CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Firma Roman Borek Autodoprava s.r.o. se sídlem v okrese Praha - západ nabízí realizaci zemních prací minibagrem (výkopy inženýrských sítí, bazénů, základů, úprava zeminy, terénní úpravy pomocí minibagru, aj.) a pronájem kontejnerů na suť a komunální odpad, včetně odvozu, uložení a likvidace stavebních sutí a odpadu na skládkách. Současně také ...

Adam Smrček provozuje e-shop, nabízený sortiment: - jídelní nábytek - židle, stoly, police - vybavení obývacího pokoje - pohovky, křesla - nábytkové sestavy - osvětlení - vybavení do pracovny - stoly a křesla

Provoz autobazaru ve Šternberku. Výkup a prodej osobních, užitkových vozidel. Sjednání povinného, havarijního pojištění a financování koupě automobilu. Půjčovna minibagrů.

Společnost BOTTLING PRINTING s.r.o. z Mikulova se postará o čitelný tisk čárových kódů, data spotřeby nebo jiných údajů přímo na výrobky nebo etikety. Více než 25 let zkušeností v oboru, vyškolení odborníci a moderní technologie si poradí s tiskem na každý materiál a povrch.

Nerez-Levne.cz - Hledáte dodavatele pro Vás? Zařídíme kompletní výrobu, dodávku, instalaci a servis kompletního zařízení a vybavení. Vyberte si z naší široké nabídky, nebo Vám poskytneme individuální výrobu.

Výroba, rekonstrukce, oprava, servis, prodej: -pece a sušárny, sušáren(i atypické konstrukce pecí)pro tepelné zpracování kovů, kovy, výpal keramiky a další použití -žárobetonové tvarovky -izolační cihly, cihla. Produkty: -keramické pece -hobby pece -sklářské pece -laboratorní pece a sušány -průmyslové pece pro slévarny -pece pro ...

Internetový prodej dřevoobráběcích strojů, KDR dřevoobráběcích strojů, nástrojů, lepidel, barev, lesní techniky, dřevomateriálů a vzduchotechniky.

Kaindl-nářadí Výroba, prodej: -brousící a řezná technika Kaindl -kotouče brusné diamantové, řezné diamantové, multiřezné, Woodcarver GOLD -držák vrtačky kloubový -pásová bruska -brusné pásy -kryt na úhlovou brusku -diamantový pilník -ochranné brýle, lupa. Rohrfrei - set: -čistič všech druhů odpadů v domácnosti (čistí pouze ...

Společnost IVT Tepelná čerpadla s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis švédských tepelných čerpadel IVT. V našem sortimentu naleznete tepelná čerpadla vzduch/voda, země/voda, vzduch/vzduch, voda/voda a také zásobníky, akumulátory, větrací jednotky getAir a další produkty. Naleznete nás na adrese Československého exilu 2062/8, Praha.

Poskytujeme služby rozúčtování a sestavujeme po vybavení objektu měřícími přístroji také individuální rozúčtování. Služby zahrnují: - základní servis - montáž přístrojů - odečty - rozúčtování - financování - produkty.

Zaměřujeme se na tepelná čerpadla a jejich aplikace do různých zařízení.

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - vytápění a chlazení - tepelná čerpadla - kondenzační kotle - klimatizace - inteligentní řízení vytápění.

Vytápění, klimatizace. Dodáváme kompletní sortiment tepelných čerpadel v široké výkonové řadě.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - sluneční kolektory - tepelná čerpadla - elektrokotle - komponenty pro podlahové vytápění

Společnost ENBRA, a.s. nabízí komplexní a profesionální řešení v oblasti vytápění, chlazení, ohřevu i odečtu vody. Dodáváme indikátory topných nákladů, vodoměry, ohřívače vody, kotle, tepelná čerpadla, klimatizace i rekuperace. Máme vlastní zkušebnu i projekční oddělení. Najdete nás v obci Popůvky nedaleko Brna.

EKOGALVA s.r.o. provádí průmyslovou automatizaci v oblasti průmyslové prádelny, průmyslového praní. Vývoj, výroba, dodávka, montáž a instalace: -technologie pro komerční, průmyslové prádelny -systémy podávání, dávkování prádla -dávkovací zařízení prádelen -telepný výměník, tepelné vyměníky pro komerční prádelny. Komplexní energetické ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahoviny - koberce - laminátové podlahy, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy. Podlahářské práce: - vinilové podlahy. Prodej: - ekopaliv - dřevěné pelety a brikety.

Společnost Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. jsou největšími výrobci ohřívačů teplé vody v České republice, náš výrobní program zahrnuje ohřívače v provedení svislém, vodorovném, stacionárním, elektrickém i kombinovaném. Dále nabízíme akumulační nádrže, klimatizační jednotky a švédská tepelná čerpadla NIBE.

Rekuperace od fáze plánování, přes návrh projektu, montáž vzduchotechniky až po vyladění a servis rekuperační jednotky. Diagnostika - Blower Door Test, termografická diagnostika.

Maloobchod, prodej: - data loggery relativní vlhkosti a teploty - teploměry - vlhkoměry, barometry - monitorovaací systémy - snímače teploty, vlhkosti, rosného bodu - převodníky teploty - teplotní sondy - programy pro loggery.

Opravy nákladních automobilů. Prodej náhradní díly, autobaterie a oleje.

Prodej, servis: -zabezpečení budov, kamerové systémy -instalace počítačových sítí -kopírovací technika -opravy mobilních telefonů -telefonní ústředny -výpočetní technika -kancelářská technika Pronájem: -kopírovací stroje

Firma Centrum nářadí s.r.o. se zabývá prodejem a servisem nářadí, dřevoobráběcích a kovoobráběcích strojů, elektrocentrál, elektrického ručního nářadí, nástrojů, svařovací techniky a spojovacího materiálu. Firma se také zaměřuje na kotle na tuhá paliva a vyřizuje kotlíkovou dotaci v programu Zelená úsporám. Nabízí kvalitní nářadí pro domácí ...