CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Produkty a služby:TOP- ENVI Tech Brno, společnost s r.o. se zabývá hydroekologickou sanací, měření emisí, personálním audit a zateplováním.

Pobočka. Prodej: - kancelářská technika - faxy, kopírky, tiskárny, popisovače - inkousty, tonery, papír, pásky - šicí stroje. E-shop.

Prodej: - kancelářská technika - faxy, kopírky, tiskárny, popisovače - inkousty, tonery, papír, pásky - šicí stroje.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - počítače - výpočetní technika - spotřební materiál - paměťová média.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - počítače, PC - notebooky, PDA - periferie - monitory, LCD - MP3 - software.

Protikorozní ochrana a protipožární nátěry ocelových konstrukcí. Nátěry s atesty pro potraviny a pitnou vodu. Povrchová úprava: - žárové stříkání, metalizace - tryskání.

Tobi-impex cz, s.r.o. se zabývá výrobou a dodávkami vyvíječe páry, repasované vyvíječe páry včetně záručního a pozáručního servisu v rámci celé ČR.

IMESO spol. s r.o. se zabývá projekcí, prodejem a montáží zařízení v gastro průmyslu počínaje restaurací, čerpací stanicí a fastfoody konče. Do profesionálních kuchyní nabízí konvektomaty, pece, vysokovýkonné fritézy apod.

Klimavent, s.r.o. se specializuje na dodávky, montáž a servis vzduchotechniky jako je klimatizace, tepelná čerpadla, topení, solární systémy.

Tymoty Parts s.r.o. provozuje internetový prodej lepidel a tmelů. Nabízí vteřinová či konstrukční lepidla, plošná těsnění, upevňovače, čističe, oleje, mazací tuky a další.

JIMAKOV s.r.o.se specializuje na výroba a prodej: - brány - dřevěná madla - schodiště - zábradlí - stavebnicový systém nerezového zábradlí

Dodávka - výpočetní technika Údržba a servis - výpočetní technika Poskytování - poradenství v oblasti sofwaru a hardwaru Projekce, instalace a údržby - počítačové sítě Zálohování dat

Dodávka, montáž, instalace a servis klimatizací, vzduchové techniky, tepelná čerpadla

Výtahy Prostějov s.r.o. poskytují kompletní servisní služby výtahů.

Firma se zaměřuje na regálové systémy a kompletní vybavení kanceláří a jiných prodejních interiérů. Také montuje vzduchotechniku, kompresorové stanice, rozvody vzduchu.

ZdeKup s.r.o.je provozovatelem eshopu a provozovny se zaměřením na zemědělské, lesní, komunální techniky, zařízení do dílny a zahrady.

Colusor s.r.o.je společnost, která dodává léky a zdravotnické pomůcky do zdravotnických zařízení a nemocnic. Také poskytují ekonomické hodnocení léčiv na základě jejich nákladů a výsledků. Provádí přednášky a školení zaměstnanců.

Prodej, E-shop: - elektrické ruční nářadí - kompresory - vzduchové nářadí - svářecí technika - ruční nářadí - zahradnické a zednické nářadí - montážní technika - kotvící technika - spojovací materiál - brusný materiál, brusivo - lepidla, tmely.

Pobočka. Výroba, montáž, prodej: - bezpečnostní dveře, zárubně a mříže - bezpečnostní a protisluneční fólie, autofólie - privátní a antigraffiti fólie - elekronické zabezpečovací systémy (EZS, kamerové systémy).

KNAIFL stavební stroje, s.r.o. provádí prodej, opravu, servis, půjčovnu: -vibrační techniky WACKER -pojízdné kompresory SULLAIR -elektropřístroje ENDRES. Provozují půjčovnu: -vibrační pěchy, vibrační desky, ponorné vibrátory, řezačky spár, vrtací, bourací kladiva, elektrocentrály, topidla, kompresory, vibrační válce, čerpadla

FVE Sunshine, s.r.o. provádí výrobu, instalaci, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Dále má na starosti montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Také vyrábí kovové konstrukcí a kovodělné výrobky. Provádí další činnosti jako: - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované ...

ALFA - PROJ spol. s r.o. provádí vývoj, výrobu, prodej, opravu, servis, půjčovnu, úschovu, výkup, bazar, likvidaci a znehodnocení speciálních revolverů, vojenských zbraní a střelivo. Také prodej, oprava, servis: - zbraně, střelivo, lovecké potřeby, zábavná pyrotechnika. Výroba: -plynovky, flobertky, 22LR, 38 speciál. Velkoobchod: ...

Rous Surgical s.r.o. se zaměřuje na výrobu, prodej zdravotní techniky: - nástroje pro chirurgy, lékaře, stomatology - chirurgické, lékařské a stomatologické přístroje - chirurgické potřeby, chirurgické staplery - zařízení pro laparoskopické operace, bariatrické operace, operace tříselné kýly, inkontinenci a bandáž žaludku.

HERZ, s.r.o. je evropský výrobce termostatických ventilů a armatur pro topné soustavy a potrubí. Výroba dle DIN, ISO 9001:2000 Produkty: - termostatické hlavice - radiátorové, regulační a uzavírací armatury - podlahové topení a rozdělovače - lisovací fitinky, vícevrstvé trubky, kulové kohouty - komponenty pro podlahové vytápění - ...

Firma Vladimír Vintrlík nabízí komplexní služby v oboru voda, topení, plyn. Specializujeme se na instalatérské a topenářské práce, včetně oprav a servisu. Zajišťujeme také havarijní servis. Působíme především v okrese Břeclav. Naše služby: - instalatérské a topenářské práce - výměny a opravy rozvodů: vody, rozvodů, odpadů, topení, plynu, ...