PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba tepelné energie a rozvod tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Správa a údržba zeleně a veřejného prostranství -Zprostředkovatelská činnost -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a ...

-Výroba a montáž volné a svařované výztuže pro stavebnictví -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Zámečnictví, nástrojářství

Výroba - nástroje dle přání zákazníků Strojní obrábění Prodej - lisovací a tvářecí stroje

Natěračské práce. Malířské práce. Zateplení -fasády.

Včelařství. Výroba, prodej: -med.

Dodavatel v oblasti řídící, měřící techniky.

Návrh, realizace - telemetrické informační a speciální měřící systémy.

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. -skladové haly.

Výroba: -školní nábytek. -kancelářský nábytek.

Povrchové úpravy kovů. Obrábění kovů.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory

vedeno již jako s.r.o. 3S Sedlak, s.r.o. Vyvíjíme a vyrábíme speciální zabezpečovací detektory a systémy.

Autoservis, autobazar. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Opravy silničních vozidel. Pekařství, výroba bezlepkové mouky. Vinohradní 516, Vnorovy.

Prodej: -softwarové a hardwarové inženýrství, návrhy a design přístrojů a programování databázových aplikací. Zakázková výroba, export (vývoz) do Německa: -přístroje do autobusů na tisk lístků.

Práce: -stavební. Montáž, oprava, revize, zkoušky: -plynové zařízení -kotle -tlakové nádoby.

Prodej, montáž, instalace, oprava, servis: -elektronická zabezpečovací signalizace -zabezpečovací systémy -kamerové systémy -elektronická kontrola vstupu -silnoproudé montáže, elektroinstalace -požární signalizace -telekomunikace: -montáž a pravidelná údržba telefonních ústředen všech velikostí (nosná technologie BOSCH, ...

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory