CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Jamotech s.r.o. se zaměřuje na konstrukci 3D modelů, výrobu zařízení pro slévárny, forem pro vakuové tváření plastů a laminátových forem.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Petrek s.r.o. se zaměřuje na gumárenskou a zámečnickou výrobu, CNC obrábění a konstrukční a poradenskou činnost.

Aleš Čajánek se zaměřuje na opravy, servis a prodej manipulační techniky, nízkozdvižných a vysokozdvižných vozíků, heverů a náhradních dílů.

Erik Neuwirth se zaměřuje na zakázkovou výrobu bran, zábradlí, schodišť, lehkých kovových konstrukcí a kovového nábytku a poradí si i se svařováním hliníku.

SPĚVÁK, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebních strojů, náhradních dílů, na půjčování stavebních strojů, renovací otvorů, bourací kladiva a mnoho dalšího.

Společnost SANBORN a.s. se zaměřuje na výrobu komponentů pro energetiku, petrochemii a dopravu. Jedná se například o součásti turbín, generátorů a motorů.

Návrhy, realizace zahrad. Rekonstrukce zahrady. Výsadba zeleně. Závlahy. Instalace bran, oplocení. Stavba - zídky, opěrné zdi. Dřevěné prvky¨- zahradní domky, pergoly, posezení, lavičky.

Výroba, prodej: - gastronomického zařízení - nerezového nábytku. Ohýbání plechů. Svařování metodou TIG. Řezání a prodej nerez materiálu.

Autorizovaný prodej a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Zákazníkům doporučujeme parkování v přilehlých ulicích.

Showroom Lenovo ve Zlíně. Autorizovaný prodej, specializovaný eshop Lenovo: - notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Záruční a pozáruční servis Lenovo. Jsme autorizovaným partnerem společnost NVIDIA pro prodej DGX systémů — superpočítačů. Návrh, dodávka: - kompletní IT infrastruktura. Zákazníky jsou státní ...

Dodavatel měřících přístrojů a elektrovýroby. Vývoj a výroba medicínské techniky a průmyslové elektrotechniky. Prodej, servis a kalibrace měřících přístrojů SONEL a LUMEL.

Prodej, oprava, servis: - parní čističe - parní a pěnové vysavače

David Ruibar provádí montáže, výměnu a servis kotlů a další topenářské, instalatérské a svářečské práce.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Vladimír Doležal navrhuje a vyrábí interiérové vybavení na zakázku. Kromě toho také provádí montáž a další související práce, kterými jsou například práce elektrikářské, zednické a instalatérské. Provozovna: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Společnost Přáslavská lesní s.r.o. provádí veškeré práce co se týče lesnictví a myslivosti: - vývoz dřeva, - těžba harvestorovou technologií, - štěpkování veškerých surovin, - opravy a údržba lesní techniky a jiné těžké techniky.

Martin Přikryl se zaměřuje na výrobu nábytku, jedná se například o vestavěné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, nábytek do dětských pokojů, postele a mnoho dalšího.

Martin Řeha opravuje a servisuje počítače, notebooky. Výpočetní techniku také prodává a poradí s výběrem.

Spolčenost Stellis s.r.o. se sídlem v Kladně se od roku 2015 zabývá především veškerou činností týkající se řezání vysokotlakým vodním paprskem. V rámci našich služeb nabízíme abrazivní vodní řezání, řezání čistým vodním paprskem a mikrořezací tegnologii. Můžete se na nás obrátit s požadavkem na zakázkové řezání na CNC stole, na konvenční třískové ...

Firma JIŘÍ RESL - S K mont. s.r.o. působí na trhu již od roku 1991. Zabýváme se realizací dodávek a montáží vzduchotechnického zařízení menších a středních velikostí jako jsou zařízení restaurací, penzionů, hotelů, kuchyní, výrobních hal, fitnesscenter, bytových jednotek a sociálních zařízení. Dále se zaměřujeme na pravidelné prohlídky a revize ...

Lift & cranes s.r.o. pronajímá jeřáby, plošiny a věžové jeřáby. Dalšími službami, které společnost poskytuje, je poradenství, servis a opravy jeřábů, mobilní hydraulické zdvihací zařízení a realizace stavebních činností.

Tomáš Puchýř provozuje servis IT a systémů, v rámci své činnosti se postará o opravy a servis výpočetní techniky, instalaci a reinstalaci operačních systémů a o záchranu, zálohu a obnovu uložených dat.

Společnost EZONT se zaměřuje na zabezpečení objektů pro zabránění nechtěného pohybu v prostorách. Zabezpečení realizuje prostřednictvím požárního systému, videotelefonu, biometrie, datových sítí, kamerovým systémem, elektronickým plotovým systémem a mnoha dalšími způsoby.