, tak kusové výroby. Kovovýroba: - kovoobrábění - obrábění kovů na CNC strojích - CNC obrábění - kusová výroba - frézování dle 3D dat. Máme dlouholeté zkušenosti ...

Servis, oprava, opravy, opravna: -pracovní plošiny: -přívěsové -kloubové -teleskopické -kloubovo-teleskopické -mobilní, přívěsové -nůžkové -sloupové -vyrovnávací můstky. Půjčovna, půjčování, pronájem: -pracovních plošin.

DALEPA AIR s.r.o. se zaměřuje na prodej a dodávku příslušenství pro vzduchotechniku a rekuperaci.

Půjčovna zaměřená na ruční nářadí, stavební stroje a zahradní techniku. Pronájem: - stavební mechanizace - zahradní techniky - čistící a úklidové techniky. Služby: - čištění koberců a čalounění.

Výroba, prodej, montáž: -regulátory, regulační technika ADEX pro teplovodní ústřední topení -termostaty: -pokojové, programovatelné, bezdrátové, příložné -kaskádní řadiče -servopohony ke směšovacím ventilům -směšovací ventily -náhradní díly.

STV Technology, s.r.o. se zaměřuje na výrobu malorážové munice a prodej vojenského materiálu.

DOM - STEEL s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž průmyslových hal, střech, ocelových konstrukcí, zábradlí a na rekonstrukce a demontáže.

Služby ČSAD Havířov a.s.: OSOBNÍ DOPRAVA - městská, příměstská hromadná doprava, - smluvní doprava (např. firemní), - pronájem autobusů - zájezdy, - cestovní kancelář 3ČSAD: - pobytové zájezdy Chorvatsko - zájezdy do celého světa - rekreace a zájezdy v ČR - poznávací zájezdy - prodej jízdenek a letenek NÁKLADNÍ ...

Přestavby: -vozidla na LPG. Drobné opravy: -výměna oleje, svíčky, brzdové destičky -montáž couvací senzory. Prodej: -oleje -svíčky -filtry -žárovky -autokosmetika -autodoplňky -střešní nosiče -nosiče lyží, kol. Půjčovna: -autoboxy. Čerpací stanice LPG, -U Vodojemu 1580. Otevírací doba ...

Projektová činnost ve výstavbě Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba zdravotnických prostředků -Zprostředkování ...

ICT Business s.r.o. se zaměřuje na kompletní servis v oblasti IT, prodej hardware, software a na tvorbu webových prezentací.

Vývoj, konstrukční návrhy, výroba: - průmyslová čerpadla, speciální čerpadla, systémy - mechanické ucpávky a další těsnící systémy pro média - regulační ventily

Nábytek MONTERO.od českého výrobce - dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje a kancelářský nábytek, bukové a dubové postele a matrace i rošty.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Prodej a dodávka malých čistíren SoftWash, prádelen konceptu Speed Queen. Síť samoobslužných prádelen. V našich velkých pračkách si vyperete cokoliv, co se do Vaší domácí pračky nevejde. Přineste si přikrývky, deky nebo potahy na matrace. Prádelny: - Olomouc, Šmeralova 1122 - koleje G.Svobody - Olomouc, Šmeralova 1090/8 - koleje ...

KTR CR - Spojky a brzdy pro moderní pohony KTR CR, spol. s r.o. Jevíčko je dceřinou společností firmy KTR Kupplungstechnik GmbH, Rheine, Německo. Naším stěžejním výrobním produktem jsou vylepšené spojky pro různá odvětví průmyslu.me!