CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Firma K-design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku. Klademe důraz na individuální přístup a ruční výrobu z kvalitních materiálů. Stolařství, výroba: - zakázková výroba nábytku na míru - interiérový, komerční nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně na míru, kuchyňské linky - pracovní desky z umělého kamene Corianu - dětské ...

Voda, topení, plyn. Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské práce. Dodávky, montáž: - solární zařízení - tepelná čerpadla.

Kovovýroba. Konstrukce pro solární elektrárny.

Prodej, e-shop, práce, návrh, revize: -solární systémy -plynové kotelny -výměníkové stanice -plynoinstalace -vytápění -podlahové vytápění -vodoinstalace -instalace TZB -kanalizace -centrální vysavače -instalační materiál.

Partneři Eonu. Elektroinstalace, elektroinstalační práce pro rodinné domy (RD), průmyslové objekty. Specializujeme se na: -elektroinstalace -hromosvody -instalace tepelná čerpadla -instalace elektrokotle, elektrické bojlery -výroba elektrické rozvaděče -centrální vysavače značky Sistem Air, Husky -videotelefony. Revize v oblasti ...

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Montáž: - solárních systémů a kolektorů - tepelných čerpadel - rekuperace.

Dodávka, servis, outsourcing: -výpočetní technika. -počítače. Návrh, dodávka: -fotovoltaické elektrárny (FVE).

Prodej: - tepelná čerpadla - solární panely - kotle - podlahové vytápění.

Montážní a dodavatelská firma v oborech topení voda plyn kompletní a ucelené dotávky, záruka kvality a spolehlivosti. Revize. Podlahové topení. Kotle na tuhé paliva, krby, krbové vložky, automatické kotle na tuhá paliva, dřevoplyn. Dodávky a montáž tepelných čerpadel. Rekonstrukce bytových jader a bytů. Solární systémy. Opravy, servis a ...

Instalatérství Práce: - instalatérské: - vodoinstalatérské, rozvody vody - topo, topenářské - plynařské, plynoinstalace - montáže - solární panely - montáž solárních kolektorů - montáž čerpadla Výměna: - stupačky

Projekce, služby, práce, poradenství: - tepelná čerpadla - vyhledávání vodních zdrojů - hydrogeologický průzkum - vrtané studny - komplexní zhotovení vodního zdroje - čerpací zkoušky - monitoring životního prostředí.

Vyhledávání: -zdroje vody -podzemní voda. -vyvrtání studny. Projekce, prodej. -tepelná čerpadla -projekce v oblasti hydrogeologie a sanačních prací. Průzkum, sanace: -ekologických zátěží -monitoring zemin a vod -hydrogeologické posudky.

Prodej, instalace, údržba regálů. Revize skladových regálů podle závazných předpisů ČR. Řešíme i následný servis, včetně originálních náhradních dílů .

Poradenství a poskytování služeb oblasti BOZP a PO

Prodej - solární technika Prodej a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalatérské práce Prodej - klimatizace

Služby v oblasti vodo-topo-plyn. Revizní činnost, tlakové zkoušky, montáž solárních systémů. Instalatérské práce kanalizace. Vodoinstalační práce.

Poradenství, prodej, montáž a servis: - solární systémy (vakuové kolektory) - tepelná čerpadla - kotle, krby, kamna, zásobníky - rekuperace, klimatitzace - izolace - kompletní vytápění RD na klíč - podlahové či stropní topení, radiátory - voda, topení - dotace

Firma se zabývá kovoobráběním. V rámci strojního obrábění provádíme elektroerozivní řezání, vrtání a hloubení, CNC obrábění, broušení, soustružení, pískování, svařování, měření, povrchovou úpravu kovů.

Výroba, prodej, servis: - zahradní a zemědělská technika - sněhové a úklidové radlice - zahradní válce - travní traktor, kutlivátor - sněhové řetězy - technika pro chov koní - chmelová technika - kovovýroba - obráběčské práce.

Dodávka, prodej, bazar: -zemědělské traktory Služby: -návrhy a realizace zahrad. -zakládání trávníků. -následná péče o zahradu, hnojení trávníků, provzdušňování trávníků -vázání kytic a věnců Prodej, maloobchod: -letničky, trvalky -řezané a umělé květiny -mulčovací kůra -substráty -hnojiva -postřiky

Výroba otěruvzdorných komponentů pro drtící, třídící a recyklační zařízení. Nástrojárna.

Opravy a montáž energetických zařízení, expertní a chemické služby. Revize technických zařízení.

Hlavním zaměřením společnosti Firopuretan, s.r.o. je nákup a prodej náhradních dílů pro kolovou a pásovou vojenskou techniku. Naše obchodní činnost je zaměřené na státy Evropské Unii a to zejména do Polska a Slovenska.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - elektro - elektrospotřebiče - počítače, notebooky, televizory, televize, tiskárny, kopírky, monitory.