CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Již od roku 1998 se zabýváme instalacemi energeticky úsporných systémů. Do portfolia našich služeb patří větrání, vytápění a také chlazení. Provádíme instalace řízeného větrání s rekuperací tepla a vlhkosti s možností aktivního vytápění, chlazení speciálně navržené pro pasivní domy. Dále se zaměřujeme na kompletní instalace a servis ve ...

Naše firma se zabývá prodejem a montáží tepelných čerpadel.

KOKINETICS s.r.o., je specialistou na svařované a lisované výrobky. Našimi zákazníky jsou renomované společnosti v oblasti automobilové dopravy.

Česká společnost PLV.Bohemia s.r.o. dodává na trh pod vlastní značkou Plastovar kvalitní plastové jímky, septiky, nádrže na dešťovou vodu, pískové filtry, šachty na vrtanou studnu, vodoměrné šachty, požární/retenční nádrže, čističky odpadních vod a další plastové nádrže a produkty na zakázku. Poskytujeme záruku a dopravu zdarma v rámci celé České ...

Naše společnost se zaměřuje na zakázkovou zámečnickou výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zařízení a přípravků. V současné době Vám k výše uvedeným činnostem můžeme nabídnout také služby v oblasti 3D tisku. Zabýváme se zakázkovou i sériovou výrobou od návrhu až po finální výrobek a výrobní dokumentaci. V rámci kovovýroby zajišťujeme i strojní ...

HLD Progress s.r.o. se zaměřuje na prodej mobilních odpařovacích klimatizací vzduchu, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Green Eco s.r.o. se zaměřuje na prodej elektrického vytápění, tepelných čerpadel, izolace, klimatizací, kotlů na tuhá paliva a mnoho dalšího.

ENERGY ELMAX s.r.o. se zaměřuje na oblast fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Enado s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalaci fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Elektro Premium s.r.o. se zaměřuje na návrh a realizace fotovoltaiky pro rodinné a bytové domy, firmy, na tepelná čerpadla a rekuperace.

EcoFlow Europe s.r.o. se zaměřuje na solární dobíjení, přenosné bateriové stanice a akumulátory.

DŮM NA ZELENOU s.r.o. se zaměřuje na projektování rodinných domů a provádí měření netěsností domů.

DAGTOS-CZ s.r.o. se zaměřuje na čištění suchým ledem, kovovýrobu a výrobu malých součástí.

Internetový obchod, on-line prodej: - vazelíny, silikonové oleje, plastická maziva - oleje - motorové, převodové, hydraulické - autochemie - aditiva, brzdové a chladící kapaliny, náplně do ostřikovačů - autokosmetiky - péče o autolak, skla, interiér auta, plasty a pneu, vůně do auta.

Atmosan Czech s.r.o. se zaměřuje na odvlhčení zdiva, měření vlhkosti, prodej a montáž systémů pro odvlhčení a s tím související činnosti.

Provozovatel aukčního portálu Aukro.cz.

Pavel Struminský se zaměřuje na zámečnictví, nouzové otevírání dveří, montáž a servis zámků, kování a mříží.

Arktis Servis, s.r.o. se zaměřuje na dodávku, instalaci a servis klimatizací, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

-Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, ...

Společnost čištění laserem s.r.o. se zaměřuje na čištění různých povrchů laserovou metodou.

Společnost Speciální plechy s.r.o.dodává různé materiály: - designové plechy, schody - rošty, síta, děrované plechy - žebérkové pletiva, profily, výrobky z Cortenu, mědi Dále provádí činnosti: - dělení materiálů na míru, ohýbání. - svařování ocel, nerez, hliník, Corten. - tvarové výpalky včetně tlustých plechů - ocel, nerez, hliník, ...

IRP Steel s.r.o. se zaměřuje na sériovou kovovýrobu, tryskání a práškové lakování výrobků a vyrábí zahradní doplňky

Profilock s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť, mříží, zábradlí a plotů, dále na zabezpečení objektů, údržbu bytových fondů, otevírání dveří a mnoho dalšího.