CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Firma Stanimir Zarkov Siderov se sídlem v Praze se zabývá kovovýrobou na zakázku dle požadavků zákazníka. Součástí naší činnosti je především výroba ocelových konstrukcí, ocelových zábradlí, kovaného nábytku, kovaných mříží a bran, a další. Dále nabízíme také úklidové služby, jako jsou například úklidy domácností nebo nebytových prostor.

Vize společnosti je komplexní zakázková činnost ve strojírenství a stavebnictví. Společnost zahájila svoji činnost k 1.9.1997 transformací fyzické osoby na společnost s ručením omezeným. Transformace byla vynucena postupným nárůstem druhů, objemů činnosti, počtu zaměstnanců a tím i změnami v oblasti organizace a řízení firmy. V oblasti ...

Firma PKD, a.s. se zabývá výrobou, návrhem a montáží ocelových konstrukcí.

Ing. Aleš Hajduček se zaměřuje na inženýrské služby, zahradnictví a na prodej filtrační a čistící techniky.

Společnost CLIMATECHNIK s.r.o. zajišťuje dodávku, servis a montáž klimatizace, tepelných čerpadel. Provádíme také údržbu, revizi chladiv, záruční a pozáruční servis.

Výroba: -zámečnictví -vrata z ocelových trubek a profilů -ozdobné brány, branky, kovové dveře -mříže na okna, dveře i balkony.

Představujeme Vám firmu Česká solární, s.r.o., která svoji činnost zaměřila na instalace fotovoltaických elektráren na klíč. Předně se specializujeme na nepřetržité dodávky a instalace FVE. V rámci služeb rádi poskytneme odborné informace, poradenství, rychlé dodávky, čisté instalace, revize a dlouhodobý servis. Solární systémy pro rodinné ...

Prodej obráběcích nástrojů a příslušenství k obrábění, vrtání, frézování, soustružení, upínání, měření a ruční nářadí. Distribuce a prodej sortimentu firmy SARTORIUS Werkzeuge a dalších výrobců.

Hlavní činností společnosti 2XCHB je servis chladicích a mrazicích zařízení, stavba chladicích a mrazicích boxů, dodávka a montáž klimatizací a tepelných čerpadel a výroba nerezových chladicích vitrín a pultů. Profesionální servis 365/24 vám zajistí 7 plně vybavených servisních vozidel a vyškolených techniků.

Dodávka, prodej: - dřevěný materiál - trámy, prkna, latě, Kovovýroba: - svářečské práce, - vrata, branky, schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce

Firma Břetislav Matějíček kompresory s.r.o., se sídlem v Polné, nedaleko Jihlavy na Vysočině, se zaměřuje na opravy, servis a diagnostiku kompresorů, i průmyslových, a chladících zařízení. Kompresy se závažnější závadou demontujeme a provedeme jejich repasi.

Společnost Promi Moving s.r.o. se sídlem v Měříně se zaměřuje na pronájem autojeřábů, jeřábů, montážních vysokozdvižných plošin na Vysočině včetně zajištění obsluhy pro bezstarostný provoz a kompletní vybavení pro zvedání břemen.

Společnost ILTEGRO, spol. s.r.o. z Brna poskytuje komponenty pro zavěšení provětrávaných fasád a uchycení keramických a kamenných obkladových desek. Rovněž poskytujeme hliníkové montážní systémy a profily pro fasády.

Koupelny na klíč. Kompletní dodávka a montáž: -rozvody vody, odpadů, topení -elektroinstalace -vzduchotechnika -zednické práce -sárdrokarton -truhlářské práce -obklady dlažby -sanitární keramika -revize, tlakové zkoušky.

Domácí dílna - profi a hobby - nářadí, čerpadla a vodárny, dílenské vybavení, zahradní technika, kompresory, nabíječky, svářečky, žebříky.

Velkoobchod. Gastronomické zařízení. Varná technologie, kuchyňské roboty, mycí stroje, chladírenské zboží. -chladící vitríny, skříně, mrazničky -vodní lázně a kotlíky -myčky nádobí -krouhače zeleniny.

Výroba hydraulických hadic a hadic pro klimatizační systémy.

Výroba, prodej: -obalové folie. -polyetylenové fólie (hadice, polohadice, ploché fólie), -LDPE a HDPE sáčky a pytle v nejrůznějších rozměrech a barevných provedeních, -bublinkové fólie a sáčky z bublinkové folie, -lepicí balicí pásky s potiskem, -vázací pásky -pěnový polyetylen, -moldované materiály, -výseky z pěnového polyetylenu. ...

Prodej výpočetní a kancelářské techniky - počítače - notebooky - tablety - tiskárny - monitory - software Prodej profesionálního nářadí MAKITA - vrtačky - akumulátorové šroubováky - vrtací a sekací kladiva - rázové utahováky - úhlové brusky - hoblíky

Služby: -rekvalifikační kurzy pro dřevorubce -základní kurz obsluhy řetězové pily mimo těžbu dříví -kurzy obsluhy řetězové pily - příčné řezy -rozšiřovací kurzy obsluhy řetězové pily -kurzy obsluhy křovinořezu -opakované školení, je zaměstnavatel povinen provádět dle Zákona č. 262/2006 -kurzy sběračů semen a plodů z vysokých stromů -kurzy ...

Prodej a servis zemědělské techniky: -zemědělské stroje.

Naše společnost působí v celém Olomouckém kraji a poskytuje služby v oblasti wi-fi a pevného internetového připojení, optimalizace systému, odvirování PC a obnovení dat včetně instalace softwaru. Připojení bezdrátového internetu pro město Konice a okolí zajistíme za bezkonkurenční ceny. Zaměřujeme se na počítače, notebooky a tablety.

Profesionální montované haly na klíč. Typy montovaných hal: - výrobní, průmyslové - skladové - administrativní - sportovní - tenisové kurty - obchodní centra - autoservisy, autosalony - ocelové - zemědělské stavby.

Opravy zemědělských strojů a zahradních systémů, sklizeň kombajny. Prodej domácích produktů. Poradenství v zemědělské a opravářské problematice.

Výrobou profesionální stavební mechanizace a stavebního nářadí se zabývá firma Progressa s. r. o. V našem výrobním programu lze najít kotoučové pily, hladičky betonu, řezače spár, vibrační desky či míchadla stavebních směsí. V rámci kovovýroby zajišťujeme obrábění kovů na CNC strojích, svařování nebo lisování plechových dílů. Mezi naše doplňkové ...