PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
-Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

PRODEJ, MONTÁŽ, SERVIS, - chladicí a mrazicí technologie (klimatizační zařízení, výčepní technika, autoklimatizace)

vedeno již jako s.r.o. VK - KLIMATIZACE s.r.o. Prodej, servis, montáž: -chladící a klimatizační systém -klimatizace -tepelná čerpadla -solární systémy.

Výroba na zakázku: -kovovýroba (pasířství, zámečnictví, svařování speciálních materiálů, kovoobrábění i opravy auto-moto dílů). Výroba a montáž: -zábradlí, schodiště, různé doplňky do interiéru a exteriéru.

vedeno již na s.r.o. Palety EUR nové i použité - jednorázové palety 1200x800 a 1200 x 1000 nebo dle Vašich požadavků - paletové přířezy pro výrobu euro - i jednorázových palet - řezivo - tepelné ošetření palet/řeziva dle ISPM 15 - IPPC - pravidelné dodávky obalových materiálů dle Vašich požadavků.

Dodávka, prodej, servis - použité pracovní stroje - náhradní díly na stavební stroje -půjčovna - stavební stroje - mechanizace.

Umělecké kovářství: -kované ploty -plotové dílce -brány vjezdové posuvné (na elektrický pohon s dálkovým ovládáním, nebo ruční pohon) -brány vjezdové křídlové -branky -zábradlí na schodiště, balkóny -mříže na okna i dveře -poštovní schránky -okenní zábrany na květiny (parapetní ohrady ve stylu oplocení) -zahradní altánky, ...

vedeno jako s.r.o. Trade Force, s.r.o. -obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Komplexní služby a školení - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana. Školení - požární ochrana Poradenství - personalistika - pracovně-právní vztahy.

Výroba, velkoobchod, prodej: -okapový systém, systém odvodnění, žlabové háky, kolena, svodové potrubí, výtokové kolena, objímky. Krytina: -lehká střešní, plechová s povrchovou úpravou -profilovaná tašková tabule -hřebenáče, klempířské prvky, oplechování střech, lemovací prvky -fólie difúzní, podstřešní. Profily: -stropy, ...

Firma je držitel certifikátu ISO* 9001:2000 LOYDS REGISTER Konstrukce, výroba, dodávky, montáž, servis, opravy, obchod, prodej: -rozvaděče NN** (krytí až IP55*): -kovové, nerez, plastové -kompenzační skříně, kondenzátorové systémy pro zlepšení účinku -regulační skříně (pro průmyslové užití) -ovládací pulty (pro velíny, stroje a ...

Prodej, maloobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.

Výroba, prodej: -plastové palety -plastové sudy -komponenty -automobilový průmysl.

Čistění a dezinfekce vzduchotechniky Prodej a montáž vzduchových filtrů Komponenty pro čisté prostory.

Distribuce: -propan -propan-butan tlakové láhve 2, 10, 33kg -LPG -autogas Projekce, montáž: -vytápění, topení propan-butanem průmyslové objekty, hotely, školy -plynofikace obce. Výstavba: -čerpací stanice na propan-butan.

Velkoobchod, maloobchod: - domácí elektrospotřebiče - kuchyně - kuchyňské nádobí. Největší autorizovaný dovozce elektrospotřebičů v ČR.

REPROSERVIS Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing: -kopírovací stroje (černobílé) NASHUATEC autorizované a servisní zastoupení -barevné kopírovací stroje -digitální a multifunkční stroje -faxové -spotřební materiál pro všechny typy a modely kopírovacích strojů -vizuální a kancelářská technika -zpětné a LCD projektory ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika, počítače - příslušenství - renovace tonerů - plnění tonerů a cartridgí

Úklidová firma - komplexní úklidové práce - údržby zahrad - zimní údržby - správa a údržba nemovitostí Ostraha majetku - obchůzková a kontrolní činnost

Tvorba: - software - tvorba webových stránek - správa počítačových sítí. Servis, prodej: -počítače.

Výroba, prodej obalů z pěnového polyetylenu, kartonplastu, EPS a lepenky. Výroba kartonážních strojů, plošných válcových lisů i kruhových nůžek.

Prodej, e-shop: -vybavení pro dům, zahradu, volný čas.