CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce Dodávka a montáž: - klimatizace. Prodej: - solární energie. - centrální vysavače.

KS Energy Morava s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren s akumulací do baterií a na tepelná čerpadla.

Výroba rozvaděčů. Elektroinstalace, elektromontáže. Hromosvody. Kovovýroba.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské. Montáž: - solární kolektory - topení, rozvody - tepelná čerpadla.

Návrh, dodávka: - ekologické systémy vytápění - tepelná čerpadla - solární systémy - kotle na biomasu - zplyňovací kotle. Práce: - topenářské - plynoinstalační - vodoinstalatérské - vzduchotechnické, klimatizační - plynařské - kanalizace budov - regulace ústředních vytápění. Distribuce tepelné energie.

Společnost Aleš Bechný se sídlem ve Valašském Meziřící se již od roku 1996 zabývá komplexními službami v oblasti instalatérských, plynařských a topenářských prací. Působíme především ve Zlínském a Moravskoslezském kraji, nicméně naše zakázky realizujeme v celé ČR a SK. Pomůžeme vám s realizací kotelen, solárních systémů a tepelných čerpadel v ...

Jan Dyl se zaměřuje na topenářské, vodoinstalační práce, tepelná čerpadla, rekuperaci vzduchu, plynové kotle a solární systémy.

Ondřej Závada se zaměřuje na prodej a montáže klimatizací, tepelných čerpadel a čističek vzduchu.

Služby, montáž, práce: - solární systémy pro ohřev vody - solární kolektory Thermosolar, CosmoSol, SUNTIME, trubicové Westech - sestavy na klíč - solární systémy pro ohřev 200 l TV, solární systémy pro ohřev 300 l TV, solární systémy pro ohřev TV s přitápěním - akumulační nádrže - úprava vody - úprava pitné vody pomocí mechanických a ...

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Prodej, montáž, servis - kotle - tepelná čerpadla.

Projekce, práce, montáž, instalace, oprava, servis: -topení, plyn -plynoinstalace -solární kolektory -tepelné čerpadla -otopné panely -podlahové topení -vytápění průmyslových hal -rekonstrukce, výstavba kotelen. Řemeslnické práce: -topenářské -plynoinstalační.

Podlahové a radiátorové topení, solární systémy, zalití podlahy anhydritem, tepelné čerpadla a kotelny.

Výroba, montáž, servis: - bezdrátové rozhlasy - varovné systémy pro města a obce - veřejné osvětlení - elektronické zabezpečení budov - ukazatele rychlosti.

Výroba, montáž, rekonstrukce, generální opravy, servis, revize: - výtahy. - plošiny Revize, výroba: - elektrická zařízení, elektrozařízení - hromosvody.

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Realizace staveb: - hrubé stavby - rekonstrukce bytových jader na klíč - nízkoenergetické podlahové vytápění - solární systémy - zateplení fasád.

VANELLUS ENERGY s.r.o. se zaměřuje na prodej grilů a příslušenství pro domácí i profesionální použití.

Výhradní zastoupení značky Vaillant v ČR (přední evropský výrobce tepelné techniky). Sortiment – tepelná technika: - plynové kotle-závěsné, stacionární, kondenzační - zásobníkové ohřívače vody (bojlery) - přímotopné, nepřímotopné - průtokové ohřívače - solární technika - regulační technika.

Jsme strojírenská firma která se od roku 1995 specializuje na vývoj, výrobu a následný servis zařízení pro zpracovávání odpadů drcením a mletím včetně separace feromagnetických kovů a parních turbín. Díky vynikající odbornosti a dlouholetým zkušenostem našich pracovníků se strojní výrobou a kvalitnímu zázemí jsme se postupně vypracovali na ...

Prodej, dodávka: - tepelná čerpadla - kompletní kotelny - klimatizace - solární systémy.

Příprava projektů, realizace, prodej, výroba: - tepelná čerpadla.

Vývoj a výroba přístrojů pro větrání a rekuperaci vzduchu.

Testo vyrábí přenosné ruční měřicí přístroje pro měření teploty, vlhkosti, rychlosti proudění, tlaku, aktivity vody, otáček, pH, kvality vzduchu, světelnosti, hluku, analyzátory spalin, detektory plynů, přístroje pro potravinářský průmysl (HACCP). Dále nabízí přístroje pro měření ve vzduchotechnice a klimatizačních zařízeních, přístroje pro ...

Služby v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, klimatizace, úspory energií a chytré domácnosti včetně vyřízení dotací. Řešení na klíč. Montáže: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - rekuperace - klimatizace - chytrá domácnost.