CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
EV Group s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaiku, solární ohřev vody, úsporu energií a instalaci tepelných čerpadel.

Prodej, e-shop: - armatury - bojlery a ohřívače - čerpací technika - koupelny - kotle, krby, kamna - nářadí - otopná tělesa koupelnová - plyn - podlahové vytápění - radiátory - termostaty a regulace - trubky - tvarovky - vodoměry.

Výroba, prodej: - lodní motory -elektrické závěsné -elektrické vestavné -spalovací lodní motory - lodě pro rybaření, rekreaci a sport -lodě SWEETWATER -lodě s elektromotorem -hliníkové čluny - Marine -veslice - lodní šrouby.

Vývoj, výroba, prodej: svářecí technika (stroje). Velkoobchodní prodej: -svářecí invertory GAMA (MMA, TIG) -svařovací poloautomaty OMI (MIG/MAG) -multifunkční zdroje GAMASTAR. Maloobchodní prodej: -elektrické ruční nářadí HITACHI -elektrocentrály HONDA (elektrické centrály) -zastoupení firem PARAT, KNIPEX, WERA, BESSEY, PFERD, ...

Výroba ocelových konstrukcí. Povrchová úprava: - tryskání - pískování - metalizace (žárové stříkání) - nátěry, natírání. Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava vozy MAN, LIAZ.

Provádí: Prodej: - hutní materiál (plechy, jekly, nerez) Práce: - s nerezovým materiálem - přesné pálení (plazma, laser, vodní paprsek, plamen) - dělení materiálu - soustružení, lisování Strojírenská výroba: -příruby, kolena, mufny, niple atd. - tlakové i beztlaké nádrže (nerez).

Výroba, dodávka: - automobilové váhy - technologické váhy - ocelové konstrukce a další produkty - váhy plošinové, silniční, kolejové Výroba a repase: - mísící centra betonu - vážící systémy - míchačky pemat Ocelové konstrukce: - lehké, střední, těžké ocelové konstrukce dělení hutního materiálu Montáže: - montáže námi ...

Ondřej Horáček se zaměřuje na instalace a poradenství v oblasti tepelných čerpadel, fotovoltaických elektráren, rekuperace, zateplení a izolace.

Columbus Energy a.s. se zaměřuje na dodávky a zajištění dotací pro fotovoltaické elektrárny a tepelná čerpadla.

TINTING s.r.o. se zaměřuje na profesionální tónování skel automobilů a budov a na různé druhy fólií.

Vývoj, výroba: - elektronika - radarové měřiče rychlosti - digitální hodiny, stopky - digitální termostaty - univerzální procesorové čítače impulzů - spínací jednotky.

Návrh a dodávka - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - elektrotechniky, automatizace výrobních procesů, dodávky technologií, měřící a regulační techniky -kalibrace měřidel a vedení metrologie v rámci regionu střední Moravy i celé České republiky.

Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - alternativní zdroje - solárně termické panely Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Zámečnické práce Vodoinstalatérské práce

Výstavba: - solární elektrárny - větrné elektrárny. Fotovoltaika. E-shop, prodej: - solární nabíječky - solární světla - solární fontány, pumpy - vánoční světla - vánoční ozdoby - veřejné osvětlení - pouliční LED osvětlení - silniční lampy - solární tašky - solární větrací systém - tepelná čerpadla.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000. Velkoobchod výpočetní technikou (jeden obchodní případ nad Kč 20 000, -), poradenství, školení: -počítače HAL 3000 (výroba, servis) -základní desky PORTE -kabelážní systém NET-X -procesory -paměti -grafické karty -pevné disky -mechaniky -skříně a zdroje -komunikace a ...

Přímý dovozce: -plastové instalační systému PVC-U a PVC-C "NIBCO" -lepené spoje -měděné tvarovky. Regionální zástupce značek: -BRUGMAN Holandsko -deskové radiátory -CM Francie -plynové kotle Niagara, Elexia, Calydra. Prodejce značek: -Thermona, DAKON, Viadrus, Protherm, WOLF -kotle -J.WOOD, QUANTUM, ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - výrobky pro prevenci a likvidaci havárií, ekologické havarijní prostředky - sorbenty - sorpční drť - havarijní soupravy - čisticí utěrky a stojany - obaly na nebezpečné látky - koše, popelnice, kontejnery - ADR - výbava vozidel - hasicí přístroje, výbava HZS - norné stěny ...

Práce: - zemní a výkopové práce pásovým bagrem Služby: - pronájem kontejnerů - odvoz suti - dovoz štěrku, písku a jiného sypkého materiálu.

Prodej a servis čistící techniky WAP: - mycí stroje Nilfisk - Alto - centrální vysavače - montáž tlakových rozvodů.

Velkoobchod: - asynchronní elektromotory Siemens - frekvenční měniče - převodovky a spojky - softstartéry - spínací technika, jističe, stykače, spínače, relé.

Služby v oblasti požární ochrany - školení, zpracování dokumentace, preventivní prohlídky, pomoc při kontrolách státního požárního dozoru.

Společnost Stavby Jonáš Chrudim s.r.o. se zabývá komplexní stavební činností, včetně projektových prací a technického dozoru staveb. V rámci našich služeb nabízíme např. realizaci hrubých staveb, stavby na klíč, zateplení objektů a další. Současně nabízíme také veškeré zemní a výkopové práce (inženýrské sítě, základy domů, výkopy pro bazény, ...

Společnost SVAM LITOMYŠL spol. s r.o. se sídlem v Osíku u Litomyšle v okrese Svitavy se již od roku 1999 zabývá výrobou a prodejem strojů a technologií do pekáren, cukráren a potravinářských provozů. Naše stroje najdete v provozech po celé ČR, EU i v Asii. Nabízíme komplexní služby od návrhu, přes montáž a servis včetně zapojení ...

Společnost URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexní řešení náročných požadavků zákazníků v rámci celého řetězce od výzkumu, vývoje, výroby a servisu našich softwarových a hardwarových produktů až po výcvik a vzdělávání uživatelů v oblastech velení, řízení a výkonu činností vojskového a elektronického sledování, průzkumu a rádiového rušení, ...

Manergo Mont se zabývá instalacemi tepelných čerpadel pro rodinné, bytové domy a komerční prostory a to včetně instalací podlahového nebo radiátorového vytápění. Pro další úspory montujeme i solární systémy.