CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Oprava, servis, údržba: -strojní energetická zařízení. Oprava, servis, prodej: -svařovací technika. Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů (kovy), strojní zámečnictví, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: -zámečnické práce -svářečské práce -soustružnické práce -frézařské práce. Velkoobchod, prodej: -hutní materiál.

Elektromontáže a elektroinstalace slaboproudu, silnoproudu, MaR, automatizace. Provádíme datové sítě, strukturované a optické kabeláže. Komplexní služby v oblasti elektroinstalací, měření a regulace, automatizace. Výroba: - rozvaděče. Sídlo firmy: - Molákova 573/12, Ostrava - Polanka nad Odrou.

Návrhy: - dřevěné obaly. Výroba: - průmyslové obaly - cargo bedny. Služby: - balení - nakládka objemných výrobků.

Návrhy: - dřevěné obaly. Výroba: - průmyslové obaly - cargo bedny. Služby: - balení - nakládka objemných výrobků.

Návrhy: - dřevěné obaly. Výroba: - průmyslové obaly - cargo bedny. Služby: - balení - nakládka objemných výrobků.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - gastro zařízení, technika pro gastronomii: - kávovary - chlazení - mikrovlné trouby - konvektomaty.

Prodej, leasing, servis i pozáruční: -vozidla MAN. Prodej návěsů a přívěsů: -na přepravu dřeva zn. DOLL -na přepravu kontejnerů zn. REISCH. Prodej a servis vyvažovací techniky CEMB pro osobní i nákladní pneu a jiné rotační výrobky: -ozubená kola, kladky -setrvačníky -vyvažovačky, vyvažovací stroje -zvedáky automobilů ...

Výroba strojů na výrobu žaluzií

Kuchyňské studio: -3D grafický návrh zdarma -výroba atypických kuchyní bez příplatku -montáž i doprava zdarma - záruka 7 let - vestavěné skříně na míru E-shop s kuchyňskými spotřebiči, elektronikou, s bytovým i kancelářským nábytkem i doplňky Prodej nábytku: -bytový nábytek -kancelářský nábytek. Kuchyňské studio&prodejna ...

Kovovýroba, montáž: - kovové dveře k zabezpečení sklepů. Výroba, prodej: náhradní díly, autodíly - tlumiče, výfuky, koncovky pro nákladní vozy Tatra.

Společnost LAKUM - KTL, a.s. se zaměřuje na CNC zpracování plechů a lisování kovů. Dále poskytuje služby povrchových úprav - kataforéza - kataforézní lakování, práškové lakování, galvanické pokovování zinkování. Ve Frýdlantu nad Ostravicí se věnujeme vysoce kvalitním povrchovým úpravám kovů již od roku 1998, od roku 2000 jsme svůj zájem ...

Služby, montáž: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací zařízení, EZS - protipožární ochrana - IP kamerové systémy - strukturovaná kabeláž - anténní systémy.

Komplexní řešení pro bezpečnostní systémy, zabezpečovací zařízení, kamerové a záznamové systémy, systémy pro kontrolu vstupu a požární zabezpečení. Pro systémy EZS, EPS a CCTV zajišťujeme projekt, dodávku, montáž, revize a servis 24 hodin. Bezpečnostní systémy. Zabezpečovací zařízení. Zabezpečovací systémy. Elektronické zabezpečovací ...

Výroba: -kovovýroba z nerezového materiálu -zábradlí -nádrže -chlazení.

Společnost Biguma Bohemia, s.r.o působí v oblasti silničního stavitelství. Zabývá se prodejem a dodávkou stavebních materiálů jako jsou plasticko-elastické asfaltové směsi, sanační hmoty, zálivkové hmoty, zalévací hmoty či silniční zálivky pro výstavbu, opravy a údržbu pozemních komunikací a dalších dopravních staveb. Produkty jsou určeny: ...

Návrh, montáž: - solární systémy.

Prodej, instalace - systém online monitoringu spotřeb energií Enectiva (chytré měřící systémy).

Služby, práce, projekce, rekonstrukce, dodávka, montáž: - výstavba rodinných domů - kompletní řešení topení - tepelná čerpadla - obkladačské práce. Prodej: - krby, kamna - krbové vložky.

Martin Gibas se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a plynařské práce, montáž tepelných čerpadel, solárních systémů a plynových kotlů.

Prodej, maloobchod, e-shop: - zahradní technika - drtiče odpady - křovinořezy, vyžínače - kultivátory - zahradní traktory - mulčovače - řetězové pily - sekačky - štípače dřeva - sněhové frézy - elektrocentrály.

Jiří Kroupa se zabývá klimatizací, solárními systémy, instalací tepelných čerpadel, vložkováním komínů, výměnou kotlů a jejich revizí a dalšími instalatérskými pracemi.

Halové vestavby, HÖRMANN - vrata, dveře. Na trhu specializovaných montážních prací se naše firma pohybujeme již 26 let. Specializujeme se na montované halové vestavby, které mohou vytvořit rychlým a čistým způsobem nájemní jednotky v developerských objektech, kancelářské a sociální zázemí či oddělují pracoviště a skladové sekce s odlišnými ...

Internetový obchod, e-shop: - potřeby pro nehtovou modeláž - lak na nehty - UV gely na nehty - zdobení nehtů.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační - zámečnické Revize: - elektro a plynových zařízení. Montáže: - tepelná čerpadla - solární systémy.

Prodej a montáže teplovodního podlahového vytápění, solární techniky a tepelných čerpadel.