CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Ddavatel měřící a regulační techniky: -řídící systémy, ústředny, regulátory -armatury, ventily, pohony -snímače, spínače -detekce plynu a par, analýza -přístroje pro měření signalizací a záznam -čerpadla.

Prodej, dodávka, montáž, servis, poradenství: - měřící a regulační technika - termostaty.

Společnost Darfon Electronics Czech s.r.o. je výrobce klávesnic pro notebooky.

Společnost D.V.F. s. r.o. má na svém e-shopu v sortimentu: - fotoaparáty - digitální zrcadlovky - objektivy, stativy - paměťové karty - foto příslušenství.

Vývoj, výroba, oprava, servis: - minipivovary

Prodej, e-shop: - satelitní DVB-T technika - měřící technika - baterie - spínače, konektory, adaptéry

Servis-montáže-opravy, dřevoobráběcích strojů a zařízení....

Stavební údržba. Stavební práce. Opravy střech. Pokrývačství. Nátěry a malby. Zateplovací práce.

Společnost GRAMAD s.r.o. vykupuje a zajišťuje prodej použitýycg polygrafických strojů, zařízení.

Velkoobchod, výroba, prodej, servis. Dodávka kompletní sortiment strojů a zařízení pro dělení a přípravu materiálu: -kotoučové a pásové pily pro dělení oceli i neželezných kovů, poloautomatické / automatické s možností úhlových řezů -dopravní systémy a odměřovací systémy. Dodávka: -kompletní tryskací a konzervační linky ...

Společnost Proti-ohni pan Karel Kupka se zabývá internetovým prodejem hasicích přístrojů, detektorů požárů a CO, hlásičů požárů a mnoho dalšího vybavení. Internetový obchod, e-shop: - vybavení pro hasiče - zásahová technika - potřeby pro požární sport - hasicí přístroje - detektory požáru a CO - hlásič požáru - bateriové hlásiče ...

Zabýváme se prodejem standardních i zakázkových nástrojů na dřevoobrábění. Naleznete u nás velmi široký sortiment příslušenství pro dřevozpracující průmysl, zahrnující ruční nástroje, nářadí a truhlářské přípravky. Jsme spolehlivým partnerem při vybavování vaší dílny!

Firma VM hydraulik s.r.o. se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se specializuje na návrhy, výpočty, prodej a servis hydropneumatických akumulátorů,  akumulátorových stanic, tepelných výměníků a především chladičů hydraulického oleje. Na českém a slovenském trhu nabízíme produkty evropských renomovaných výrobců, jako jsou například Bolenz & Schäfer, ...

Společnost Autojeřáby Beneš, s.r.o. zajišťuje: - jeřábnické práce - pronájem autojeřábů

Společnost Detomatic s.r.o. prodává: - turnikety - závory - systémy pro kontrolu přístupu - příslušenství

Společnost FLOWTECHNICS s.r.o. prodává techniky a zařízení pro čerpací stanice: - vodní čerpadla - tlakové stanice

Společnost Hitachi Power Tools Czech, s.r.o. prodává: - nářadí - zahradní technika

Společnost provozuje revizní činnost - revize elektra - revize zdvihacích zařízení - revize hromosvodů. Služby v oblasti BOZP a PO.

Společnost BMS 1, spol. s r.o. provádí: - revize, opravy, kontroly čerpacích stanic - průmyslové čištění speciálními technologiemi - čištění nádrží na ropné látky - prodej, montáž stojanů, měřidel a dalších technologií pro čerpací stanice.

Držitelé ČSN EN ISO 9001:2001. Výroba: -dřevěné obaly-paletové nádstavce -obalové materiály -určeny pro přepravu a uskladnění zboží na EUROpaletách -možnost nastavení různé výšky. REWORK : 100% kontrola odlitků, výkovků, plastových dílů a ruční opravy Elektronická úprava vody: -ochrana před tvorbou pevných usazenin v tepelných ...

I.A.N. TECHNIC, spol. s r.o. vyrábí a prodává: -dopravní systémy TRANSMATIC -dopravní, zvedací, manipulační technika -potravinářské stroje FOODMASTER -technologická zařízení pro zpracování drůbeže -logistické technologie pro manipulaci a automatizaci v potravinářských provozech.

Kovovýroba. Vývoj, výroba i zakázková, dodávka, servis, náhradní díly: -páračka kabelové izolace BOBR a PK60 (odizolování elektrokabelů, loupačka) -pásová bruska Gekon Maxi, Gekon Mini, Gekon Mikro, Gekon Alfa, Gekon 100, Gekon 150 (ruční broušení materiálů) -univerzální lisovací jednotka, jednotky velikostí C8, C12, C20, C40 ...

Společnost Amfitar, s.r.o. provádí: - analýzy a určení potřeb z hlediska IT technologií. - IT poradenství

Společnost ACONSTAV s.r.o. zajišťuje kovovýrobu, konkrétně zámečnické práce: - kovové brány a vrata - kovové schody - kovové zábradlí na schodiště i balkony - kovové ploty a oplocení. Klempířské práce: - zpracování plechu, stříhání a ohýbaní. Prodej, půjčovna - lešení - stavební mechanizace.