CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
EPGATE s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej vratových pohonů, automatických závor a parkovacích zábran.

Prodej: - automobilové oleje - autobaterie - autopříslušenství. Výdejní místo: Radotínská 572/39; 743 01 Bílovec

Firma dodává nástroje pro obrábění. Na míru vyrábí tvarové dílce, svařence, monolitní frézy a vrtáky, stupňové vrtáky a korunkované frézy, závitové frézy a kalibry. Zajišťuje 3D měření a dělení materiálu.

Truhlářství Vitaliy Markhyvka se sídlem v obci Chrást nad Sázavou v okrese Benešov se zabývá truhlářskou výrobou na zakázku. Součástí naší činnosti je výroba kuchyňských linek, schodišť, dveří, kancelářského nábytku, nábytku z masivu, ale také teras nebo pergol z široké škály materiálů, a to jak velkého množství laminátových desek, tak i z ...

Výroba: - lavice, židle - nábytek pro školy, školky.

Předmětem činnosti společnosti Z&Z Controll s.r.o jsou služby pro firmy automobilního a strojního průmyslu a jejich dodavatelů Nabízíme třídící, kontrolní a opravné práce na dílcích a výrobcích, provedení vstupní a výstupní kontroly, zajištění "quality wall" v rámci automobilního průmyslu. Dále nabízíme činnosti revizních techniků v rámci ...

Prodej a servis: -výpočetní techniky -tvorba internetových stránek -správa sítí a informačních systémů.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní a kancelářská technika - spotřební materiál IT služby.

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Bazar - vysokozdvižné vozíky STILL, LINDE, HYSTER, DESTA Půjčovna - vysokozdvižné vozíky Opravy - vysokozdvižné vozíky Školení - řidič vysokozdvižných vozíků

Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimních zahrad -garážová vrata -bezpečnostní mříže -sítě proti hmyzu -lamelové dveře. Prodej: -hliníkové profily -rattanový nábytek -sedací soupravy.

Prodej, revize, opravy a servis hasících přístrojů a požárních vodovodů a uzávěr zajišťuje firma Antipyr servis s.r.o. z Břeclavi. Postará se také o montáž bezpečnostních tabulek a tlakování suchovodu.

KM JADERNA s.r.o. se zaměřuje na výrobu pískových jader pro slévárenský průmysl.

Zdeněk Horák se specializuje na prodej a servis klimatizací a vzduchotechniky.

Crane partners s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis jeřábu a zdvihacích zařízení značky KLAAS.

Dobráklíma, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací, radiátorů, ventilátorů a dalších produktů.

ELEXTO CAPITAL s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce a provádí revize hromosvodů, tlakových nádob, plynových a protipožárních zařízení.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava s hydraulickou rukou stejná funkce hydraulické ruky jako autojeřáb pomoci navijáku přeprava stavebních buněk, kontejnerů, krovů, řeziva, paletového zboží, panelů, prefabrikátů, lešení, bednění, strojů nadrozměrná přeprava pronájem nákladního vozidla včetně řidiče možnost připojení vleku možnost pracovní ...

HYDROPRESS s.r.o. se zaměřuje na návrh, prodej, servis, opravy a diagnostiku hydraulických systémů, servis různých lisů a hydraulických válců.

NANOTECH-EUROPE s.r.o. se zaměřuje na prodej maziv pro naftové a benzínové motory, motorky, převodovky, diferenciály a pro strojírenské aplikace.

Výroba, kalkulace (cenová nabídka), konstrukce, dodávky na klíč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, svařence -výroba z oceli a nerezových materiálů pro vaši stavbu i rodinný dům -pasířské práce. Výroba: -zábradlí venkovní i interiérová (možnost dřevěná madla) -schodiště požární, točitá, jedno a víceramenná, atypická -brány a ...

Revize, kontroly: - elektrických zařízení - plynových zařízení - tlakových zařízení - komínů a spalinových cest - zdvihacích zařízení - regálů a polic - požární zabezpečení.

Voda, topení, plyn, montáž - tepelná čerpadla, solární systémy, kotle - podlahové vytápění - rozvody vody. Činnost - topenářské práce - plynařské práce.