CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Servic CNC strojů s řídícími systémy Numerik řady: CNC600, CNC645, CNC646, CNC700, EFE700, PS2 Regulátory:TDR700, TUD6, DTO Motory řady WSM 2. Zemědělská činnost na orné půdě. Pěstování plodin: mák, kmín, pšenice, řepka, kukuřice apod.

BRAFA interier s.r.o. se zaměřuje na výrobu kancelářských stolů, židlí, nábytku a kancelářských doplňků.

Výroba zemědělská rostlinná: -obiloviny -řepka. Výroba zemědělská živočišná: -skot -prasata. Autodoprava: -nákladní LIAZ+vlek, valník, plachta, oblouky LIAZ sklopka (sklápěč). Opravy: -stroje zemědělské -zemědělská technika. Řemeslo: -zámečnictví -zednické práce -pokrývačské práce -truhlářství, truhlářské práce. Služby: -mytí ...

Práce: - zemní a výkopové práce (traktorbagr JCB) - zimní údržba komunikací Služby v zemědělství: - zemědělské práce - kombajnová sklizeň

Maloobchod, prodej: -výrobky Svitap J.H.J. spol. s r.o. a Fatra a.s.: -koženka -ubrusoviny -barex -výrobky z plastu -obaloviny a technické výrobky z PE**, PP**, PS** (obaly, pytle)

Firma Garantrans s.r.o v Ostravě je přepravní společnost působící převážně v Evropě, mezi jejíž hlavní služby patří nadměrná (kontejnerová, těžká) přeprava, vnitrostátní, mezinárodní, kamionová doprava i celní služby. Na trhu působíme již od roku 1998 a přepravu realizujeme nejvíce do zemí Evropské unie, hlavně Španělsko, Slovensko, Česká ...

Global Urga Trade, s.r.o. se zaměřuje na dodávku technologií a náhradních dílů pro rafinérie, vodní elektrárny, těžební průmysl a čerpací zařízení.

Firma patří k odborníkům na průmyslové značení výrobků a dílů laserem a výrobní štítky. V nabídce je zakázkové laserové mikronavařování a mikrosvařování. Jde o trvalou a nesmazatelnou metodu značení libovolných výrobků, polotovarů a dílů. Takto jsou značeny povrchy upravené lakováním, pokovením, černěním, broušením nebo smaltováním. ...

Specializovaný obchod, e-shop: - vybavení firem, skladů, kanceláří a dílen - kancelářský nábytek (kancelářské židle a křesla, stoly, šatní a archivační skříně, kartotéky a trezory, spotřební materiál, flipcharty, tabule) - sklady (regály a regálové systémy, manipulační technika, paletové vozíky, obalový materiál) - dílny ...

Specialista na tepelná čerpadla: -kompletní dodávky vytápění -nabízíme tepelná čerpadla všech typů (země, voda, vzduch). Pobočky: Brno - 777842800, Šumperk - 606591374.

Nákup, výkup a prodej použité techniky: - nákladní vozy LIAZ, AVIA, TATRA - přívěsy, návěsy - bagry, nakladače, stavební stroje - hasičská technika - hydraulické ruky - nástavby, korby - traktory - zahraniční nákladní vozy.

Mgr. Jiří Krpeš se zaměřuje na zemědělské práce, práce s traktorem, mulčování, odvoz nákladu, těžbu dřeva a odklízení sněhu.

Roman Ignác se zaměřuje na montáže fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Poskytujeme služby bezpečnosti práce (BOZP), požární ochrany a revize technických zařízení pro více než 2 200 klientů na více jak 15 000 pracovištích v ČR a SR.

Komlexní zajištění požární ochrany a bezpečnosti práce: - školení - zpracování dokumentace - pravidelné kontroly pracovišť a objektů - dodání a kontroly hasících přístrojů. Požární bezpečnost staveb.

Návrhy, realizace a zahrady a sadové úpravy Servis - zahradní technika

Oprava, servis: - kancelářská a projekční technika - počítače, PC - notebooky - tiskárny - UPS - kamery - projektory. Záchrana a obnova dat.

Výroba, projekce, montáž, servis, dodávka: -vzduchotechnika, klimatizace, chlazení. Tvarové řezání plechů: -CNC plazma Hypertherm HD3070 -tloušťka plechů do 12mm (tlustší dohodou) -maximální rozměr plechu 1500 x 3300 mm -materiály řezaných plechů -maximální rozměr plechu 1500x3300 mm -maximální rozměr plechu 1500x3300 mm ...

Prodej a servis - zemědělské stroje: - lisy a ovíječky SIPMA - akreditovaný zástupce - postřikovače JARMET - žací stroje AGROSTROJ - náhradní díly na prodávané stroje - opravy strojů.

Hoštická a.s. je producent zemědělských plodin a výrobce strojů.

Výroba: - ocelové konstrukce dopravních systémů - zakázková kovovýroba. Práce: - svářečské - soustružnické.

Montáž, servis, oprava: - hydraulické zařízení - obráběcí stroje.

Nabízíme Vám kompletní služby pro byty, domy a drobné provozovny. Naše činnost se zaměřuje na oblast plynovodů, vodoinstalací, odpadů a elektrorozvodů v bytových domech, včetně zednických prací. Provádíme výměny vodoměrů, baterií, WC a elektrických ohřívačů vody či plynových spotřebičů, stavební a zednické úpravy, rekonstrukce bytových ...

Velkoobchod, prodej, maloobchod, e-shop: - kotevní technika - spojovací materiály - hmoždinky - lepidla, tmely - nářadí, nástroje - brusivo - stavební chemie.