CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Provozovatel značky Camelo - Polepy aut, péče o vůz, tónování skel, okenní fólie, reklama a tisk.

Nabízíme polepy aut, péče o vůz, tónování skel, okenní fólie, reklama a tisk, design.

INDEGO INTERIER s.r.o. Vám zajistí: - zakázkovou výrobu a realizaci bytových interiérů a kuchyní, atypického design nábytku - vybavení kanceláří, obchodů, hotelů a restaurací. - exotické dřevěné dýhy a výroba dýhovaného nábytku - restaurování nábytku a výrobu dřevěných venkovních roštů a teras

Dovoz, skladování a rozvoz dialyzačního materiálu - produkty pro akutní léčbu selhání ledvin - dialyzační technika a přístroje, spotřební materiál.

Jsme malá, rodinná firma, která poskytuje zákazníkům komplexní stavební služby. Ať už chcete postavit nový dům nebo pouze rekonstruovat, jsme tu pro vás. Provádíme kompletní stavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce, hrubé stavby, základové desky, hydroizolace, pokládky podlah, stavební úpravy, stavby bytových i průmyslových objektů, ...

- Práce prováděné pomocí vysokozdvižných plošin a jejich pronájem - Kontejnerová doprava (materiál, stavební odpad včetně zajištění jeho likvidace apod.) - Elektromontážní práce - Kovovýroba - Stavební práce (bytové domy, rekonstrukce bytů, stavební výroba) - Výroba, dodávka a montáž kontejnerových stání - Výroba, dodávka a montáž ...

ZV Engineering s.r.o. se zaměřuje na konstrukční, projekční a inženýrskou činnost v potravinářském a chemickém průmyslu.

Poskytujeme zámečnické služby v uherském brodě a okolí. Zábradlí skleněné, hranaté, trubkové, nerezové.

Společnost CH.E.S. Group s.r.o. se sídlem v Lounech působí v oblasti chemického a strojírenského průmyslu a specializuje se především na dodávky hotových produktů, polotovarů a také na opravy a servis strojních zařízení. Díky dlouholetým zkušenostem a především zodpovědného přístupu k zákazníkům zaručujeme garanci kvality dodávaných produktů i ...

INSIZE Czech s.r.o. se zaměřuje na prodej a poradenství v oblasti měřidel a měřících zařízení a na jejich servis a opravy.

JSW Machines s.r.o. se zaměřuje na prodej elektrických vstřikovacích strojů, podporu prodeje a záruční a pozaruční servis.

KIPP CZ s.r.o. se specializuje na ovládací prvky, normované díly, upínací techniku a jejich speciální řešení.

K&V machines s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy vyvrtávaček, kovoobráběcích, NC a CNC strojů a seřizování geometrické přesnosti.

Společnost IT4MEDICA s.r.o. se specializuje na zdravotnický program SMARTMEDIX, prodej a servis počítačů, tiskáren a notebooků a na tvorbu webových stránek.

Chlazení kvalitně s.r.o. se zaměřuje na montáž, servis a opravy chladící techniky, klimatizací a tepelných čerpadel.

Eakon Klima s.r.o. se zaměřuje na instalace, prodej a servis klimatizací.

STRMA s.r.o. se zaměřuje na řešení, projektování a realizaci LED osvětlení, kamerových, pokladních a audiovizuálních systémů.

EKZ Hanispák s.r.o. se specializuje na řešení a montáže klimatizací, alarmů, osvětlovacích systémů a elektroinstalace.

Truhlářství. Výroba: -nábytek: -sedací soupravy -obývací stěny -čalouněná letiště -rozkládací pohovky -kancelářské sestavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské židle -dětské pokoje -koupelový nábytek -letiště, válendy.

Autopůjčovna, autodoprava, spedice. Provozuji autopůjčovnu, zabývám se autodopravou. Prodej a výkup europalet.

Prodej: - tepelná čerpadla - solární panely - sanitární technika.

Postele, vestavěné skříně, kuchyňské studio, linky, matrace, kuchyně, zahradní, čalouněný, kancelářský, koupelnový nábytek Rosice, Pohořelice, Brno venkov, Třebíč, Náměšť nad Oslavou -sedací soupravy -postele z masívu -nábytek do dětských pokojů -válendy -rošty -matrace -kancelářská křesla -věšáky, němý ...

Výroba: -chemická, petrochemická zařízení -ocelové konstrukce -dřevozpracující stroje a zařízení -vodohospodářská zařízení pro čističky, čistírny odpadních vod.