CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost ELEKTROBOSS s.r.o. se specializuje na zabezpečovací a kamerové systémy, strukturované kabeláže, videotelefony, hromosvody, rozvaděče a mnoho dalšího.

Společnost UAVONIC CZ, s.r.o. se zaměřuje na letecké videa a fotky, letecké inspekce, geodetické služby a vyvíjí a prodává drony.

Společnost Promedeus s.r.o. se zaměřuje na vybavení lékařů do ordinací, nemocnic a klinik především pro laparoskopickou a endoskopickou chirurgii, elektrochirurgii a robotiku.

KOMUNÁLNÍ TECHNIKA jeřábové nástavby kontejnery vanové i valníkové fekální vozy kropící vozy posypové vozy pro zimní údržbu zametací vozy VÝFUKOVÉ SYSTÉMY nerezové výfuky doznívače tlumiče izolace výfukového potrubí

Společnost KOVOLIT Česká, spol. s r.o. sídlící v Jihomoravském kraji se již více než 50 let specializuje na výrobu hliníkových odlitků litých do bentonitového písku a kokil. Na základě dlouholetých zkušeností v této oblasti výroby, a tím pádem velké znalosti oboru, nabízíme pouze kvalitní a přesné výrobky. Našimi hlavními odběrateli jsou především ...

Společnost AGROTECH, spol. s r. o. se zabývá smíšenou zemědělskou výrobou, to znamená, že vedle práce na poli se zabývá i chovem zvířat. Hospodaříme zhruba 1280 ha zemědělské půdy v pěti katastrálních územích. Jedná se o území obcí Poličná, Branky, Choryně, Lhota a Juřinka. 1045 ha je půdy orné, zbytek jsou trvalé travní porosty. V rámci ...

- úpravy vody - projekce TZB - hospodaření s vodou

Společnost S-FELTEC s.r.o. se zaměřuje na prohlídky, kontroly, opravy a modernizace obráběcích strojů včetně zajištění náhradních dílů a prodeje strojů nových.

Společnost VMAutomatizace s.r.o. se zaměřuje na oblasti strojírenské automatizace v automobilovém průmyslu, automatizaci výrobních procesů, robotizaci a výrobu jednoúčelových strojů.

Společnost REVERSE - TECH s.r.o. se zaměřuje na moderní 3D technologie, průmyslovou automatizaci, reverzní inženýrství a kontrolu kvality.

Společnost POTIOREK, s.r.o. pracuje v oblasti strojírenské výroby, zaměřuje se na realizaci konstrukcí, jejich montáž a povrchovou úpravu.

Václav Stržínek se zaměřuje na výrobu a opravy historických dřevěných leteckých vrtulí, stolů, motorů a mnoho dalšího.

Společnost Wiretech s.r.o. se zaměřuje na spojovací techniku, zpracování kabelů, odporové svařování a uoltrazvukovou technologii.

Topenářské práce Montáž - ocelové konstrukce Drobné zednické práce Svářečské práce Zámečnické práce Vodoinstalaterské práce

Půjčovna, pronájem: - karavany, obytné vozy - mikrobusy, minibusy - přívěsné vozíky - střešní boxy, střešní nosiče. Osobní přeprava: - odvoz, převozy osob. Expresní přeprava zásilek po celé ČR a EU.

Firma PRHAS s.r.o. je prodejcem a značkovým servisem Sdružení výrobců hasicích přístrojů schválených pro používání v ČR. Hasicí přístroje - prodej a servis: - plnění hasicích přístrojů CO2 - značkový pravidelný servis hasicích přístrojů, požárních hydrantů a požárních hadic. - dodání, dodávka, revize a opravy požárních vodovodů ...

Výroba - stroje pro určitá hospodářská odvětví, těžký průmysl, doly a hliníkárny - speciální díly Vývoj a konstrukce - stroje pro určitá hospodářská odvětví, těžký průmysl, doly a hliníkárny - speciální díly.

Služby: - chromování - saténové chromování - niklování - saténové niklování - zinkování hromadné - černění - hromadné niklování.

Prodej motorových olejů a maziv. Prodej aditiv a provozních náplní. Prodej filtrů pro automobily a stavební stroje. Prodej LD vůní do automobilů a domovní vůně.

Zaměřujeme se na kusovou výrobu, malé a střední série. Děláme i větší série, a to v případě výroby součástek, jako jsou šrouby průtokové či duté, matice včetně převlečných či korunových, podložky, futra, průtoková oka, koncovky na hadice, hrdla, vsuvky, hrdla, redukce, zátky. Vyrábíme z tyčového materiálu nebo obrábíme dodané polotovary dodané ...

Pronájem: - nebytové prostory - správa podnikatelského areálu. Kovoobrábění: - soustružení na vačkových a CNC strojích, frézování - výroba dílů pro jemnou mechaniku - díly o průměru 1-40 mm Prodej, velkoobchod: - hodiny, budíky, barometry.

Společnost Delogy Projects s.r.o. se zaměřuje na zabezpečovací a kamerové systémy, elektroinstalace, datové sítě a systémy kontroly vstupu.

SANEZOO EUROPE s.r.o. se zaměřuje na výrobu průmyslových robotů, automatizaci práce a navádění robotů pomocí průmyslového vidění.

Služby v oblasti strojírenství: - zpracování plechu - povrchové úpravy výrobků - montáže. CNC obrábění (frézování, soustružení) a svařování. Výroba pro: - automobilový průmysl - textilní průmysl - potravinářský průmysl - energetický průmysl - těžební průmysl.

Společnost MANAUT DESIGN s.r.o. se zaměřuje na automatizaci, svařování, CNC obrábění, 3D tisk a výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.