CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Společnost INTEA SERVICE s.r.o. patří mezi největší dodavatele materiálů pro výrobu nábytku a vybavení koupelen v České republice i na Slovensku. Jsme specializovaným prodejcem již 28 let. V sortimentu najdete kuchyňské a nábytkové úchytky, věšáky, stolová podnoží, samostatné nohy ke stolům, umyvadla, dřezy, vany, sprchové kouty, sprchové dveře ...

Servis a prodej: - výpočetní technika, počítače (PC), notebooky - komponenty - počítačové sítě - kancelářská technika, tiskárny, kopírky Renovace dílů topení Webasto a Eberspacher pro nákladní auta.

Kovovýroba, zámečnictví. Výroba, prodej, oprava, pronájem: - vrtací vozy, nakládače (nakladače), přibírkové stroje.

Katalytické systémy, tehnologie pro ochranu ovzduší. Měření - emise, imise. Rozbory: - zeminy, voda, odpad.

Výroba, servis, oprava: - důlní stroje a zařízení - hydraulické ventilové bloky - brzdné vozíky. Služby: - řezání hutního materiálu - frézování strojních dílů - soustružení CNC i na klasických soustruzích.

Dodávka, montáž, servis: - tepelná čerpadla - solární sestavy - akumulační nádrže - okna, dveře. - dávkovací litinové kotle

Velkoobchodní a maloobchodní prodej autodílů na všechny značky osobních a dodávkových vozidel. Prodej olejů a servisní techniky.

Dodáváme veškeré typy tabulí – školní tabule pylonové, mobilní, na stěnu, interaktivní tabule či systémy. K vaší práci nabízíme také potřebné doplňky – rýsovací pomůcky, flipcharty, vitríny, vizualizéry, nástěnky a paravány, či projekční plátna. Na školách je rovněž oblíbený stavitelný i pevný školní nábytek, šatní skříně ve dřevě nebo kovu a ...

Pavel Brussmann umožňuje pronájem obytného karavanu na Vaši dovolenou. Je plně vybavený atak si můžete užít volný čas s rodinou plnými doušky.

ArtexPolná, s.r.o.zajišťuje: Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace apod.

Naše firma se od svého vzniku zabývá navrhováním a realizací interiérů na klíč. Postupně však do svého portfolia zahrnula i montáž hliníkových systémů ALUMISTR použitelných k zasklívání balkónů a lodžií, stavění prosklených interiérových dělících příček, zimních zahrad, altánů a různých atypických konstrukcí. Zabýváme se dále prodejem ...

Pan Marek Polášek se v rámci svých služeb specializuje na veškeré zámečnické a svářečské práce a kovovýrobu. Svářečské práce provádím metodou MIG, MAG, TIG. Nabízím například výrobu ocelových konstrukcí, branek, bran a další.  Působím především ve Zlínském kraji.  Nabízené služby: - zámečnické práce - kovovýroba - ocelové konstrukce - ...

Pobočka. Železářství. Maloobchod, prodej: - kotevní technika - spojovací materiály - hmoždinky - lepidla, tmely - nářadí, nástroje - brusivo - stavební chemie.

Pobočka. Železářství. Maloobchod, prodej: - kotevní technika - spojovací materiály - hmoždinky - lepidla, tmely - nářadí, nástroje - brusivo - stavební chemie.

Internetový obchod, e-shop: - elektrické ruční nářadí - elektrocentály - zahradní technika, nábytek - elektrokola - trezory.

EkoKompakt s.r.o. se zaměřuje na výrobu recyklační techniky, horizontálních a vertikálních lisů, kompaktorů a perforátorů.

Výroba nábytku: - vestavěné skříně - ložnice, postele - obývací pokoje - sedací soupravy - kancelářský a hotelový nábytek - nábytek do koupelen - schodiště.

Výroba: - kované výrobky. Kovářství.

Bezpečnost práce. Požární ochrana. Školení BOYP.

ŽÁRSKÝ s.r.o. má aloobchod, velkoobchod, prodává ve výhradním zastoupení: - autolaky, laky AKRYL, LECHLER - průmyslové barvy - plnění sprejů - potřeby pro autolakýrníky - sortiment pro lakovny - stříkací pistole DEVILBISS - elektrické ruční nářadí FESTOOL - brusivo SIA - tmely VOSS. Poradenství: - autolakýrnictví.

Zdravotnická výroba - zdravotnictví: - komponenty pro ortopedická protetika, ortotika - výroba komponentů pro zdravotnictví

Držitel certifikátu systému řízení jakosti ČSN EN* ISO 9001:2001. Výroba, montáž, provádění podstatných změn výtahů dle platných norem, servis - 24 hodin - NON STOP, rekonstrukce, revize, revizní zkoušky: - všechny typy vyhrazených zdvihacích - zařízení-výtahy, plošiny.

Propojto s.r.o.zabezpečuje prodej: - zabezpečovací technika - kamerové systémy - záznamová zařízení - přístupové systémy - venkovní detekce - docházkové systémy - automobilové systémy. Elektroinstalace: - rekonstrukce elektroinstalace průmyslových a bytových prostor - montáž, revize hromosvodů - montáž bezpečnostních a ...

Projekční, dodavatelské, montážní a servisní služby: - pneumatických systémů - průmyslových armatur - expresní, trvalé i preventivní údržby výrobních strojů a linek - diagnostiky pneumatických systémů - návrh, výroba, dodávka a montáže tlakových vzduchových nožů - měření spotřeby tlakového vzduchu - odborná školení.