PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, poradenství. - výpočetní technika

Šití: -státní vlajky -třepetalky Zámečnické práce

Autorizovaná a specializovaná prodejna spotřebního materiálu SMAT

Drobné opravy. -bytů, byty služba non-stop -voda i instalace, rozvody -elektřina i instalace. Práce: -zámečnické -opravy zámek, zámky -nouzové otevírání-byty.

Prodej, E-shop: - domácí spotřebiče - vestavné spotřebiče značek AEG, Bosch, Electrolux, Liebherr, Siemens - varné desky - sušičky - sporáky - pračky - odsávače par - myčky - mrazáky - lednice, chladničky - kávovary - ohřívací zásuvky.

Opravy - zdvedací zařízení Broušení skla

Dodávka - solární elektrárny Dodávka - tepelná čerpadla Poskytují - ekonomické poradenství Poskytují - organizační poradenství

Prodej a servis výpočetní techniky.

Prodej, servis a půjčky zahradní techniky.

Klimatizace, tepelná čerpadla, chladicí jednotky, mobilní klimatizační jednotky, odvlhčovače. Dodávka, montáž a servis. Výkon od 2 kW do 2 MW. Sortiment DAIKIN, TOSHIBA, ATISA, LG, TRANE.

Zemědělská výroba. Živočišná výroba, chov: -drůbež (kuřecí brojleři) -prasata (produkce vlastních prasniček) -skot -krokodýli. Rostlinná výroba, pěstování: -zemědělské produkty, plodiny -obiloviny, krmné odrůdy -řepka (zpracování ve vlastní lisovně olejů) -kukuřice -sója (40% podíl celorepublikové výměry). Míchárna: -krmné ...

Prodej, servis: - lesní a zahradní technika - rozbrušovací pily a hydrocentrály - profesionální sekačky, traktory, rypadla - hutnicí a vibrační technika - elektrocentrály.

Firma Zdeněk Kulhánek Hradec Králové se specializuje na kompletní služby v oblasti tepelných čerpadel značky VAILLANT. Nabízíme vodoinstalatérské a topenářské práce, provádíme montáže a servis tepelných čerpadel. Rádi Vám zapojíme také ohřívače teplé vody, závěsné plynové kotle nebo regulační techniku. Tepelná čerpadla Vám nabízí řadu úspor na ...

vedeno již jako s.r.o. ALOKO Výroba, prodej: - lešení pro velké zatížení PROFESSIONAL -hliníkové konstrukce. Práce: -svařování hliníku.

Provádíme: - svařování všech druhů materiálů - řezání vodním paprskem, plazmou, plamen - jádrové vrtání - montáž technologického zařízení, kotlů - pískování (tryskací box v areálu společnosti) - ohraňování plechů V areálu je svářečská škola, kovovýroba, obrábění.

Opravy, servis: - elektrické nářadí - čerpadla - elektrospotřebiče Zajišťujeme převíjení elektromotorů do 30 kW.

Jsme globálním lídrem trhu v oblasti průmyslové automatizace s pneumatickými a elektrickými systémy. Na vrchol nás přivedly inovativní produkty, vysoce produktivní řešení a nejvyšší kvalita výrobků a služeb. Jsme zodpovědný a spolehlivý partner pro naše zákazníky a nabízíme řešení na míru pro všechna průmyslová odvětví. Zastoupení SMC v České ...

Prodej, maloobchod: -fotografický materiál -fotoaparáty -fotodoplňky. Služby, zpracování: -černobílý i barevný fotomateriál (vyvolávání filmů).

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zemní a výkopové práce -Výroba, montáž, opravy a rekonstrukce určených dopravních zařízení Projektová činnost ve výstavbě Zámečnictví, nástrojářství Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Výroba, instalace, opravy elektrických ...

Nábytkové truhlářství. Výroba: -kvalitní nábytek z masivního dřeva smrk, olše, borovice, buk - postele, noční stolky, kuchyně, komody, stoly, skříně a veškerý bytový nábytek z masivu i lamina. Vhodné pro vybavení hotelů, penzionů, domácností. Prodej malo i velkoodběratelům.