CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Společnost European Welding Institute s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby týkající se svařování, realizaci staveb a stavebního dozoru a na oblast tlakových, zdvihacích, elektrických a plynových zařízení.

Milan Bláha se zaměřuje na zámečnické práce, svařování a výrobu ocelových konstrukcí a montáž a servis průmyslových technologií.

Zámečnictví Nováček s.r.o. se specializuje na výrobu kovových konstrukcí, kontejnerů, dopravníků, schodišť, plotů a na zámečnictví a kovovýrobu.

Společnost WALBO ENGINEERING s.r.o. se specializuje na návrh a výrobu skládkových systémů, strojírenských celků, náhradních dílů a netypických převodovek.

Společnost Ecamtec s.r.o. provádí servis obráběcích strojů, center a CNC strojů a navrhuje manipulační prostředky, měřící stanice a účelová zařízení.

Společnost Josef Franek nabízí celou škálu služeb od zemních, výkopových, bouracích prací až po úklid domu. Dále nabízí svářečské a paličské práce. Jsme ryze českou firmou. Jejím kapitálem vždy byla a je kvalita a profesionalita odvedených služeb. Na trhu figurujeme již bezmála 10 let. Kvalitu námi odvedené práce podtrhujeme záruční dobou 24 ...

BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Jsme výrobce kompletních řešení automatických a poloautomatických vertikálních balicích a dávkovacích strojů. Jsme připraveni Vám dodat kompletní řešení včetně dávkování, balení, kartonování, robotického řešení, etiketování, kontroly kvality, detekce kovů a paletizace. V našem portfoliu naleznete vertikální balicí stroj nové koncepce ...

Prodej a servis hasících přístrojů a požárních hydrantových systémů. Školení zaměstnanců v oblasti PO a BOPZ. Kontrola funkčnosti nouzového osvětlení a požárně-bezpečnostních zařízení, požárních ucpávek. Vedení a aktualizace dokumentace požární ochrany podle platné legislativy.

Společnost JP Final se specializuje na prodej motorových olejů pro nákladní a osobní vozy, zemědělskou techniku a průmysl a pneuservis. Mezi sortiment společnosti se řadí také autobaterie, autokosmetika a voda do ostřikovačů.

AUTOLIFT PRODUCTION s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu sloupových a překlápěcích zvedáků a dalšího zařízení pro automobilový průmysl.

Společnost OSMI Pro s.r.o. se zaměřuje na dodávku sortimentu pro stavební a výrobní průmysl. Jedná se například o vrtací a sekací nástroje, brusnou, řeznou a diamantovou techniku, ruční nářadí, čerpadla, baterie a mnoho dalšího.

Společnost KOVOKASAL se zaměřuje na CNC obrábění pro kusovou i sériovou výrobu a při spolupráci s externí firmou se mohou postarat také o tepelné zpracování a povrchovou úpravu.

Ing. Radim Krutiš je zástupcem pro obchod a servis tiskařstkých strojů značky Mark Andy Inc., které se používají pro výrobu etiket, obalů a jiných tiskovin na různých materiálech.

Společnost JD Obaly s.r.o. se zaměřuje na konstrukci, vývoj a výrobu obalů, kartonáž, dutinky, hrany, mřížky a vysoušedla.

Společnost MICo Group s.r.o. se zaměřuje na výrobu kondenzátorů, výměníků, separátorů, tepelných bariér, chladičů radioaktivního plynu a mnoho dalšího.

Hologramy, duogramy, bezpečnostní autodestruktivní holografické samolepky, etikety, holografické fólie, holografické pečeti, bezpečnostní opticky variabilní prvky, ochrana dokumentů a tiskovin - zastoupení firmy OpSec. Stroje na aplikaci hologramů a holografických fólií horkou ražbou - zastoupení firem CAVOMIT/TAURUS a SECURITY FOILING - ...

Společnost Doprava a mechanizace, a.s. vznikla v roce 1992. Nabízí práce ve stavebnictví spojené s přepravou materiálů a zemin, na zemní práce, přepravy a uložení betonových směsí, práce pro autojeřáby, stavební věžové jeřáby, silniční válce, kompresory včetně pneumatických kladiv, dílenské zázemí na opravy těchto prostředků a sklady potřebných ...

Společnost FILTRAX - Ing. Jaromír Valenta působí v oboru průmyslové vzduchotechniky po celé České republice. Filtry pro průmyslové odprašování nejmodernější konstrukce určené pro těžký a nepřetržitý provoz. Filtry jsou osazeny skládanými filtračními patronami s vysokou, stabilní odlučivostí. K dispozici je široká škála filtračních materiálů z ...

Firma byla založena v březnu roku 1991 pod názvem Konsorcium MPŠ na základě dohody třech fyzických osob za účelem, opravy a prodeje elektromechanických výrobků. Firma se zabývala výrobou transformátorů, svářeček, nabíječek, startovačů, usměrňovačů, rozmrazovačů a opravami elektromotorů a dalších elektromechanických strojů. 1. 1. 2000 vzniká firma ...

Společnost Conncept Machinery s.r.o. se zaměřuje na dodávání závěsných prostředků pro uchopení břemen a manipulační techniky,

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Společnost BIO ESIEINTE s.r.o. se zaměřuje na prodej řepky, vyrábí potravinářské a technické oleje, distribuuje pelety a provádí logistické služby.

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.