CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Maloobchodní prodej elektrospotřebičů. - Prodej elektrospotřebičů - Prodej svítidel - Prodej elektroinstalačního materiálu - Montáže - elektroinstalace - Vzduchotechnika - Centrální vysavače

Firma Samsontech se již přes 20 let věnuje prodeji a pronájmu kancelářské techniky a poskytuje i záruční a pozáruční servis. V našem sortimentu naleznete kopírovací a tiskové zařízení značek DEVELOP, KONICA-MINOLTA, HP, Brother a Epson.

Naše společnost UTILCELL s.r.o. byla založena roku 1994 a poskytuje snímače síly, snímače pro elektronické vážení, vyhodnocovací jednotky, spirometry, oxymetry a analyzátory, které jsou určeny pro firmy, jež se zaměřují na výrobu a vývoj vážicích systémů a zařízení. Jsme součástí mezinárodního konceptu firem UTILCELL s.r.o., které mají svá zázemí ...

Naše společnost UTILCELL s.r.o. byla založena roku 1994 a poskytuje snímače síly, snímače pro elektronické vážení, vyhodnocovací jednotky, spirometry, oxymetry a analyzátory, které jsou určeny pro firmy, jež se zaměřují na výrobu a vývoj vážicích systémů a zařízení. Jsme součástí mezinárodního konceptu firem UTILCELL s.r.o., které mají svá zázemí ...

Jsme pobočka Spirotel společnosti UTILCELL, s.r.o. a zaměřujeme se na inovativní technologie v oblasti telespirometrie. Naleznete u nás speciální přístroje pro vyšetření a pravidelné měření stavu plic, a to spirometry MIR (Smart One) a oximetry, které můžete používat z pohodlí Vašeho domova a odhalit tak případné problémy s dýcháním. Jedná se ...

Asociace rozúčtovatelů nákladů na teplo a vodu se zaměřuje na instalaci a provoz měřicí techniky a rozúčtování nákladů na vytápění.

Společnost RM-mont s.r.o. provádí vodoinstalace, kanalizace, solární systémy, plynoinstalace, klimatizace, koupelny, jádrové vrtání.

Dovoz, vývoz, prodej, montáž, servis: -klimatizační jednotky značek York a Matushima, ACOND -nástěnné podstropní a kazetové. Služby: -instalace split systémů -tepelná čerpadla pro RD, firmy.

Specialista na vytápění a vzduchotechniku. Poradenství, výpočet, projekt, financování, dodávka, montáž, servis: Plynové ohřívače vzduchu (teplovzdušné jednotky) Aermax -základní s 2stupňovým výkonem, s plynulou regulací -modulované. Plynové infrazářiče: -tmavé, světlé, nízkoteplotní. Tepelná čerpadla. Vratové ...

Zdeněk Kubát se zaměřuje na dodávku a montáž topení, rekuperace, solárních systémů a tepelných čerpadel.

Firma vyrábí a instaluje zimní zahrady s konstrukcí z hliníkového posuvného systému Cortizo 2000 s izolačním dvojsklem. Dodáváme pergoly a zastřešení teras, zasklení oken a dveří na terasu nebo balkón. Působíme v rámci celé ČR.

vývoj a výroba zařízení a softwaru pro oblast vibrační diagnostiky - monitorování provozního stavu strojů

Internetový obchod, on-line prodej: - OOPP - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy - kancelářské potřeby a vybavení - drogerie, hygienické pořeby - obalový materiál.

Zakázkový 3D tisk: - v malých a středních sériích - jednotlivých kusů - modelování. Po domluvě možnost další úpravy výrobku (např. lakování, barvení).

Martin Turoň se zaměřuje na montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Tepelné systémy s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla.

Společnost S&K EDM systems spol. s r.o. se sídlem v Jablonném nad Orlicí se od roku 2004 zabývá prodejem a servisem laserových zařízení pro dělení materiálů, navařování, popisování a sváření. Lasery dodáváme v provedení „vláknový laser a CO2 lasery s výkony od 10 Watt do 5000 Watt. Naše produkty: - lasery vláknové pro řezání plechů - ...

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

SUCHÝ DŮM s.r.o. se zaměřuje na šetrné a efektivní řešení kapilární vzlínavé vlhkosti, plíseň a zatuchlost.

Prodej pomůcek na čištění, dezinfekci, zdravotní techniky, sterilizátorů a ohřívačů, sterilizačních boxů a lamp.

BONITEX s.r.o. se od roku 2010 zaměřuje na vývoj, distribuci a výrobu médií používaných v zákaznických, identifikačních, automatizačních, platebních a přístupových aplikací. Mezi hlavní produkty se řadí papírové, plastové, dřevěné, kovové karty, náramky, vstupenky, klíčenky, skipasy a další produkty. Uplatnění produktů společnosti je především v ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vzduchotechnika a příslušenství - vzduchové clony - větrací a rekuperační jednotky - ventilátory nástěnné, potrubní, střešní, ventilační turbíny - komponenty VZT rozvodů - vzduchovody (ohebné vzduchotechnické hadice, kruhové potrubí, tvarovky, průmyslové hadice) - vytápěcí jednotky (elektrické, ...

Dodavatel vzduchotechniky a vzduchotechnických komponentů: -větrací a rekuperační jednotky -ventilátory nástěnné, potrubní, střešní -vzduchovody -příslušenství VZT.

Moderní energie s.r.o. se zaměřuje na realizace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a wallboxů pro úsporu nákladů na energie.

Martin Chvál se zaměřuje na rekuperaci, šetření energií a prodej různých druhu rekuperačních jednotek.